Звездни компромати - Август'22

• 338 920
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 1 815
Бийбър нали уж някакво автоимунно заболяване имаше не е ли противопоказно да се взима дрога в случая ...
И аз го харесвам в предишния му период от както се ожени като убиец гледа от снимките ..

# 1 816
Дженифър Лорънс в новата рекламна кампания на Диор
Скрит текст:

# 1 817
Ако бяхме в Америка, Коцето щеше да е обявен за педофил и канселиран, без значение дали е изнасилване. Поне да гледа да са пълнолетни.

# 1 818
Ако бяхме в Америка, Коцето щеше да е обявен за педофил и канселиран, без значение дали е изнасилване. Поне да гледа да са пълнолетни.
Тъй де, но ЛК ли да им иска? 😬

# 1 819

Лични карти ли да иска?
У нас, гримирани и с подобрения 16 годишни, приличат на 30-40 годишни.
Коцето всички го знаят. Както и факта, че малки момичета се предлагат на чичковци.
Майките на тези деца, не се ли чудят като не се приберат до 12 часа?
Все пак са непълнолетни и си има закони.

# 1 820
Много е красива на снимките Дженифър Лорънс. Искрено се радвам като видя такава красота без пошлост и обичайните филъри. Стана рядко явление.

Що се отнася до Бийбърови, мисля че Джъстин усеща как Хайли се възползва от неговата популярност и ревнува славата си. Прав е да се изнерви, когато Хайли отговаря на въпрос, зададен на него относно здравословното му състояние. И все пак Хайли Бийбър е това, което е, защото е женена за Джъстин Бийбър. Започна да налага трендове в красотата и убеди масово хората, че зализаната мазна косичка на кокче  е много куул заради фамилията Бийбър след името ѝ.

# 1 821
Ама има жени, които живеят в големи къщи и лукс и въпреки това мъжете им ги обичат истински и не се налага да търпят това, което  търпи Надя!😊 Малко самоуважение не е излишно! 😉
Интересна тема за размисъл... мислиш наистина, че ако една жена живее като трофей в огромната къща на мъжа си, няма да бъде заменена от нова искра в някакъв момент? Пък била тя и най-ослепителната красавица? Не знам. Така представено - живее в луксозната къща на мъжа си и е обичана - на мен ми звучи като "срок на годност: 3 години" 😁

# 1 822
Коцето беше гостувал с още един (май Илиан се казва - дето пееха песента Палатка) в селска дискотека и моя приятелка ми прати снимки как се натиска с жените. Малко като Енрике Иглесиас си се представя.
Ако беше в Щатите отдавна кариерата му щеше да е бай-бай.
На много нормални момичета и жени не им е приятно да ги придърпва и пощипва, но явно при нас е му е простено и е готино да имаш такава снимка.

# 1 823
  • При семейството си
Може да ги пошляпва и придърпва, факт, не на всяка би било приятно, но да си няколко дни с него, после да се качиш в стаята му, пияни, заляни, дрогирани в 5 сутринта…може да е било по-груб секс, но точно изнасилване…

# 1 824
На мен ми е странно тези жени, които си живеят като кралици, а мъжете им изневеряват с някакви забърсани от клубовете девойки, не се ли притесняват от ППБ...

# 1 825
Не разбирам жените, които търпят изневери.
Аз в това отношение съм безкомпромисна.
И няма значение кой мъж стои срещу мен.
Не разбирам и младите момичета,  които се качват в стаите на разни господа все едно не знаят какво ги чака.
На Константин според мен големият му проблем са наркотиците.
И не се знае колко се е почерпил и какви ги е вършил след това.
Пък жена му не разбирам как търпи дрогирания баща на децата ѝ.
То знаем,  че кокаинът изфирясва на другия ден,  ама все пак не мога да си представя как мъжът ми реди магистрали вечерта,  пък на другия ден се боричка с децата по пода (примерно...)

# 1 826
Майката на Бен Афлек е паднала от кея, намиращ се в имота им, порязала си е крака, откарали са я с линейка в болница, за да й направят шевове. Не било сериозно. Добре започва сватбеното им празненство.
Скрит текст:

# 1 827
Това Мегз ли е?

# 1 828
Все пак да не забравяме, че Константин е единственият певец, който е възпял осмокласничките. Rolling Eyes

"Ако знае баща ти твойте секси игри,
опасно сладки игри. О не, не ми говори!
Ако знае баща ти, но не знае нали?
Ела недей ме жали,
 главата ми запали.
Нека ме боли!
Ти си само 8-ми клас,
 а какво направи с мен?
За тебе само мисля аз,
всяка нощ и ден."

Не знам, не знам...

# 1 829
Мегз се наигра и влезе в секта ли?
Тя е според мен.  С някакви братя и сестри празнуват някой изгрев и благодарят,  че са видели слънцето,  вместо да си изпият кафето и да си вършат задачите за деня.

Общи условия

Активация на акаунт