Звездни компромати - Август'22

• 336 088
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 760
Уникалното на това Бугати е, че вдига 400км/ч. Все едно Биомета може да ги вдигне по бг пътищата. 😂 Че даже и по чуждите, нали има ограничения.

Иначе докато Антония си брандира името на чантите, в Монако си брандират имената на Фераритата. Тоци, имате още хляб да изядете с Батинков. 😜

# 2 761
Сами ми харесва но това момиче до него не ...

# 2 762
  • Варна
Самито е много чаровен ...така да го кажа Heart Eyes

# 2 763
Изглежда нечистоплътен, иначе е як.

# 2 764
Симона Пейчева с новия си мъж на РД на Атанаска

Тия помпозни зрелища на 24г ….. не ми се мисли като остарее.
Тоци пасти да яде.

А тия фотосесия в черно са потрес…

# 2 765
Стараят се хората, гледат си децата Simple Smile Да са живи и здрави Simple Smile Нерви щом имат за такива сесии и тоалети - всичко е супер.

Лично мен - честно - не ме дразни подобна показност. Щом имат нужда, нека пък и да се покажат.

# 2 766
Екстра е Бугатито, не завиждайте сега, глиганчета. 😀

# 2 767
  • Down south
Цвети е Цвети Василева, майка на кучета и половинка на Биомет-а, та знаем коя е…
В случая визирах коментариите, придружаващи видеото Close

# 2 768
  • София
Джей Ло е правила серенада на Бен??!
Божеееее.....
Колкото и да съм им фен, такъв напън за бивше гадже, дето те е зарязало пред олтара преди сто години...

# 2 769
Джей Ло е правила серенада на Бен??!
Божеееее.....
Колкото и да съм им фен, такъв напън за бивше гадже, дето те е зарязало пред олтара преди сто години...

Проблемът не е в серенадата на сватбата за мен. Проблемът е, че пее фалшиво. Smirk

# 2 770
На мен пък гаджето на Сами ми харесва. Не е грозна, и е много сладка бременна. Тази зурлата ми е проблем, но щом така се харесва и приятелят й я харесва, значи няма проблем...

# 2 771

Тия се убиха от фотосесии, много ме забавляват. Дано да се снимат по- често. Някак са чай шукарие, но в модерен прочит. Актуални са им дрехите, украсите, не е някоя грозотия и селяния, но понеже е по много от всичко и често, страшно наподобяват на ромска сватба. Текущата жена на бачорски е с хубава фигура, особено сравнена с неговата са като от различни планети, но в главата ми прилича на жираф и то въпреки професионалния грим и филтри. А за Симона сигурно ли е, че този чичо дядко ѝ е гадже? Да не е някой възрастен роднина, някак много несъвместима и нелепа комбинация ми изглеждат за двойка.

# 2 772
  • София
На Симона Пейчева този й е съпруг, а не гадже. Това момиче от едно време ми е рядко противно. Имало е защо.

# 2 773
На мен най-противен ми е този Бачорски. Прилича на рязко забогатял селски тарикат. Мъжът до Симона не го и знам кой е.

# 2 774

Тия помпозни зрелища на 24г ….. не ми се мисли като остарее.
Тоци пасти да яде.

А тия фотосесия в черно са потрес…
Симона и мъжа до нея - не ми харесва, нещо мутренско има в него Sad

Общи условия

Активация на акаунт