Звездни компромати - Август'22

• 336 010
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 805
Бачорски специално често пуска сторита с кампании за хора, които имат нужда средства за лечение и призовава да се дарява. Аз досега май за две кампании съм разбрала от него. Може би дава и той нещичко, нямам представа. Но да го прави публично за мен би било проява на много, много лош вкус - един вид вижте аз колко дадох. Това, че ги полуляризира и достигат до повече хора е достатъчно.

# 2 806
Само не разбрах какво му е скандалното на името Атанаска?

# 2 807
Ева Лонгория
Скрит текст:

Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Дуа Липа
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой и съпруг
Скрит текст:

Зендая и Том
Скрит текст:
Анджелина и Нокс
Скрит текст:

Крис Пайн
Скрит текст:

Шарън Стоун
Скрит текст:
Кая и Синди
Скрит текст:

Ди Каприо
Скрит текст:

Марая Кери
Скрит текст:

Мадона
Скрит текст:

# 2 808
Атанаска е съвсем нормално българско име, и аз не виждам нищо странно в него.

Жени, които се усукват на мъже с бременна съпруга или бебета вкъщи винаги ще има. У нас на това се гледа съвсем добре -  всички поздравяват мъжа за новата жена и няма грам упрек дори. Просто моралът ни е нулев.

Какви корекции има Саня Борисова? Тя не си ли е млада и естествено красива?

# 2 809
Оооо, Лео изглежда е стегнал шкембето, липсваше ми да не е космясал, брадясал и разплут. Дали не снима нещо? Нищо няма на хоризонта май. Ще ми се да го видя скоро в нещо…

# 2 810
От снимките горе, Анджелина изглежда една идея по свежа и позакръглена. Марая Кери с грозна и усукана по нея рокля, пищна е и ѝ отива, толкова ли нямаше нещо подходящо за обличане.Шарън Стоун е чудесна за годините си, браво.

# 2 811
Крис Пайн на какво се е направил… като пластмасов е в лицето. Трябваше той да бъде Кен, а не Райън Гослинг.
Жалко, много го харесвах преди…

# 2 812
  • София
Спрях да гледам телевизия. Отвратена съм.
Но темата ме провокира да си пусна Дикова и интервюто със Сашка.
Жалко,  много жалко тя изобщо не вижда. Не знам какво я е накарало да се показва по ТВ - то.
Нека я запомним жизнена и енергична....
Не можах да го изгледам докрая. Доплака ми се.
За Дикова нищо няма да кажа,  обобщих вси-чко! в началото на поста ми.
Какво значи да я запомним. Жената си е жива. Или, когато се разболеем, да се убием с бял чаршаф и бавно да тръгнем към гробищата, за да не смущаваме здравите?
Не слушам музика, като нейната, но жената има явно нужда от средства.

# 2 813
Анджелина освен, че изглежда доста по-свежа, прави впечатление, че е сменила черното с бял цвят от известно време. Тя дали знае, че освен черно и бяло има и други цветове, които може да носи?

# 2 814
Атанаска е съвсем нормално българско име, и аз не виждам нищо странно в него.

Жени, които се усукват на мъже с бременна съпруга или бебета вкъщи винаги ще има. У нас на това се гледа съвсем добре -  всички поздравяват мъжа за новата жена и няма грам упрек дори. Просто моралът ни е нулев.

Какви корекции има Саня Борисова? Тя не си ли е млада и естествено красива?

Саня си е на блъскала скулите и устните с филъри изглежда като восъчна статуя.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 14:12 от Marbellaa

# 2 815
  • София
Само не разбрах какво му е скандалното на името Атанаска?

Явно не си го харесва името щом се е прекръстила на Атанасия
Скрит текст:

А дъщерята Емели ми заприлича на Сираковата Славея с нейната Емили/Амили
а като видях снимката с черните балони си помислих, че Бачорски става на 31 години
докато не прочетох текста
че Емели става на 3 години
а Даниел на 1 година

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 14:29 от lite16

# 2 816
Нищо му няма на името, но е малко остаряло, “непрестижно” и съм сигурна, че човек с вкусовете и мирогледа на въпросната Атанаска е яко комплексиран от този факт.

Нека не се правим, че имена като Атанаска, Пенка, Тонка и Веска звучат добре за млади хора в днешно време. И при имената има мода, както и при всичко останало. За по-възрастни жени са си напълно окей.

Публичното даряване е проява на лош вкус, да, но от такъв тип хора добър вкус не можем да очакваме. Идеята ми беше да стане модерно в техните среди и да се съревновават кой повече е дал. Като е анонимно и няма никакво галене на нарцисизма им, не мисля, че се скъсват да даряват. Поне някаква полза да има от тях, защото не съм сигурна доколко са изрядни данъчно.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 14:13 от Clare

# 2 817
Може просто да го съкрати на Ати, Ани, Аси и т.н. Не е края на света Simple Smile

# 2 818
Оооо, Лео изглежда е стегнал шкембето, липсваше ми да не е космясал, брадясал и разплут. Дали не снима нещо? Нищо няма на хоризонта май. Ще ми се да го видя скоро в нещо…
Есента трябваше да излезе Killers of the Flower Moon с него и Робърт Де Ниро, но го отложиха за догодина. А скоро ще започне снимките на нов филм, отново под режисурата на Скорсезе.

# 2 819
  • София
Може и по-модерните
Анастейша-певицата
Анастейжа-героинята от "50 нюанса сиво"-изиграна от Дакота Джонсън
Анастасия-като принцесата от Романови-даже Дисни направи филм за нея
като написах Анастасия в Гугъл и ми наизлезнаха много известни дами:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт