Звездни компромати - Август'22

• 335 919
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 850
Глория по БНТ. Много хубава усмивка има тази жена, прави я сладка.
Обаче неимоверно ме дразни с това маршируване от единия до другия край на сцената. Като главнокомандващ пред армията. Или петел пред кокошки.
Иначе е много хубава. Малко сякаш се е наляла в ханша, но може и да е от телевизора ни.
Не съм фен.

# 2 851
  • При семейството си
Манекенът хубаво сложил сако в църквата, булката само с воал ли е минала…и тази рокля?! И църковните бракове се превърнаха в една социална поза.

# 2 852
Мая Савова
Скрит текст:

Много ми прилича на мис Шарлопова.

# 2 853
Та за Роналдо се говори, че би крил евентуално заради майка си, която е силно религиозна.

Скрит текст:

# 2 854
Не вярвам ,толкова деца  не прилича да са от гей.
 Може да е би човекът ,какво ни бърка нас.

# 2 855
Евгени Минч за Ружа Игнатова :

ЗАЩО НЯМА ДА ГОВОРЯ ЗА РУЖА ИГНАТОВА?
Още повече- против нея...
Вчера, задъхана от вълнение, ми се обади журналистка от известна телевизия. „Здравейте господин Минчев, от тази и тази телевизия сме, как мина лятото Ви, о, чудесно, браво. Ами, ние искаме да направим интервю с Вас... „ Да, ама интервюто не било за моите нови песни, клипове, стихотворения, постижения, за моята благотворителност или кариера а за... Ружа Игнатова, представете си. Значи, не съм интересен с нещо друго а с това, че съм работил с Ружа, бил съм неин Пи ар и ако пък се навия да кажа лоши неща, ще е егати сензацията. Но Евгени, тоест аз, изслуша любезно превъзбудената репортерка и и затвори телефона без довиждане или добрутру. Така постъпих и с близо пет световни медии, които ме потърсиха да говоря за Игнатова. Защото подозирах подличките им намерения да се продам за шепа световен ефир. Сори, но няма да стане.  Понеже явно интереса е огромен, ще кажа какво знам и мисля за Ружа. Тя е прекрасен човек, оригинална и креативна жена. Дадох и наградата Бизнесдама на годината през 2014 година, защото вярвах в нейните способности и бъдеще. И всичко това се оправда. Радвах се да я видя облечена в успех, да създава нови бизнеси, да бъде майка. Открих къщата и в Созопол, пях на яхтата и, отразявах това което прави. Заведох я на Руския бал в Лондон в чиито комитет съм и я запознах с наследниците на руската корона Романови. Ядохме сандвичи, поръчвахме си хайвер- нищо, което обикновен българин с определен статут да не може да си позволи. Толкова за Ружа. Но защо никой не пита за мен. Може би трябва да ограбя банка или да проникна в Бъкингамския дворец... Телевизии, лелевизии.
Евгени Минчев
/лорд по предпочитание/

И снимки. Ами не е много стилна госпожата, язък и за милЬоните, ако не знаеш коя е, лвсно можеш да я объркаш с ресторантската певица…

На последна снимка нещо между Жокреа и ПИлИто от Монако😅🤣🤣

# 2 856
Maя Савова е красива жена, но много прекалява с грима. Докарва се като фолкаджийка, а няма нужда от това,

Цвети от Биомет беше споделила клипче когато им пристигна Бугатито как го разопакова за първи път. На мен ми е интересно да гледам подобни луксозни видеа, някак като друга реалност са. Не е надута Цвети, отговаря дори на хейт коментри възпитано и мило в профила си в ТикТок. Колите  не ги купуват с цел да се фукат, двамата са ценители на колите и явно с колекционерска цел и инвестиция ги купуват. Половината им къща е нещо като шоу рум.

# 2 857
  • Rock & Roll feeling ...
Мая Савова се подиграва на дете, което беше пълничко и то в ефир.

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 23:37 от Не се сърди, човече

# 2 858
Мая е цялата филтри. На снимката от фитнеса талията й е малко странна.

# 2 859
  • София
Според вас Ружа ромка ли е? Непрекъснато срещам коментари как една ц.. ка е измамила целия свят.

# 2 860
Отбелязахме ли, че Маги екс Желязкова е на сватбата на бившия и се забавлява ?

# 2 861
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен не е ромка, но балканският синдром яко я тресе ...
Иначе е учила  и живяла в Германия, не е тъпа.
Но жаждата за власт, разказва играта на всеки. И рано или късно или си губи живота, или свободата.
Мярка... мякра им трябва. Но душата не може да служи на двама господари.

# 2 862
А знае ли се къде е Ружа Игнатова към  момента?

# 2 863
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А знае ли се къде е Ружа Игнатова към  момента?
Не. Има теории, че е убита, че е със сменена самоличност и се крие някъде, но нищо конкретно.

# 2 864
  • При семейството си
Като са и’ се връзвали, кой и на какво по-точно:
https://youtu.be/_gytsJYo5_M

Общи условия

Активация на акаунт