Звездни компромати - Август'22

• 335 912
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 955
Цитат на: zvаnchе link=topic=1469816.msg45232069#msg45232069
Лизо
[spoiler
[/spoiler]
Как се харесва така?
Тя Галена имаше пидобен сценичен костюм, но и седеше по-различен начин. Simple Smile

# 2 956
Не им следя семейния статус, но като видях снимката на колата се сетих, че я виждам там често.

# 2 957
Г-жа Бачорска често паркира пред сградата, в която е клиника Bellissimo.
тя там работи.

# 2 958
  • София
Г-жа Бачорска често паркира пред сградата, в която е клиника Bellissimo.

Там е козметичка!

# 2 959
И първородния, единствения и най, най и дъ бест изглежда тъжен и пренебрегнат заради бебето.

# 2 960
От клиповете в Инстаграм, Бест ми се вижда доста глезен и невъзпитан.

# 2 961
За всяко първородно детенце е шок, когато вече не е единствено. Това е период и е изпитание за цялото семейство.

# 2 962
Атанаска е приятелка на Александра Боганска. Предполагам доста е драпала да се добере до София-та. Сега ще си прави пластична операция на носа, защото в последното стори споделя на мъжа си как не го харесва.
Ако не роди още едно дете до 2 години ще е заменена с друга. Бачорски само й натяква, че искал още поне 3-4.

# 2 963
За всяко първородно детенце е шок, когато вече не е единствено. Това е период и е изпитание за цялото семейство.
Не съм написала "от клиповете след раждането". Винаги така ми е изглеждал Бест.

# 2 964
  • на село

Е е, а аз си мислех за съвсем друг Дони и Момчил Blush
Това,  като от всички измислени сайтове за трафик и аз се вързах Angry

# 2 965
Тати Ив има по големи гърди от моите.
Тати Ив ми прилича на Фред Флинтстоун.

# 2 966
  • При семейството си
Факт, но той и преди беше понякога фон на снимките на мамаНия, сега съвсем.

# 2 967
И първородния, единствения и най, най и дъ бест изглежда тъжен и пренебрегнат заради бебето.
Само да проходи второродния и да почне да му влиза в пространството и играчките и ще стане голям кеф у тях 🤭

# 2 968
Пепел ти на устата! Ще чете Шекспир и Достоевски в оригинал Бест и дори няма да докосва играчки.

# 2 969
Атанаска е приятелка на Александра Боганска. Предполагам доста е драпала да се добере до София-та. Сега ще си прави пластична операция на носа, защото в последното стори споделя на мъжа си как не го харесва.
Ако не роди още едно дете до 2 години ще е заменена с друга. Бачорски само й натяква, че искал още поне 3-4.
Е то какво да му хареса на този нос? Друг е въпросът, че ѝ седи така неестествено или заради устата или вече е коригиран, но неуспешно. Има жени с по- големи носове, които им стоят съвсем съразмерно и дори чаровно. Тук не е такъв случаят, но не съм експерт по интервенции, за да мога да преценя какво не е наред, но ми изглежда доста странно някак като Таня Боева едно време.

Общи условия

Активация на акаунт