Звездни компромати - Август'22

• 335 870
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 2 985
Ами то и за Симона Пейчева се коментира,че ,заряди нея се развежда този господин и оставил 2 или 3 деца...те явно са се надушили.Чудя се Атанаска,ако вземе да й пише някой много по-богат дали ще зареже Бачорски на секундатата

# 2 986
Атанаска е как да кажа- бая семпла външно, че и вътрешно. Не знам кой точно милионер ще излъже?

# 2 987
  • София
Само на мен ли, Дженифър Гарнър ми харесва в пъти повече от Дженифър Лопес!?
На мен много ми харесва Дженифър Гарнър. Винаги е лъчезарна. Лопес ми е позьорка.

# 2 988
И двете са готини. Върви му на Бен с жените Simple Smile

# 2 989
  • София
На Бен всички жени са хубави (май ѝ бавачката не беше лоша, ако правилно помня), но те какво намират в него.

# 2 990
Скрит текст:
Михаела Маринова

Скрит текст:
Ива Екимова

Скрит текст:
Анджелина Джоли през годините

# 2 991
Това не е Анджелина, а нейно аниме.

# 2 992
Влюбеният Безос.... Тя как го е хванала и го води за ръката, ясно е кой командва в тази връзка
Не го пуска и за секунда. Да не би да забележи, че има по-млади и така да ги нарека амбициозни от нея Grinning

# 2 993
Например тип А. Ангелова. Grinning

# 2 994
  • София
Мишето май верно е с нов нос.

# 2 995
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Хю Джакман и съпруга
Скрит текст:
Приянка
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Блейк и Райън Рейнолдс
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 13:34 от bubanka

# 2 996
На Бен всички жени са хубави (май ѝ бавачката не беше лоша, ако правилно помня), но те какво намират в него.
За мен той е хубав мъж, пък и висок. Но хазарта, алкохола и наркотиците са му в повече. Явно за това не остават с него за дълго.
Лопез си мисли, че е хванала последният влак за да е щастлива, но не мисля, че ще успее да го изтърпи дълго време.

# 2 997
Бен Афлек като артист го харесвам. Но като мъж не ми е приятен. Има нещо много хладно в излъчването му. Един такъв като гузен гледа постоянно. И за мен е загадка как така са го харесали такива хубави жени. Изглежда висок. Може да е надарен, знам ли...

# 2 998
Дженифър Гарнър е сгодена с новият си приятел и е показала пръстен.
На мен тя ми е много симпатична - винаги позитивна, с чудесно чувство за самоирония. Понякога гледам готварските й видеа и е доста забавна, за разлика от надутата скумрия Джей Ло.

# 2 999
Ами това ще да е наистина - явно крие нещо огромно в панталона си Thinking

192 см. е Бен , но в лице си е зле .

Общи условия

Активация на акаунт