Звездни компромати - Август'22

• 335 774
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 135
В Пирин голф се отдават и под наем (дългосрочен) къщи
колко пъти са отишли до WC.
Laughing Мис Крокс, след това "сиране", както е написала, може да тича до 00 Laughing Естествено, че вярва, че и завижда целият свят. Нека! Това храни Егото и комплексите и, а ние се забавляваме. Smile

# 3 136
Ирина Шейк
Скрит текст:

Хайди Клум
Скрит текст:

София Вергара
Скрит текст:

Джулиан Мур
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Емили Блънт
Скрит текст:

Лана Дел Рей
Скрит текст:

Бен Афлек и син
Скрит текст:

Зоуи Дойч
Скрит текст:

Кейси Афлек и гадже
Скрит текст:

Емили Р.
Скрит текст:

Мат Деймън и дъщери
Скрит текст:

# 3 137
Боже Блейк и Леонардо ?!? Нямах никаква идея, сега разбирам.
Когато гледах Роди се звезда и видях Гага там, не вярвах на очите си. Много я хареса като визия. Не е някоя сладникава красавица, но определено много ми допадна. През целия филм се чудех каква огромна разлика със сценичния и образ. И сега като я гледам пак се чудя защо изглежда така потресаващо, а иначе е много симпатична.

# 3 138
Следвах Биляна [Йотовска] и я харесвах, но наскоро научих това за мъжа ѝ (мутра) и я unfollow-нах. Не мога да си представя, че нормална жена ей така ще си живее с убиец.

(п.с. преди да разбера за него, пак ми бяха странни: с какво тоя [никакъв] мъж държи тая жена толкова години. Казвала съм го и тук, според мен ѝ вменява, че ето, всички по заведенията и танцьорките там са к*ви, но благодарение на него и "здравото" им семейство, Биляна не е такава.)
А според мен са си лика прилика. И точно тя е движещата сила зад всичките им бизнес начинания.

# 3 139
И аз съм на мнение че Тоца се бъзика. Но какъв психопат трябва да си, че всеки ден да отделяш от времето си, да постваш простотии с които уж да накривиш шапката на някакви непознати хора….? Вярно че никой не ни кара да я следваме, аз не я следвам също. Тук каквото пуснете. Но все пак, въпроса е принципен. Кое може да накара нормален човек да поства лични неща, за някакви непознати хора и да се наслаждава на реакцията им… По принцип всеки гледа да си заключи профила, тая се разпуква да си покаже тъпотията. Че тя има някакъв ментален проблем е видно, ама мъжа ѝ как се е въвлякъл ми е много странно.

# 3 140

Цвети не мисля, че се съобразява с мъжа си, даже обратното наблюдавам - има пълна свобода, развива си бизнеси и е изцяло съсредоточена върху развиването на себе си. Той ѝ дава да кара всички коли, даже в Монако от клипчетата се вижда как Цвети е the main character, а Ваньо невидим се вози в колата, докато Цвети кара и всички очи са вперени в нея. Ваньо ще излезе джентълмен, който се грижи жена му да се чувства като принцеса. Аз това усещане имам.
Аз не бих нарекла мумифицирания Кен “мъж” пък за другите не знам…а бизнесите ѝ са колкото бизнесите на Златките и другите там, дал ѝ на бившата секретарка да разхожда кучетата, тунинговал я да не го излага в Монако, пълен цирк са тези двамцата, нещо като пиленцата от Монако, но с повече пари. Тя на вс снимки гледа като отровена, рядко щастлива жена 🤣.

# 3 141
То пък голям акъл си требва, вместо да си гледаш децата, да злепоставяш мъжа си в социалните мрежи, за да дразниш глиганите от форума.

# 3 142
  • София
Нали си имала детегледачка. Ясно е колко ги гледа тия деца.

# 3 143
Подозирам, че Лейди Гага е набарала инжекциите на Галена.

Семейство Донкови на плажа
Скрит текст:

# 3 144
  • София
Искрено се надявам Донков да не е насилник ( емоционален или физически), не знам защо ама имам такова усещане от него. Страхотни дечица имат, а Радина много улегна с времето.

# 3 145
Безосица обаче има хубаво тяло. Може това да е търсил.

Кое му е хубаво? Ниска, набита и късокрака. Може на него това да му харесва, де. Осъзнавам, че хората си имат всякакви вкусове и влечения.

# 3 146
  • София
Преекспонирате с инжекциите.
Приключва включването им е лекарствата за третиране на затлъстяването и ннаднорменото тегло. Сами по себе си не са панацея и трябва да се включи и спорт и режим на хранене. Проблемът с наличността ще се разреши. За хора с диабет са дотирани, а иначе не са никак евтини.

# 3 147
Радина с пуловер на пясъка, а бебето голо

# 3 148
Жената  с Безос ми изглежда интересна, а какво повече му трябва на човек?

# 3 149
със сигурност е палава и отракана булка Wink

Общи условия

Активация на акаунт