Звездни компромати - Август'22

• 335 770
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 150
Аз харесвам Биляна Йотовска, а преди да се запали по бодибилдинга беше много фина и естествена. Странен ми е изборът ѝ на мъж, но момиченцето им е много красиво и мило.

# 3 151
  • София
Радина Кърджилова беше прекрасна, след като роди. Не беше пълна, но беше нормална, естествена, сияйна, абсолютно различна от Инстаграм пластмасата. Сега отслабна, загуби блясък и си стана старата - съжалявам, безрадостна -  Радина.

Дано не е вярно, че слабее, за да се хареса на Донков. По-голямо емоционално насилие от това, здраве му кажи.

# 3 152
Който в гледaл “Къртицата” помни Донков, по-притивен ми е от пияницата Константин.😑

# 3 153
Тоца е придобила невероятен комплекс, който може да е породен от подигравките по неин адрес години наред и прякора и Мис крокодил. Това явно много голяма травма и е нанесло. За Донков вярвам, че е насилник. Не помня в кое риалити ги гледах преди, но там пролича, че е насилник. И не вярвам да се е променил. Даже сигурно я бие, ако не е пред камерите.

# 3 154
Маги Джанаварова
Скрит текст:

# 3 155
Тоца е придобила невероятен комплекс, който може да е породен от подигравките по неин адрес години наред и прякора и Мис крокодил. Това явно много голяма травма и е нанесло. За Донков вярвам, че е насилник. Не помня в кое риалити ги гледах преди, но там пролича, че е насилник. И не вярвам да се е променил. Даже сигурно я бие, ако не е пред камерите.
Те и пред камерите се биха.

# 3 156
Йотовска на живо е внушително красива, висока също. Митко Димитров ми е страшно симпатичен, улегнал добряк, досъщ като тати Бати, над нещата. Чак ме е яд като го гледам, че не го излъгах навремето… но тогава и на мен ми изглеждаше страховит. Какви крими истории разказвате тука, не съм чувала…

# 3 157
Той сам си ги разказа историите:

# 3 158
  • София
Много хубава Ева Лонгория. Прекрасно излъчване и фигура. Излъчване на здрав и хармоничен човек.

# 3 159
Бърз преглед в гуглето - убил вълчица и вълчета, вълкът отишъл на двора и си играл с дъщеря му. А той занесъл убитата вълчица да я покаже на семейството си. Вълкът му дал урок. МДаааааааа......
   Арестуван и прибран в затвора за побой над човек на улицата, който си удря главата и умира. Той и още двама боксьори, а в затвора се запалва по културизъм.

# 3 160
  • София
Освен “Полезно” трябва да има и бутон “Ужас”.

# 3 161
И "верен до гроб" на Главния.
Айде нЕма нужда какъв добряк е.

# 3 162
  • На морето!
Леонардо ди Каприо се е разделил с Камила. Тя е вече 25, а той не ходи с такива девойки Simple Smile
И по този повод, днес доста се посмях с това
Скрит текст:

# 3 163
  • Sofia
Хаха, много готино Simple Smile
Рики Джервез също има много готина шега по повод приятелките на Лео от едни Глобуси:

# 3 164
  • София
Аз помня в Къртицата как Радина ревеше, че я е страх от Деян и искала да усилят охраната, а той обясни, как й шибвал по един шамар от време на време и я дърпал за косата, ама това не било насилие. Даже после и баща й го оневиняваше нещо, творчески души били, затворени и видиш ли затова така ескалирали. Не мога да я съжаля, обича си тя ролята на жертва явно, щом си остана с него и две деца му роди. Дано поне тях не ги шамари и скубе за косите, щото нали, това не е насилие. Лика прилика са си.

Общи условия

Активация на акаунт