Звездни компромати - Август'22

• 335 788
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 165
Ако и баща ѝ е на такъв акъл, явно Радина е излязла от същата семейна среда и сега повтаря модела. Много тъжно, но има и такива съдби.

# 3 166
Аз помня в Къртицата как Радина ревеше, че я е страх от Деян и искала да усилят охраната, а той обясни, как й шибвал по един шамар от време на време и я дърпал за косата, ама това не било насилие. Даже после и баща й го оневиняваше нещо, творчески души били, затворени и видиш ли затова така ескалирали. Не мога да я съжаля, обича си тя ролята на жертва явно, щом си остана с него и две деца му роди. Дано поне тях не ги шамари и скубе за косите, щото нали, това не е насилие. Лика прилика са си.
Ами ако ги кефи БДСМ и живеят по този начин?

# 3 167
Ами ако ги кефи БДСМ и живеят нчпо този начин?
Ако ги кефи БДСМ, тя нямаше да показва страх от него и да търси продукцията, нямаше да се разказват истории как преди време е пускала сигнал в полицията...

Има огромна разлика между БДСМ и насилие.

# 3 168
Да има, но не се знае дали тя заради камерите не е реагирала така. Откъде знаем вкъщи какво ги кефи?

# 3 169
БДСМ в сексуалните отношения е едно, ама да те бият вкъщи и дърпат за косите вече си е насилие и няма нищо общо с това, което на някого му харесва в спалнята.

# 3 170
Аз помня, че бях възмутена от неговото отношение и направо ме побиваха тръпки. Помня, че я щипеше до болка и беше истински освирепял. Често ги засичам до Седмочислениции, но поотделно. Той изглежда много по-добре наживо.

# 3 171
  • Glasgow
Ако и харесваше няма да подава сигнали в полицията. Тогава и Рут потвърди. Но може с времето да е свикнала.
То и тя прекаляваше като се напие тогава, що рев изрева че бил споменал Кристина Милева. Ами имали са връзка, имат спомени и преживявания...

# 3 172
Маги Джанаварова се е докарала до 185см минимум.
Аз не вярвам, че Донков се е променил. Беше наистина много неприятно за гледане. Според мен има шанс насилник да се промени, но с друг партньор, със същия никога. Донков си беше насилник, аз лично нямам спомени Радина да го е провокирала с нещо, може и да бъркам. Виж за Тачо и Жени там си има провокация и от двете страни. Ужасно е, че има хора които живеят в такава семейна среда.

# 3 173
Какво ме интересуват, какво ни интересува, че хората си се шляпат и им харесва ?
Донков според мен е голям вампир, Радина (ах, какво хубаво име !) е нежна, плаха, меланхолична.

# 3 174
Който в гледaл “Къртицата” помни Донков, по-притивен ми е от пияницата Константин.😑
От Търси се, съм почти сигурна, че бащата на Радина е същият като Донков за съжаление. Тя явно смята такова поведение от мъжете за нормално.

# 3 175
Най-забавната ми двойка напоследък Безос и гадже на премиерата на “ Властелинът на пръстените : Пръстените на властта ”:
Скрит текст:
Не, че Безос е нещо особено [иосвен милиардите в сметката му], но пе е грозен старчок, защо си взе такъв жокер не разбирам. Има толкова хубави жени, на тази възраст. Тази е като извадена от филм 18+ .

Днес се разминаване със зеленото бмв на Бачорски. Наистина има сърца на номерата - Joy инфантата работа.

# 3 176

Райна. Много нежна и красива ми е тази жена.

# 3 177
Райна от къде тия гърди, тя едно време нямаше никакви?

Гаджето на Безос е от филми 18+, ама някакви такива съчетание с филми на ужасите... Какво й има на колената, защо са като на 80 годишна жена? И изобщо е страшна от където й да я погледнеш

# 3 178
Райна от къде тия гърди, тя едно време нямаше никакви?

Гаджето на Безос е от филми 18+, ама някакви такива съчетание с филми на ужасите... Какво й има на колената, защо са като на 80 годишна жена? И изобщо е страшна от където й да я погледнеш
Райна си сложи гърди преди няколко години, но в приличен размер.

# 3 179
Нещо за Константин изнасилвачът чува ли се? Или пак всяко чудо за 3 дни Imp

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 00:28 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт