Звездни компромати - Август'22

• 335 767
  • 3 213
  •   1
Отговори
# 3 180
Излезе информация, че вероятно досъдебното производство ще бъде прекратено, защото няма следи от насилствено проникване при направената експертиза у "жертвата". С една дума, секс е имало, но по желание.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 00:28 от Не се сърди, човече

# 3 181
Гаджето на Безос, докато не се усмихне, ми е О.К. Като се усмихне и някак нещо не е наред с устата й.

# 3 182
Райна от къде тия гърди, тя едно време нямаше никакви?
Райна си сложи гърди преди няколко години, но в приличен размер.
Нали, и аз отдавна мисля, че Райна има направени гърди, а тя отрича. Просто много хитро си ги е направила не много големи.

# 3 183
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Гаджето на Безос, докато не се усмихне, ми е О.К. Като се усмихне и някак нещо не е наред с устата й.
Малко е като Жокера.

# 3 184
Коцето бил оправдан. Имало чатове, снимки от хотела и навън, как момичето било усмихнато и т.н. Тя признала, че не била насилена.

Гаджето на Безос дали не е от тези, как се казваха транссексуални. 😁

# 3 185
А жената на Коцето какво мисли по въпроса?
 О, тя нали кариера гради?! Явно е делигирала съпружеските задължения на гладни за слава девойки. Модерни времена

# 3 186
Случаят с Коцето беше ясен. Даже мъченик ще ги изкарат.
Реакцията на жена му също. Направила си е сметката, знае си човека. Не я мислете.

# 3 187
Жена му е безгласна буква.

# 3 188
Надето или обича много Коце или репутацията си. Или и двете.
На Райнето някой да й каже, че горната устна не кореспондира с долната. На лицето имам предвид.

# 3 189
Направо е нелеп Константин. Не го е срам женен мъж на 46 г да си ляга с 17-18 годишни.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:58 от Adaline

# 3 190
От червения килим във Венеция (ден 1)

Джулиан Мур
Скрит текст:

Алесандра Амброзио
Скрит текст:

и през деня

Реге-Жан Пейдж
Скрит текст:

Изабели Фонтана
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Адам Драйвър
Скрит текст:

Джоди Търнър-Смит
Скрит текст:

Катрин Деньов
Скрит текст:

Грейс Елизабет
Скрит текст:

Грета Геруиг
Скрит текст:

Пикси Лот
Скрит текст:

# 3 191
А на мен Райнето ми е чиста селянка.
Много тактично се изразяваш.
Нещо за Константин изнасилвачът чува ли се? Или пак всяко чудо за 3 дни Imp
Излезе информация, че вероятно досъдебното производство ще бъде прекратено, защото няма следи от насилствено проникване при направената експертиза у "жертвата". С една дума, секс е имало, но по желание.

# 3 192
Бърз преглед в гуглето - убил вълчица и вълчета, вълкът отишъл на двора и си играл с дъщеря му. А той занесъл убитата вълчица да я покаже на семейството си. Вълкът му дал урок. МДаааааааа......

Това сериозно ли? Ако е така, няма по-голяма измет, направо ми се повръща от подобни "мъжкари". Има карма обаче. Догади ми се.

# 3 193
Аз като ви казАх кво ще стане с Коцето не ме слушате:) Тоест че нищо няма да стане….
НаТка ще се прави на луда, ще идат на семейна ваканция на Малдивите, ще и сменят колата, Коцето ще каже, че висчко е инсценировка , от душманите! Той само нея си обича! Тя ще повярва и ще вдигне високо глава, щот леки момичета много, но съпругата е тя.
Момичето използвано и изритано, с излъгани надежди за дълъг луксозен живот. А то било само за лятото.
Коцето все по пиян и друсан и недосегаем.
До следващото лято и следващата “ жертва”
Гнусна, жалка и твърде предвидима история…

# 3 194
Новината за Константин май не успя да стигне до Нова и Бтв..
Няма да се учудя, ако след време даде едно сърцераздирателно интервю при Мондьо, в което да обясни как е невинен като сълза и е станал жертва на заговор от фенки-ученички.

Общи условия

Активация на акаунт