Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 61 585
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Аз последно усетих Бакара или най-вероятно имитация върху касиерка в един супермаркет. Станал е страшно. масов, а не мисля, че изобщо е летен
На мен ми страшно задушлив сега.
На ММ му мирише на кроасани, аз усещам йода, всеки с усещанията си. Аз хубава имитация не съм видяла до сега.

# 271
  • Стара Загора
Солена Луна, винаги описваш парфюмите, така че човек да си го вземе без много да мисли. Grinning До сега не съм имала желание да пробвам Бакара.

# 272
Сигурно само аз нямам Ani Nishane, но като сме заприказвали за БР, чийто оригинал не познавам и нямам никакво съмнение, че ще бъде в пъти по-фин от Ана Абиеда Руж, подобие донякъде в основата откривам с Mauboussin in Red, вероятно от смесването на съставките (последния придобих много преди да се заговори за БР и Ана Абиеда Руж).
Солена Луна, винаги описваш парфюмите, така че човек да си го вземе без много да мисли. Grinning До сега не съм имала желание да пробвам Бакара.
Hands Plus1

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 09:26 от Никой като Някой

# 273
... като сме заприказвали за БР, чийто оригинал не познавам и нямам никакво съмнение, че ще бъде в пъти по-фин от Ана Абиеда Руж,...
Не бъди толкова сигурна. Много ще ми е интересен експеримент, в който се пробва от виалчета без надписи и само един човек знае в кое точно е оригиналната BR540. Тогава ще чуем интересни и безпристрастни мнения... 😎

# 274
Като говорим за клонинги, аз не успях да се разбера с Ana Abiyedh, които трябваше да мирише подобно на Kirke. За мен е смес между прекрасен плодов аромат и силна миризма на застояла пот.
Ще пробвам някога BR оригинала направо , че все по-любопитна ми става.

Macadamia ме беше запалила по Amouage Sunshine с нейните постове. Вече я имам тази красота. Естествено след разносване си го взех и много му се радвам. Та така е тук в темата, имам доста парфюми, закупени след прекрасните описания на съфорумките.

# 275
Като говорим за клонинги, аз не успях да се разбера с Ana Abiyedh, които трябваше да мирише подобно на Kirke. За мен е смес между прекрасен плодов аромат и силна миризма на застояла пот.
Ще пробвам някога BR оригинала направо , че все по-любопитна ми става.
Тази Ana мирише като BR. А тази като Kirke. Тук има много муск и наистина на някои кожи избива потен, а останалото е плодово. Никак не харесвам бялата Ana, както и Kirke, или Erba Pura.
Този пък е мъжкия вариант на BR и на Savage Elixir.
Amouage Sunshine ми е неприятен. Намирам, че има нещо общо със Слънчогледите на Арден.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 09:24 от Анонимен

# 276
След две седмици Inchnusa днес се наслаждавам на Pure eVe

Много женствен и красив аромат 🤍

# 277
На мен есктракта ми харесва в пъти повече от парфюма ,но не ми седи добре. Явно с нито една версия на Baccarat не се разбирам.

# 278
О, аз не се спогодих с екстракта, там магията я няма. Но така или иначе не бих инвестирала в бакара, имам едни милилитри останали, ще ми стигнат. Наистина всеки го носи, а и много ярък, самата миризма омръзва, бих си го взелс пак след години, като му мине модата малко. И все пак го предпочитам пред убийствените мускуси, нали бях решила и аз да си взимам такъв, пробвах няколко, щях да се самозадуша. Че и не се измиват, отврат

# 279
  • The Evergreen State
По повод на питането от предната страница за LVEB L'Eclat, всеки път като искам да го опиша на какво ухае и се затруднявам, е, най-накрая по случайност открих на какво ми напомня.

Започнах нов шампоан и балсам със женшен. Та тези бутилки ухаят подобно на всички козметични неща със женшен които съм помирисвала и о, да - напомнят ми на ЛВЕБ Л'Еклат. В пирамидата му не е споменат женшен и всъщност тази съставка не е никак популярна в парфюмерията, нямам идея защо.

# 280
И двете Бакари харесвам понякога. Нося ги два- три пъти в годината. Колегата ми носи оригинала и и стои прекрасно. Копия не харесвам и не нося.

# 281
Вчера ходих да подуша A Drop d'Issey , честно казано не ме впечатли изобщо, ноооо се влюбих в L’ Eau d’Issey - Eau & Magnolia. Много нежен и много мой. Може би няма да се въздържа и ще го придобия, въпреки, че попрекалих с летните аромати последните месеци.

# 282
По повод на питането от предната страница за LVEB L'Eclat, всеки път като искам да го опиша на какво ухае и се затруднявам, е, най-накрая по случайност открих на какво ми напомня.

Започнах нов шампоан и балсам със женшен. Та тези бутилки ухаят подобно на всички козметични неща със женшен които съм помирисвала и о, да - напомнят ми на ЛВЕБ Л'Еклат. В пирамидата му не е споменат женшен и всъщност тази съставка не е никак популярна в парфюмерията, нямам идея защо.
  Тествах го отново.
  Ами,... оставка. Simple Smile

# 283
  • The Evergreen State
Е, здраве да е, добре е че си тествала и си взела правилно решение за себе си. С пожелания да намериш нещо което да те грабне парфюмно съвсем скоро Flowers Hibiscus.

# 284
Моля, кажете нещо за Robert Piguet Mademoiselle. Носи ми се нещо ултра мадамско и женствено ..

Общи условия

Активация на акаунт