Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 61 604
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • The Evergreen State
Нов парфюм от Laura Biagiotti, изключително нежна бутилка, бих го пробвала дори и само заради бутилката. Едва ли ще го заредят тук, но все пак се надявам. Ще чакам отзивите ви с нетърпение.

Сега обърнах внимание че има цели три предни издания в същата бутилка, не знаех.

Днес нося Idole Aura, добре се чувствам с него.

И аз не обичам да излизам без парфюм, допълва ми по някакъв начин визията. Нямам навик обаче да ползвам парфюм в домашна обстановка/спорт/плаж, слагам при излизане когато не съм неглиже най-общо казано.
Вкъщи слагам парфюм само след душ.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 09:38 от Athena

# 301

И аз не обичам да излизам без парфюм, допълва ми по някакъв начин визията. Нямам навик обаче да ползвам парфюм в домашна обстановка/спорт/плаж, слагам само и единствено при излизане когато не съм неглиже най-общо казано.
Аз пък съм почти постоянно с парфюм. Иначе сякаш не съм себе си.

# 302
И аз обичам да се парфюмирам и вкъщи. А и инак парфюмите нямат изразходване... Flushed

# 303
  • Germany
Spinki, да един и същ парфюм е, но в различни формули. Първият линк е на последната трета формула на този изключителен парфюм и кутията е със сребърен етикет. Вторият линк води към втората формула на парфюма и парфюмът е с оранжев етикет. Първата формула беше най хубава, и го пазя като очите си вече, защото отдавна не се намира. На Ваше място бих взела втората формула, вторият линк, защото не е голяма разликата с оригиналната формула , може би само любимите ми череши не са така интензивни, но като цяло усещането е подобно. Последните формули на идеал са доста осакатени. Сега ще си го пръсна, отдавна не съм го носила. Успешен и спокоен петък на всички!

# 304
Вчера на безмитна зона на границата с Турция тествах новия парфюм на Пако Рабан...приятен е, летен, но се задържа само два часа при мен . Опаковката е малко пластмасова, но пък е интересен. Тук не съм го виждала, може и да не е вече толкова нов.

# 305
Аз пък съм почти постоянно с парфюм. Иначе сякаш не съм себе си.
Нося парфюм и през нощта, имам си любими. Не нося парфюм само когато съм болна или при рестарти на обонянието. Сега направих 7 дневен такъв.

# 306
Какво е пък това "рестарт на обонянието"?! 🤔

Днес ми предстои важно събитие. Ще имам делови ангажимент. Ще се облека в черно и кърваво червено, и ще сложа Премиера. Искам смелост да ми даде и да нося респект. Пожелайте ми успех! 🍀

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 18:04 от Анонимен

# 307
Не се пръскам с нищо 7 дни, понякога и повече и след това усещам всичко като звяр. Иначе някак се пресищам от силните миризми и ги усещам все по-леко.

# 308
Ами за мен няма начин. То всичко около мен мирише на нещо. Дезодорант не мога да не ползвам, продуктите за коса също миришат доста. Дрехите след пералнята... Няма начин! Иначе е интересна идея да проверя как би ми се отразил един рестарт и на това. 😃

# 309
Аз не използвам дезодорант с аромат, омекотители и силни прахове, препарати и т.н. Продуктите за коса миришат, но го правя, когато съм почти изцяло вкъщи и я нося само вързана на кокче. На мен ми се отразява изключително добре, може да е и за по- малко време.
Успех днес!

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 11:44 от densi

# 310
Ами за мен няма начин. То всичко около мен мирише на нещо. Дезодорант не мога да не ползвам, продуктите за коса също миришат доста. Дрехите след пералнята... Няма начин! Иначе е интересна идея да проверя как би ми се отразил един рестарт и на това. 😃
Другите аромати действително няма как да избегнем, но парфюмна пауза е напълно възможна. Не съм го правила, но предполагам, че ефектът е като от парфюм, който не съм ползвала от дълго време. Щом се напръскам, го усещам "силно и ясно".

Успех със срещата днес!

# 311
Азалия🌸, успех на срещата днес!

Аз не ползвам дезодорант, перилните препарати са ни без аромат, не ползвам омекотители, продуктите за коса ги избирам без силен аромат (примерно Керастаз не ползвам, направо ме трепе арамата на всички серии) и така около мен и моите хора има арамат само на парфюм.

Днес отново с Pure eVe 🍀

# 312
Бих искала да попитам , някой дали може да каже няколко думи за този парфюм:
https://www.fragrantica.com/perfume/Masque-Milano/Tango-20693.html

# 313
Може да имам останала мостра на Tango / Masque Milano - ще погледна и пиша следващата седмица

Днес имах бърза среща с аромати на Nishane, 5-6 аромата от капачка, че нямаше къде да пръсна - много добри 😎
Тия дни ще тествам и със сигурност ще си взема.
Вашите препоръки?

# 314
Туберозата е една от най- добрите на този свят.
Има и много други невероятни. Страхотна къща е, но са трудни парфюмите, трябват доста проби.

Общи условия

Активация на акаунт