Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 62 305
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Утре сутрин мисля да мина да се напръскам с тубероза на едната ръка, много е красива на капачката и още някоя красота на другата.

# 316
  • София
От наличните в "Елинор", бул."Черни връх"  харесах:
WŪLÓNG CHÁ
TUBERÓZA
B-612

# 317
не спирам да мисля за Nishane 🙃
и това при положение, че имам неотворен непознат аромат

# 318
И аз така го мислих Ани-то на Нишан, разносих го, купих го и толкова бързо му се наситих, че на следващата седмица го продадох.....

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 16:02 от macadamia

# 319
  • София
На етикета на всеки аромат имаше и име на град, например:
WŪLÓNG CHÁ  Шанхай
TUBERÓZA        Варшава
B-612                 Лион
Сигурно имат някаква история с градовете.

толкова бързо му се наситих, че на следващата седмица го продадох.....
Сетовете за запознанство  на марката биха спестили покупките и бързите размени.

# 320
  • Sofia
Здравейте, сдобих се аз малко набързо (но не съжалявам) с Gisada Ambassadora. Пръснах в Дъглас на шега и без очаквания, бяха я извадили отпред, заедно с мъжката версия и се разнесе чуден летен вариант на любимото ми Libre Intense, което ми липсва лятото и нямам търпение да дойде по-хладно време, за да си го поднося. Почти идентичен аромат, но без локумената сладост на последната фаза на парфюма, която в студено е като кашмирен шал. Амбасадората е звънлив, искрящ портокалов цвят, без лавандула и с повече сладка мандарина. Страшно красив и доста траен, нося се в блажен ароматен облак днес Heart Бутилката е много красива и с магнитна капачка, малък гъдел за клиента Simple Smile Много приятна изненада от абсолютно непозната марка...

https://www.fragrantica.com/perfume/Gisada/Ambassadora-70252.html

# 321
Здравейте, може ли да споделите ако случайно сте ползвали Jean Paul Gaultier Scandal колко време издържа?

# 322
  • Бургас
Полъх от Scandal се усеща дори и след душ по косата при мен, не е за такива жеги, поваля всичко живо от раз.Той и версията By night са топ откъм трайност и проекция.

# 323
Скрит текст:
WŪLÓNG CHÁ  Шанхай
TUBERÓZA        Варшава
[/quote]
Писала съм "разносих"  и след това купих, просто хубав аромат без никаква интрига ......

# 324
Полъх от Scandal се усеща дори и след душ по косата при мен, не е за такива жеги, поваля всичко живо от раз.Той и версията By night са топ откъм трайност и проекция.

Disappointed Relieved Жалко, много ми хареса как мирише. Но живея в Тексас, така че ще си го спестя.

Моля препоръчайте ми нещо трайно подходящо за по- топъл климат. Пак до 70 долара някъде, харесвам сладникави женствени аромати. Знам че е трудно със сладникавите неща в топлото време, ама ...

# 325
  • София
Скрит текст:
WŪLÓNG CHÁ  Шанхай
TUBERÓZA        Варшава
Писала съм "разносих"  и след това купих, просто хубав аромат без никаква интрига ......
[/quote]
Да, прочетох го.  Но, ако се пробват 12 или 21 от парфюмите на марката има голям шанс да се намери и придобие търсеният.
Аз искам да е уникален и разпознаваем, да не може да се сбърка с никой друг, да не чувам "подобен на ...".
Да не ми става лошо, докато чакам да се развие ...

# 326
  • Germany

Моля препоръчайте ми нещо трайно подходящо за по- топъл климат. Пак до 70 долара някъде, харесвам сладникави женствени аромати. Знам че е трудно със сладникавите неща в топлото време, ама ...
От мен две предложения, които нося в голяма жега, издържат на нея, осезаеми са, и даже комплименти получавам

L'Ambre des Merveilles von HermèsYellow Heart - разкошен амбър, пухкава, комфортна ванилия, усещане за пуканки с масло, и прекрасен сладко-горчив газиран цитрус. Като разтопено злато е, или като копринена, спукаща се по гола кожа. Прекрасен!

Olympéa Solar Paco Rabanne невероятно лятно усещане, страхотни тропически цветя, горещи пясъци и разтопен карамел. Едновременно цветен, но и гурме. Невероятно стои в жегата!

# 327
благодаря много, а поръчвали ли сте от този сайт сабина.ком ? Втория парфюм го видях там на много прилично намаление и не знам дали сайта е "безопасен".

# 328
Аз вчера  пробвах Olympea Solar. И за първи път от доста време насам - поисках парфюм на мига.
Много е хубав и за мен. С удоволствие ще си го купя съвсем скоро Heart Eyes

# 329
Скрит текст:
WŪLÓNG CHÁ  Шанхай
TUBERÓZA        Варшава
Да, прочетох го.  Но, ако се пробват 12 или 21 от парфюмите на марката има голям шанс да се намери и придобие търсеният.
Аз искам да е уникален и разпознаваем, да не може да се сбърка с никой друг, да не чувам "подобен на ...".
Да не ми става лошо, докато чакам да се развие ...
[/quote]
Значи ти трябва Elixir des Merveilles EDP - уникален, разпознаваем, прилича само на себе си и не може да се сбърка с друг! Голямата ми и вечна любов! Sparkling HeartBlush

Общи условия

Активация на акаунт