Лидл 166 - августовска жежка

• 77 432
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Калмарите ги пека във фурна върху хартия за печене без мазнина. Сосове различни ползваме, най-често сметанов с чесън и копър.

# 706
Някой да е виждал (някъде) нещо аналогично на това:

че в Лидл така и не се появи...

# 707
С търсене в Гугъл излизат разни : ето едно например (напишете платформени колички с въртящи колелца- а в Икеа доколкото видях има и само колелца, които да се монтират напр. и към подходяща платформа))
https://www.onlinemashini.bg/pvc-platforma-s-kolela-psds--48h29h38-200-kg-/44912

https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/drawer-units-stor … br-v-k-t/10480607

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 11:28 от fenyx

# 708
Уж 7лв кг, а на разфасофка пише 7.49лв кг за контрафилето. Произход германия.
Между другото, микса от сурови Семена се завърна , без цена обаче.. произход Китай,Турция Румъния..

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 11:36 от Didity02

# 709
  • Sofia
Киселото мляко, в червена кофичка 1кг, което беше на промоция миналата седмица и, което първо не харесах, дадох му втори шанс и на следващо четене одобрих, та взех пак и пак. Уикенда пътувах, а щерката го подминавала (в хладилнка де), понеже останало малко... И тази сутрин установявам, че е с подут капак и е кисело. Та така... определно рядка, направо уникална гледка за купешко мляко.

# 710
  • София
Някой да е виждал (някъде) нещо аналогично на това:

че в Лидл така и не се появи...
Такива видях наскоро в Хоуммакс
https://www.home-max.bg/stroitelstvo-i-jelezariya/jelezariya/meb … ransportiori/?s=1

# 711
Момичета, моля дайте съвет!
Купих си сушилник за плодове, който даваше грешка и исках да върна, но ми казаха, че вече не можело да се връщат продукти както в магазина така и по телефона. Това беше в началото на месеца. Оставих го уж за ремонт в безупречен търговски вид и в магазина ми съобщиха, че няма как да го върна и да се обадя на въпросния телефон. (Още никой не ме е потърсил, даже не ми бяха написали телефона на бланката). Обадих им се и от там ми казаха някаква си дата, от която била променена политиката им и не връщали пари ами пращали стоката на ремонт в сервиз. И така плодовете, които бях набрала се вкиснаха и 90-те лева отидоха на вятъра.

# 712
При нас днес нямаше от дробчетата на Лудогорско пиле и така и не разбрах дали са замразени(пакетът от снимката така ми говори) или охладени.

# 713
Купих си сушилник за плодове, който даваше грешка и исках да върна, но ми казаха, че вече не можело да се връщат продукти както в магазина така и по телефона. Това беше в началото на месеца. Оставих го уж за ремонт в безупречен търговски вид и в магазина ми съобщиха, че няма как да го върна и да се обадя на въпросния телефон. (Още никой не ме е потърсил, даже не ми бяха написали телефона на бланката). Обадих им се и от там ми казаха някаква си дата, от която била променена политиката им и не връщали пари ами пращали стоката на ремонт в сервиз. И така плодовете, които бях набрала се вкиснаха и 90-те лева отидоха на вятъра.
Ако кажеш, че е с дефект - го пращат на ремонт.
Ако кажеш, че не ти харесва - до 30 дни можеш да го върнеш с касовата бележка или до 60 дни с приложението.
Ама ако си казала, че не работи... направо са ти го засилили като рекламация и толкоз.
30 дни е срокът да ти върнат обратно информация, звъниш и питаш какво се случва с реакламацията. Ако не успеят да го ремонтират или да ти го заменят с нов, тогава ще ти върнат парите.

# 714

Аз не разбрах - съвет за какво?

# 715
Дробчетата са замразени. При нас тази сутрин една тумба бабички юруш на евтиното сирене Пилос 800гр. Да ама сложили червен етикет с цена 10.99,вместо 8,19 та всеки го подбутва и не взема. Видях една служителка с пистолет за маркиране и я помолих да го провери на колко излиза. Сканира го и си излезна на 8,19. Като и казах, че етикета е с грешна цена, вдигна рамене и вика когато го сменим тогава. Много са нехайни от лидл напоследък.

# 716
duhi_puhi
Благодаря!
gerata просто се чудих как до сега е можело да го върна, а като е с дефект или не работи не мога. Така може да си се прецаква до откат и да се занимавам да го пращам, да го взимам и така.
Щом един път е станало така, значи може пак да стане дори да го заменят.
Просто исках да ми върнат парите, за да си взема нещо по-качествено.

# 717
Аз затова вече спрях да купувам нехранителни от Лидл.
Само да се притеснявам после дали ще работи, дали ще мога да го върна...

# 718
  • Sofia
+ 1  
Обаче така или иначе нищо не ме изкушило от доста време насам.

# 719
Абсолютно! А за измислените им цени да не говорим. Онзи ден бях хвърлила око на месомелачката. Добре че разгледах брошурите на Метро - 1700 вата срещу 350 на Лидълската. Цената с 20 лв. надолу. Дали предпочетох Лидл? Ммне. И вчера им стояха купчината с месомелачки, без да има особен интерес към тях.

Общи условия

Активация на акаунт