Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 470
  • 794
  •   1
Отговори
# 630
Милото, пиши на някоя слинготека. Във фб има Слингомания и бебешори-библиотека за слингове. Те ще ти обяснят как става с немането.
Сигурно има и други страници, но аз на тези попаднах.

# 631
И моя е август - 15.08.22 3670г 52 см- бебе Иво 😍

# 632
  • Бургас / Славейков
Какви документи искат за еднократната помощ?
Аз ще се разходя до социалните по натам, мама като почива през работен ден.

На Слингоманията на която ходих аз да се консултирам дамата каза, че за хибридна трябва да имат поне 4,5 кг, а ако бебето върви по-високо, както е при Никол е хубаво да има поне 5 кг. За нейния случай това ще е след 2-3 месеца. До тогава само слинг.
Yana, можеш да вземеш чрез куриер под наем от някоя слинготека нещо да пробваш.
За еднократна помощ ти трябва акт за раждане копие и оригинал за сверяване.Както и лична карта и банкова сметка.Мисля че това беше ,ако има нещо друго моля и други да се включат.

# 633
Божидар трябва да има вече 4.5кг, преди месец беше 3.650кг.
На 31ви ни е първия преглед при личната, сигурно и ваксини ще му слагат,  дано и да го изтеглят.  Аз ще пробвам после на кантара гоооре долу да проверя.
Днес заспа още докато го закопчавах в слинга.  Разходихме кучето и като го оставих в леглото, рееев реев.
Незнам за вас ама аз наистина нищо не мога да свърша вкъщи,  а да дремна с него ъпсурд. В тея 20-30 мин,  пералня,  гладя, подредя това оново,  миене стерилизиране. Няколко пъти успях да се изкъпя докато сме само двамата. Часовете се нижат нижат по 3 по 3, деня свършил аз приличам на бита цял ден, едвам стоя, не искам да ям,  направо лягам.  Днес пак един Марс от сутринта. И за вечеря, ако имам сили да хапна една детска порция.
Срам ме е, че мъжа ми се прибира и трябва да приготвя и да мисли какво да ядем. Не можем да поръчваме, защото първо че им е гадна храната, но и много скъпа. Как да тръгна да готвя,  свърши ми 20мин почивка.... Ще се клатим пак Grinning Tired Face
Меджик, няма да е все така, с времето ше се напаснете, и ще ти е по-лесно, аз днес готвих (10мин рязане на картофи и слагането им в плик с пиле Simple Smile ), подстригах номер 2 за още 15мин, после ходих до един мол за пантофи за дг, че бях забравила да взема, сега приспивам бебето за 656ти път и после мисля ще извеждам баткото Simple Smile
Кога?  Аз съм супер организирана, издръжлива, много бърза във всичко. Но той ми видя сметката,  изцедена съм .
На ютията днес лошо и стана, как не гръмна незнам,  50 пъти я изключих, за да ходя да го успокоявам, защото незнам кога или дали ще се върна при нея Grinning
Сигурно мога да сготвя ама трябва да започна в 5-6 сутринта, че да успея Joy
Сякаш искам вече да дойде свекито, да дремна... Relaxed
Пак ми спи в ръцете, като го оставям на леглото се чувствам като сапьор.

# 634
  • Велико Търново
Напоследък нещо не мога да бъда постояна, нито в четене, нито в писане. Тази седмица малката беше на консултация, качила е 1400 кг, вече е 3800 кг ☺️. Аз вчера бях на контролен преглед след секциото, бихме  200 км я двете посоки, само за да ми види белега и да ми изпише контратубекс 😩.
Бях си купила чак на хип, някоя мама беше питала дали има ефект. Ами ми огато го пиех, цедях по около 100 мл от двете гърди, тази седмица не го пих, понеже нещо много ме боляха дори и да ги цедя и кърмата ми намаля драстично, едвам цедя по 40 мл от двете, днес започнах пак да го пия. Сутринта взех малката да суче легнала и така да си подремнем още малко, сука около час и нещо от двете гърди, накрая започна да нервничи, да я пуска и да реве, после пак засуква (сукне два, три пъти, пусне и пак почне да реве), предполагам че това означава че нищо няма, или просто не и стига 🙁.

ММ подаде в социалните след 30 юли някъде и на 15 август имах превод.

Konstantina22, бях същия начин след раждането ( плачех постоянно и за нищо, на всичко отгоре ни минаваха много черни мисли ревях и заради това), по време на бременността не бях толкова емоционална, вече съм добре, родих на 20 юли. Просто трябва време докато се наместят хормоните 😃.

От около седмица включих и инфакол освен биогайа, има ефект вече не плаче постоянно както преди..

На нас ни подариха люлка шезлонг , слагам я когато трябва да свърша нещо и се родих направо, иначе не помага когато вече е във фаза рев 😃.

Аз съм супер доволна, че вече сама мога да излизам с количката. Понеже до сега все чаках ММ, че ми тежеше да я смъквам по стълбите, а от входа до асансьора имаме стълби, та вече втори път излизаме само двете, разбира се тя веднага заспива 😃😃.

# 635
Знете ли нещо за главоболието след спинална упойка?😏😏

# 636
Много вода и кафе. Аз не съм имала, но аз пиех и много вода, но на тези, който имаха лекарите им казаха да пият кафе

# 637
Може ли да ми дойде цикъла на 42рия ден след секциото? Thinking
Много ме боли кръста, както обикновено преди цикъл.
И тъкмо мислех, че всичко е свършило и днес... Няма да коментирам.

# 638
  • Велико Търново
Magic, аз мисля че на мен ми идва, вече трети ден ми върви по- обилно, а беше спряло да ми зацапва, също и мен ме болеше кръста вчера.

# 639
  • Пловдив
Много вода и кафе. Аз не съм имала, но аз пиех и много вода, но на тези, който имаха лекарите им казаха да пият кафе

Болибон го е написала точно. Аз бях с главоболие и ми казаха, че е страничен ефект от упойката. Отделно болката от главата слизаше към врата и не можех да стоя изправена, много ме болеше. Единствено легнала можех да стоя, за да не усещам напрежение, защото и главата имах чувство, че ще се пръсне..
И да кафе, заради кофеина 🙂

# 640
А за колко време отмина това главоболие?
Защото този ад пеодължава вече седмица..и всеки ден съм на системи,парацетамол,ацефеин,кола…и нищоо..

# 641
Защото този ад пеодължава вече седмица..и всеки ден съм на системи,парацетамол,ацефеин,кола…и нищоо..
На мен течния аналгин много ми помогна за самата болка след секциото,но съм нямала главоболие въпреки че бях с пълна упойка☺Много е кофти да те боли,дано бързо се оправиш 🙏😇

# 642
  • София
И аз да се запиша тук. Нас днес ни изписаха, ходихме на разходка в парка с каката. Мога да се похваля и с бебе еднорог, чакам да се обърне каруцата. Каката ревеше толко често, още от новородено, никога не е спала особено много. Това само яде и спи, цедя се и давам от шише, иначе заспива мн бързо. Днес ни е 4ти ден и кърмата вече тръгна, засега цедя около 100мл от двете общо. Яде последно в 1 и после в 7 чак. Почна да и сълзи малко едното оче, някой мисля беше писал, че и при тях е така. Трябва да звънна на педиатърката, която ни е съседка да питам дали ще минава на визитация. Днес се прибрахме от болницата и се чувствам супер добре, успях да свърша мн неща и се надявам и следващите дни да е така, че след ремонта още не съм вкарала къщата в ред.

# 643
Много време те боли. Другите им минаваше за 2-3 дни. Но се оплакваха, че не могат да станат от леглото. С едната бяхме в една стая и на втория ден след второто кафе се оправи.

# 644
Оххх, малкият е с абсолютно сух памперс от 6.5-7 часа Flushed Досега не се беше случвало. Ако до сутринта не се изпишка, ще хващаме пътя за някоя болница Confused

Общи условия

Активация на акаунт