като чета за слънчевото време в Стара Загора и варна, направо ви завиждам - тук забравихме какво е слънчев лъч - само в очичките на бебочетата се виждат, като са напапкани. Като се нахрани, Ники "гука" и се усмихва - все ми се струва, че млага и емоция, не е несъзнателно само...

Рени, да се вихриш за всички ни из Банско и чакаме снимков материал после!

Карил, и от мен благодарности за положителната енергия! И на нас ни предписаха Вигантола след 35-ия ден...и аз в началото позабравях да го давам...

Много ще се радвам да се срещнем предпразнично - нямам нищо против "Дон Домат", но предлагам да помислим и за Mall-а ня Стамболийски, какво ще кажете? Идеята на Ивето за подаръци е страхотна - да уточним бебчетата ли ще радваме (май е по-логично да е така
) и да купя нещичко утре като излизам да се правя на коледно джудже...Моята свекърва, слава Богу, е добре - има счупен ломбален прешлен, в реанимацията на ИСУЛ е, но док казва, че няма опасност вече....Поне 2 месеца трябва да е обездвижена - какви неща съм премисляла тези ако беше останала на легло, ужас..

Мерелин, аз редувам чайче на Хип и лактогонното средство (български, в розова кутия) - като имам повечко млеконадой, замразявам в стерилните съдчета за урина (75 мл), които Карил препоръча.
ХУБАВА ПЕТЪЧНА ВЕЧЕР! И аз се настройвам празнично - утре сме на купон от фирмата на таткото...малко социални контакти и за моята особа. Сестра ми ще помага с тоалет, че е с един номер по-напред с материала....

Както и ако забравя да дам, да не компенсирам на другия ден.
Днес водих Микеле на детски психолог , че имаме малко проблеми с ревността и си викам , дай и аз да си споделя . Резултата е че ме диагностицираха и ме пратиха по живо по здраво със зелена рецепта в джоба
Единствената ми утеха е , че психиатрията се пръскаше по шевовете и със сигурност не съм най - лудата
Ама къде се нацепих на този шоп , ха ха ха 

Дръж се мила, казвай си че това ще отмине и бебе Дани съвсем скоро ще бъде най-послушното дете на света. Горе главата, че и ти му влияеш и усеща на 
И аз съм за някой МОЛ. Давайте мнения за ден и час...
, Шехеразада! Пожелавам ти безкрайни усмивки и щастие!
?
! Има червени пъпки по лицето и в косата
,посиня цялата-толкова се уплаших...че нещо лошо може да й се случи,че аз съм некадърна майка...че не съм предотвратила повръщането-старая се да я държа изправена,правя й почивки по време на храненето,изчаквам я след това 10-15 мин.преди да я сложа в леглото....заспа към 00.00ч. и се събуди в 07.00,но аз от притеснение да не повърне,стоях цяла нощ до креватчето й да я наблюдавам. Говорих с педиатърката и тя каза,че може би преяжда-аз й давам първо да суче и после от шишето,нШехерезадао тя така и не си изяжда всичко;не зная....да не би пък млякото да не й понася...Днес,да чукам на дърво, не е връщала,но всеки път,когато я храня,стоя на тръни...
, ние жче похапжаме пожечко но искам да ви помоли да ми кайете пак за ритуала с клечките штото маи и ние сме урочасали, да попитам и за вигантола трябва ли доки да ти го изпише?защтото тук на нас ништо не са ни казали а Ники вече е на 1мес и 1седм пьк и знам от др мами че тук не дават витамин Д,мислех да си порьчам на мама да ми прати и да го давам.Мога ли без лекарско предписание????честито на месечинките и на мама Шехерезада много здраве,лубов, касмет и бебешора много да те слушка