Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 186
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Направих си чай с портокал и мандарина, сложих домашен мед. 🍊
Хапнах сухари с мед и козе сирене🥖🧀
Ще правя леща 🌾
Следобед Джъмбо за щуротийки и разходка. ⛵🌷🍀🧿

# 436
Много хубава тема! Грабна ме веднага заглавието. 😍😍Спах до късно и още се излежавам, което е нетипично за мен.

# 437
Излизам малко на слънце и тишина да си проветря недоспалата глава.

# 438
Маникюр

# 439
  • София
Нищо.. Станах в 3 сутринта, не можах да заспя и в момента все още съм на работа....

# 440
Най-сетне си харесах спално бельо и го купих.Имам и нова дрешка+маникюр.
Много са ми мили котки като  белия тлъстугер.Един такъв мъжки гледахме вкъщи 16м. преди да го изпратим при осиновителите в Германия.Едвам се разделихме,а и той много се беше привързал към мен.

# 441
# 442
Отивам в Рим на мач на любимия отбор. Hands Muscle

# 443
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Откакто се сдобих с люлеещ се стол всяка вечер отделям време за себе си.....Всички спят, а аз си сипвам чашка вино и се наслаждавам на книжка в стола....Тишинка, уют и релакс!

# 444
Използвам обедната почивка да седя на слънце.

# 445
Не правя нищо съществено. Днес почивка. Гледам си любимия тенис.

# 446
Отидох на дълго отлаган медицински педикюр, и дори ме зарадваха че проблемът не е толкова зле, колкото смятах в началото.

# 447
  • София
Отидох на очен лекар и си поръчах очила. От 6 месеца го отлагам.
Отпуск съм, гледах децата два дни  докато бяха ваканция, а сега мързелувам,  освен обичайните задачки. Чета книги, разхождам се. Радвам се на последните топли дни.

# 448
Записах си час за имидж консултация- цветови анализ и стил.
От много време го отлагам, днес ме осени вдъхновението.

И преди съм ходила, но беше отдавна. Интересно ми е какво ще науча този път. Blush

# 449
Страхотно ТиЛи! 😍Преди много години ходих на цветоанализа и ми е от голяма полза.
Аз днес маска на лице, шия и деколте! Ще седна да гледам някой разтоварващ филм.

Общи условия

Активация на акаунт