Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Добре, че споменахте! Поръчах си една чанта, а я забравих в Спиди

# 646
Проведох разговор, който очаквах как ще свърши, но поне си казах какво мисля. Хем ми олекна, хем ми е кофти.
И в момента оглеждам едни ботуши онлайн и май ще ги поръчам.

# 647
cloè, същото и при мен. Проведох разговор, който трябваше да проведа. Беше назрял. Ако не бях го провела, съвестта ми щеше да крещи. Знаех, че ще е труден. Истината понякога боли. А сега ми е кофти, въпреки, че се постарах да съм максимално мила и обгрижваща...

# 648
Катерица, същата ситуация като моята. Бях мила и любезна, но не можех да мълча повече.
Нощта не спах добре от мислене как да го кажа.

# 649
  • Great Britain
Рано сутринта преди да отпия първата си глътка кафе, много сънена и още в леглото получих страхотна новина. Имах чудесен ден.Вечерта получих и чудесни подаръци.

# 650
Преглътнах малко егото, направих половин крачка.

# 651
  • Street of Dreams
И аз посетих градската библиотека, но не в моя град. Една малка, но много уютна. Поприказвахме си с непознати. После капучино сред газови огнени лампи. Абе, зимни работи.

# 652
Взех си свещи от пчелен восък, а касиерът в магазина реши да ми подари донати с ябълка и канела, които една друга клиентка отказала в последния момент. Вкъщи запалих свещите и похапнах донатите. Апартаментът ухае невероятно от тези свещи, на дива поляна.

# 653
Направих си прическа и довечера ще ходя на парти с колежки.

# 654
Поръчах си топъл халат за уютни зимни вечери, и допълних подаръците за близките.Heart

# 655
Направих маска за лице с черноморска луга 👌.

# 656
  • Great Britain
На дивана си в всекидневната ми съм вече.Топло и уютно ми е. Сингъл малц и шам фъстък ми правят компания.Цял уикенд няма да ставам  сутринта в 6 в тъмното и студеното.

# 657
  • Mediterraneo
Вчера и днес по цял ден вали. С малката лежахме и гледахме сериал( тя е болна, но нищо сериозно).

# 658
Успах се 😊

# 659
Украсих вкъщи. Коледно ми е, хубаво ми е. Купих нови играчки за елхата, плюс фигурки на Дядо Коледа и едно снежно човече. И една малка чаша си взех пак с Дядо Коледа. Не че нямам, но много обичам да купувам коледни сувенири, чаши и прочие. Сега си направих кафе в нея и се опъвам на дивана.

Общи условия

Активация на акаунт