Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 145
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Далечният изток
Украсих елхата. Christmas Tree

# 676
Поръчах си рокля ❤

# 677
  • София
Украсих елхата. Уших си халат.

# 678
  • София
И ние днес с децата украсихме. По-скоро те. Аз учих цял ден, две презентации направих и си разработих тема за утрешния изпит/дискусии. Направих си кекс, къщата ухае уютно.

# 679
Поканих мама на обяд! Почистих, украсих коледно, за да ни е приятно, сготвих И, сипах И. Почувствах се щастлива!

# 680
Гримирах се и си направих къдрици .

# 681
Не позволих да ми се развали настроението, въпреки неприятните неща от днес.

# 682
Ходих на кино. И си поплаках

# 683
  • Great Britain
Стартирах седмицата чудесно, печелившо. Укенда може вече да идва.

# 684
Моята седмица започна с това, че всичко се обърка, дадох максимума усилия от себе си днес, но това, от което имам нужда най-много не идва лесно. Всъщност доста трудно идва даже и се объркват всевъзможни неща, които не зависят от мен. Някой накъде чупи крак, нещо не работи, аз не мога да си свърша работата. Пропускам ценни дни, след което не знам дали ще мога да спечеля от целия проект или ще си остана с разходите за всичко. За съжаление, колкото и да боря тази мисъл, се боя, че може би няма да  имам най-леката зима.  Много много искам нещата да се оправят, защото няма по-лошо от това да се тревожиш за здраве и пари или и двете едновременно!

Това, което направих за себе си е да си взема компа вкъщи, да свърша още работа, утре да отида отново и да дам максимума от себе си и каквото зависи от мен, докато не премине тази трудност!

Сега ще хапна бургер, ще отделя един час за интригуващ сериал и запретвам ръкави.

# 685
  • София
Ходих на кино. И си поплаках

И аз бях на кино. Подейства ми възстановяващо. Имам нужда.

# 686
Аз гледах "Моралът е доброто" за Кристиян Таков и го препоръчвам силно. Даже ще погледна къде мога да го гледам пак

# 687
  • София
Аз гледах "Светителят хирург".

# 688
Не беше точно днес, а в продължение на 3 дни. Напуснах ужасна работа, която истински мразех и ходех с нежелание и страх на работа и то бях по заместване! А от днес започнах нова работа. На постоянен трудов договор и в много по-добра среда. ❤

# 689
Взех си слънчевите очила, поръчани около Черния Петък. Ходят ми, задържам ги.

Общи условия

Активация на акаунт