Какво направих днес за себе си? (тема 14)

• 45 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Ненаписани домашни, родителска среща и събрание на блока... Ако не падне някой метеорит в близките два часа деня го пиша успешен

# 256
  • Street of Dreams
Цял ден сама. Намерих си супер интересен YT канал за разследваща журналистика. Върви си от следобеднто кафе, през палачинките, чак до мартинито. След малко се местя в спалнята и продължавам. 😄

# 257
Цял ден сама. Намерих си супер интересен YT канал за разследваща журналистика. Върви си от следобеднто кафе, през палачинките, чак до мартинито. След малко се местя в спалнята и продължавам. 😄

Браво, сега ако кажеш и кой е каналът и аз ще направя нещо за себе си 😁

Поръчах си книга да продължа да се ограмотявам в направление инвестиции.

# 258
Много готина тема имало тук. ^_^ Аз тия дни доста неща почнах да правя за себе си, записах си час за другата седмица за отливка, ще си поставя дълго желаните брекети, сега в петък ще отида на зъболекар да види как са ми зъбите, ако има нещо за правене...реших да си видя най-накрая бъбреците, след дълго игнориране на проблемите ми, точно се връщам от изследвания. Чувствам се супер доволна от себе си, предвид че обичам да неглижирам здравословните си проблеми, докато стане неотложно.. 😅

# 259
  • София
И аз - нова книга.

# 260
Купих си нови кремчета, ампулки и др. Глезотийки за лице
🧘‍♀️

# 261
Отивам да подремна обедно.

И аз да питам кой е каналът.

А Мигла- за книгата.

# 262
  • София
ТиЛи- ето тази

# 263
  • Street of Dreams
Отивам да подремна обедно.

И аз да питам кой е каналът.

А Мигла- за книгата.

На немски е, момичета ❤️ STRG F  се казва.
...
Понеже имам малка мания за чаршафи, днес поръчах още 4 комплекта. За тази година стават 7,вече не знам какво да правя "старите" 😆🙆

# 264
Започнах организацията за РД, ще поканя специални за мен хора Heartpulse в своя клуб.

# 265
# 266
Взех си почивен ден и гледах тренировката на Роджър Федерер, Новак Джокович, Рафа Надал и Анди Мъри преди Laver Cup.
Скрит текст:

# 267
  • София
Посетих вълнуващ стойностен концерт заедно с мама.

# 268
Правих си педикюр, седнала в удобно столче на моравата под топлото слънце. Направих  мармалад от ябълките в градината, заредихме материал за вино и като цяло денят беше ползотворен и удовлетворяващ.

# 269

Капучино с гледка ❤🧋🧿

Трябва да се пострижа, а все отлагам.
Харесвам се с дълга коса, но трябва да се освежи🥰

Общи условия

Активация на акаунт