Къде в Пловдив??? - 97

• 32 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Миналата година имаше магазин за шапки точно срещу Халите. Сега не съм обръщала внимание дали е още там.

# 556
  • Майничка
На Главната, почти до Евроленд. Виждала съм пролетта и в МОЛ Марково тепе, в магазина за дрехи до Уайкики, на първия етаж (пуста склероза, забравих името), но бяха ограничени откъм цветове.

# 557
Батерии на часовник съм сменяла на пешеходния мост. Магазинчето е по средата горе-долу.

Да ми препоръчате заведение/ресторант, където приготват хубав кайзершман?

# 558
Сигурно търсите по- качествено ,но барети имаше днес в Страдивариус и Синсей. Изобщо нямаше да ги видя,обаче 8г ми дъщеря всичко забелязва. 👩‍🎨

# 559
Вижте "Старият Пловдив". Има тераса на втория етаж, много е приятно!
Не е за препоръчване нито кухня,нито обслужване. Последни впечатления от лятото.

# 560
  • под тепетата
Жалко, бяхме май месец и беше много приятно!

# 561
Ние правихме кръщенка в “Сентрал парк” на Младежкия хълм и го избрахме точно заради градината. И като кухня ни допадна и като обслужване и децата имаше къде да играят.

# 562
  • Пловдив
Някой да знае магазин в който да продават самозелпваща кожа /тип фолио

# 563
Дами, нужен ми е майстор за сушилня. Едно, че си има проблем с програматора, с който предния майстор (Костадин, препоръчан ми във форума) не можа да се справи, второ, че започна едно бучене по време на работа, което явно трябва да се изремонтира.

# 564
  • Пловдив
Батерии на часовник съм сменяла на пешеходния мост. Магазинчето е по средата горе-долу.

В Стайла в Тракия, пролетта хапнахме, беше хубав.

mama irina
, благодаря, в Синсей намерих, точно каквато ми трябва Simple Smile

# 565
  • Хасково
Ние правихме кръщенка в “Сентрал парк” на Младежкия хълм и го избрахме точно заради градината. И като кухня ни допадна и като обслужване и децата имаше къде да играят.
Благодаря на всички за предложенията! А имате ли отзиви от Сентрал парк в Цар Симеоновата градина?

# 566
  • Пловдив
В Сентрал парк в Цар Симеоновата градина скоро не сме ходили, но в четвъртък вечер седнахме в този на Младежкия хълм. Много зле. Имаше само едно момче сервитьор, а имаше хора, не е като да беше празно. Трябваше да напомняме да почисти масата, защото беше мръсна и лепкава, много време чакахме, за да ни вземе поръчката, донесе прясно мляко с мед, без изобщо да се сети, че трябва и с нещо да се разбърка. Изобщо, трябваше да напомняме за такива дребни неща, което много ме подразни - непрекъснато да го дебна да се появи, за да го извикам. Храната дойде много бързо, но не беше никак добра. Ястията, които поръчахме, бяха с някакви допълнителни сосове, които са от тези в пластмасовите бутилки в заведенията за бързо хранене - с една дума отвратителни.
Пържените картофи също бяха отврат, направо ни пресядаха.
Няма да повторим друг път.

# 567

Style вече са го похвалили. И в Йегерхоф също е хубав.

# 568
  • Пловдив
Сега в последно време къде най-лесно по главната, на Центъра мога да си намеря къна на Хенафокс?

# 569
Във фризьорските магазини, срещу Дома на младоженците.

Общи условия

Активация на акаунт