Къде в Пловдив??? - 97

• 32 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Зареждане от Марешки = ремонт на амтомобил.
Някъде четох, че спира бизнеса с горива. И по-добре. 

# 586
  • Точно където трябва
Друго питах.
А и ясно съм написала бившата Марешки.

# 587
За сушилнята препоръчвам Гриша-та( оправял ми е комбинирана пералня със сушилня)- многократно е препоръчван в този форум: 0888788982 му е телефона.
Много благодаря Simple Smile

# 588
Бившата на Марешки има нов собственик, цените са горе долу същите, като на отсрещната Лайт, за съжаление и качеството е каквото беше преди.

# 589
  • Точно където трябва
Да, знам, че ги купиха Инса. Но цена 3,03 за дизела и 2,69 за бензин е сравнително ниска на фона на останалите в града. Чудех се, че не виждам там зареждаща кола. Затова питах работят ли.

# 590
Знам, че това не е подходящата тема, но искам да изразя възмущението си от сервиза на Фабер в Пловдив, съответно от ремонт на фурна Eurolux, чиято врата пропадна. Като цяло качеството е много ниско, но това е друг проблем. След като я свалихме с помощта на майстор, я занесохме за подмяна на пантата във въпросния сервиз, което им отне почти две седмици и след като ни изпратиха да си я поставяме сами, се оказа, че това не е толкова лесна задача. Последваха обаждания от наша страна с молба да изпратят човек на място срещу заплащане, като беше обещано, че това ще се случи в същия ден, но не се случи нито в следващия, нито и в последващия след повторно обаждане. В крайна сметка спряха да отговарят на обажданията, звънях и в централния им офис в София, които уж щяха да организират изпращане на техник вкъщи. Никой не е звънял оттогава...

# 591
  • Хасково
Едва ли някой ще се сети, но все пак да пробвам.
Преди десетина години зад очна клиника Луксор в една тогава нова кооперация имаше сладкарница. Спомням си едни уникални маслени сладки. Сега търсех в google, но не откривам. Случайно знаете ли дали не се е преместила?
И моля за други предложения за поръчка на дребни сладки за кръщенка Simple Smile

# 592
Слънчевата пекарна имат различни видове, много вкусни. За поводи от тях купувам.

# 593
  • Пловдив
Слънчевата пекарна не е ли до стадион Ботев?
Зад Луксора е Tanya's bakery. Работеше преди няколко месеца. Скоро не съм минавала.

# 594
Знаете ли дали в Пловдив има магазин, от който мога да си купя този почистващ продукт?

# 595
  • Пловдив
Tanya's bakery мисля,че още си работи. Не съм минавала от месец.

# 596
  • Пловдив
Да питам и тук...доволни от доц.Янкова, дерматолог?

# 597
Въпроса ми май не е много за тази тема, но... От скоро имам книжка и не съм наясно. За да стигна до Войводиново трябва ли ми винетка?

# 598
  • Пловдив
Въпроса ми май не е много за тази тема, но... От скоро имам книжка и не съм наясно. За да стигна до Войводиново трябва ли ми винетка?
Да.

# 599
  • Пловдив
За Войводиново през брезовско не трябва винетка. Пътят там е общински, а не от Републиканската пътна мрежа. и това е решение на кмета. По тази причина линия 15 и маршрутка 6, която ходеше до там са без винетки.

Общи условия

Активация на акаунт