Къде в Пловдив??? - 97

• 32 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Колко ти струваше, Кло?

# 631
Колко ти струваше, Кло?
Двайсетачка. За час някъде беше готов. Каза, че гаранционните лепенки са непокътнати, ако се наложи ремонт в оторизиран сервиз, че е още в гаранция. След това детето си призна, че "съвсем леко го била изтървала". Добре, че не беше смляла дисплея.

# 632
Момичета, привет, аз пак с питане за картите за транспорт: от дата до дата ли важат, или за календарен месец ?

# 633
За календарен месец единствено.

# 634
Мнения за лаборатории Кандиларов?
Предстой ми ОГТТ изследване за инсулинова резистентност и се чудя коя лаборатория е добра.
Кандиларов ми е близо до централна гара, затова търся мнения

# 635
Специално за това изследване няма значение къде ще отидеш.
Аз съм го правила 2 пъти, и двата пъти ходих в Бодимед, просто защото са ми удобни и ми харесва сестрата в една конкретна лаборатия , много е мила и боцка без да боли Joy

# 636
Здравейте, търся магазин или склад физически, от където да си купя голяма бутилка за вода, за диспенсър..
За поръчка в интернет ми е ясно, че ще успея, но ми се искаше да ида на място някъде

# 637
  • до най-прекрасния мъж
В Метро продаваха вода в галони. Мисля, че имаха няколко разфасовки. Проверете в онлайн магазина им дали все още предлагат.

# 638
Има ли детски център, в който може да си доведем външен аниматор, за рожден ден?

# 639
  • Пловдив
Споделям нещо, което може би ще се хареса на повечето с деца
https://facebook.com/events/s/%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0% … /805240017343224/

# 640
Споделете къде мога да намеря приемник за IPTV?

# 641
Принципно от доставчика, на който плащаш за прием на телевизия, Булсатком, Виваком... Ако ти е изгорял стария, го заменят с нов, без да плащаш нищо.

# 642
Там е работата, че интернета ми е на Куулбокс, а те не предлагат приемник...

# 643
Чакай сега, те също предлагат телевизия, но трябва телевизорът ти да бъде смарт. Нека от кулбокс ти дадат алтернатива или указания точно какво трябва да закупиш. Дъщеря ми им е абонат само на интернета. Телевизия ползва на Булсатком.

Но така само приемник за IPTV не достатъчно според мен. Иначе Ардес предлагат всичко необходимо, но трябва да знаеш от какво точно имаш нужда.

# 644
  • Пловдив
Там е работата, че интернета ми е на Куулбокс, а те не предлагат приемник...

Ние също сме с интернет на coolbox. Те имат прилижение за телевизия (подобно на Netflix, HBO Max..). Инсталираш го на смарт тв (както е споменала Кло) и можеш да се откажеш когато решиш: месец за месец е абонамента (като Storytale). Нямаме приемник/карта.

Общи условия

Активация на акаунт