Къде в Пловдив??? - 97

• 32 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Eто още малко информация

# 676
  • Пловдив
От коя аптека в Пловдив  мога да закупя от белия крем на  Рачев, Габрово?
От Фрамар срещу стадион Ботев го купих когато ми трябваше. Може би преди по-малко от година.

# 677
Момичета, спешно ми трябва  шивачка в района на Понеделник  пазара или наблизо.  Района на Военна болница
също ми върши  работа . Дайте препоръка

# 678
Работи Бодимед, да.

# 679
Момичета, спешно ми трябва  шивачка в района на Понеделник  пазара или наблизо.  Района на Военна болница
също ми върши  работа . Дайте препоръка
Шантал даде препоръки за шивачка зад Водната палата, отказа ли ти, или не си ходила. Пита назад в темата....

# 680
Да, но поради смъртен случай в семейството на младоженците, беше решено да се отмени събитието и не отидох на предложенте шивачки, но в последствие  са размислили да се проведе сватбата и сега в последния момент търсих шивачка.
Немерих в крайна сметка  и благодаря  за препоръките по назад, бях се спряла точно на предложената от Шантал.

# 681
Копирам от фейсбук страницата на Социално
предприятие за хора с увреждания.
Здравейтее приятели,  от днес до неделя 9-ти октомври може да ни откриете на Есенен Базар ''Капана'' 2022   Пловдив на мостовото съоръжение над ул. "Гладстон" срещу Часовника на Централна Поща. Приготвили сме ви пъстра палитра от: 
👉 ✅ новата ни колекция със стъклени коледни украшения за елха;
👉 ✅ неповторими керамични изделия;
👉 ✅ тениски, торбички, чанти, шапки и други бутикови изделия, вдъхновени от българската шевица
Елате при нас и пазарувайте с кауза на поредното издание от събитията организирани от Kapana Fest

# 682
Благодаря за инфото. Видях днес щанда за пазаруване с кауза, но не се виждаше каква е. Сега знам Simple Smile

# 683
В програмата за утре ми е. Всяка година си взимаме по нещо за елхата 😊 разкошни играчки

# 684
Здравейте. За няколко дни ще съм в Пловдив. Може ли да ми кажете магазини, които продават дрехи/чанти/аксесоари от фирмите, които шият на ишлеме? Може и други предложения за магазини, които си заслужават и продават добри неща. Благодаря!

# 685
Здравейте. За няколко дни ще съм в Пловдив. Може ли да ми кажете магазини, които продават дрехи/чанти/аксесоари от фирмите, които шият на ишлеме? Може и други предложения за магазини, които си заслужават и продават добри неща. Благодаря!

Аз знам за един магазин, който е на доста забутано място, даже не знам дали има име… За това ще прикача снимка и линк с локация.

Ето тук, след стълбите.
https://maps.app.goo.gl/9x5ySFjsb67zcE3B7?g_st=ic

https://prikachi.net/image/D88C9809-0FA1-4EE1-9C74-2FF966EB0581.8fkO7u

Предлагат ишлемета на Pinko, Patrizia Pepe, Karl Lagerfeld и други марки, но в момента не се сещам.

# 686
На ишлеме не значи ли, да си дадеш материалите и моделите и да шият за теб конкретно? Нещо не ми звучи да продават ей така на всеки. Това ми отива на фалшификати вече...
На едро ли, на дребно ли... Малко ми звучи като за Руския пазар style.

# 687
  • Пловдив
Точно това значи. Аз съм купувала пуловери, жилетки и мъжки ленени блузи на световни марки от съвсем официални магазин към фабриката в Доспат и Девин. Нямам представа дали още шият, защото беше отдавна.
Това, показаното магазинче ми изглежда доста криминално и съм почти сигурна, че продават ментета.

# 688
Минаха онези години, когато беше евтина работната ръка, работеше се качествено в България и големи марки сключваха договори за ишлеме. В Азия са сега, направо производства изместиха, а ментаци е имало винаги. Чат пат Агенция митници прави акция, затворят за известно време и после отново.

# 689
  • до най-прекрасния мъж
Там има шивашка фирма, възможно е да не са ментета. Ако се сещам правилно къде е локацията. Това не е ли на последния светофар на Цариградско преди Скобелева майка посока изхода на града, вляво? Виждала съм транспаранти, че наемат работна ръка за шиене на дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт