Къде в Пловдив??? - 97

• 32 990
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Здравейте.Къде в Тракия има часовникар?
В ТЦ "Сани" , но лично аз не Ви го препоръчвам. Последния път като се възползвах от услугите му останах разочарована от отношението и работата му.

# 526
Може и вие да издадете карта,но носете снимка.
Миналата година ми бяха казали, че детето трябва да присъства, действително ли може без присъствието му? Това би ме улеснило много...Както и ако може сам да отиде...ако съдя по опашките, трябва да си взема почивен ден, за да го свършим това.

# 527
От сайта на Община Пловдив, списък на адресите от къде може да се закупи карта
Скрит текст:
Гишета за издаване на преференциални карти:
1. Гише „Байкал” – бул. „Цар Борис III Обединител” №157
2. Автогара „Север” – ул. „Димитър Стамболов” №2
3. Ул. „Отец Паисий” №42
4. Бул. „Македония” №2
5. Бул. „Шести септември” №45 (преди прелеза/линиите)
6. Бул. „Освобождение” № 33 (на гърба на „Оазис 5”)
7. Бул. „Източен” № 48, етаж 6
Телефон за информация 032/622550
Работното време на бюрата за продажба на карти от понеделник до петък е от 08:30 ч. до 17:00 ч. Почивни дни събота и неделя.
В понеделник на бул. Шести септември нямаше никой. След мен дойдоха две ученички сами.

# 528
Може и вие да издадете карта,но носете снимка.
Миналата година ми бяха казали, че детето трябва да присъства, действително ли може без присъствието му? Това би ме улеснило много...Както и ако може сам да отиде...ако съдя по опашките, трябва да си взема почивен ден, за да го свършим това.
Това ми каза жената на Гишето на Автогара Север. Работното й време е от 8,но сподели,че идва и по-рано с 30-40 минути. Да,може и само детето да отиде.

# 529
  • Пловдив
През изминалата година му вадех карта аз, без негово присъствие.
Носих:
Уверение;
Ученическа лична карта;
Снимка.
За картата снимаха снимката, която носех.
Винаги ходя в бюрото на Отец Паисий, сутрин преди работа. По това време винаги е спокойно, работят три жени.

# 530
  • под тепетата
Работи ли някоя лаборатория днес, която прави бързи тестове за Ковид?

# 531
Доволни ли сте от някой техник на перални, който идва на място?

# 532
  • Пловдив
Да се включа и аз със питане… да сте виждали някъде по магазините да се продава козметика на Tiande? Дори и да е някое квартално..

# 533
  • Майничка
Да се включа и аз със питане… да сте виждали някъде по магазините да се продава козметика на Tiande? Дори и да е някое квартално..
Централата им е на "Мария Луиза", като тръгнеш от спирката с/у Малката базилика към кръстовището с "Източен", последната постройка преди блока с военния магазин.

# 534
Здравейте, търся място, където да ми разпечатат персонализиран етикет,в Тракия някъде, ако е - ще е супер
Или да ги правят и да си го купя... Искам да го сложа на подаръчна кутия, а нямам техника вкъщи да си го направя Blush

# 535
Здравейте,близки роднини от далече ме питат за добър невролог в Пловдив,а аз нямам представа.Бихте ли ме насочили ,поех ангажимент да проуча нещата.Предварително благодаря.

# 536
  • Пловдив
Здравейте, търся място, където да ми разпечатат персонализиран етикет,в Тракия някъде, ако е - ще е супер
Или да ги правят и да си го купя... Искам да го сложа на подаръчна кутия, а нямам техника вкъщи да си го направя Blush
В блока срещу 60-класното, този който е срещу пешеходния светофар. В същия блок са фото бейби и офис на Спиди, точно между тях двете е. Там продават консумативи и за касови апарати, имат ксерокс и също така принтират и цветно на всякакви листове (лепящи, цветни, картон).

# 537
  • Пловдив
Много добри невролози са д-р Бързинска и д-р Бързински. Кабинетът им е в Кършиака. Записването е малко сложно - обикновено за 2-3 седмици напред, но е възможно и ако някой е отказал часа, да се запише по-ранен.

# 538
Здравейте!
Моля ви препоръчайте ми изпробван и добър фризьор( ако е в района на Смирненски или Прослав ще съм още по-доволна).
Като и кажа 1 пръст, наистина да бъде един, защото имам коса до кръста и държа да си остане толкова. Моята дългогодишна фризьорка започна да работи все по-некачествено всеки път и не ми харесва работата ѝ.
Благодаря Ви предварително!
П.с. : Може да изпращате координати и на лично съобщение.

# 539
Има ли някаква причина в Смирненски вече половин час да сме без ток?🙄
По отношение на уличното осветление, вече забелязах, че е изключено вечер и на Пещерско шосе- частта между линията и ул. Перущица, отстрани на Кауфланд и около фонтана, както и на "шарен" принцип из някои улички наоколо...🤪 Явно наистина са започнали с икономиките от осветление.

Общи условия

Активация на акаунт