Къде в Пловдив??? - 97

• 33 008
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Е  чакай, Дева...трябва първо да се наводним и тогава ще съобщават...🤪
Аз не мога да разбера защо от миналата неделя, 11.09. май беше, не светят лампите в близост до Кауфланд (тези на паркинга и на магазина си светят, но другите наоколо не- около фонтана, около Speciale също от уличните не светят. Нито големите, нито малките. Следващите лампи в посока мола и Гребната си светят нормално, както и от страната на West point сградата...Строежите в района ли са причината?🤔

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 03:16 от dolce miele

# 511
  • Пловдив
Има едно приложение “Гражданите”

Не знам колко е ефикасно, вчера сутринта го ползвах да подам сигнал за алеите на парк Рибница (ужасни са и ако не внимавам къде карам количката, целя дупки и резултата е ревящо и събудено бебе)…

# 512
Е  чакай, Дева...трябва първо да се наводним и тогава ще съобщават...🤪
Аз не мога да разбера защо от миналата неделя, 11.09. май беше, не светят лампите в близост до Кауфланд (тези на паркинга и на магазина си светят, но другите наоколо не- около фонтана, около Speciale също от уличните не светят. Нито големите, нито малките. Следващите лампи в посока мола и Гребната си светят нормално, както и от страната на West point сградата...Строежите в района ли са причината?🤔
согурно сме започнали отрано да пестим енергия...за да догоним ЕС...
Сериозно, през лятото ММ ми каза за два района, където също не светеха уличните лампи, само дето сънена не мога да се сетя кои са.... Единият май бе почти със сигурност около магазините в Тракия - Лидъл и Кауфланд...

# 513
Отделно от известно време забелязах, че и лампите на паркинга на Кауфланд, както и всичките им табели изгасват около полунощ може би. А преди сякаш не беше така /но го разбирам, с тези цени на ток, газ/. Обаче направо е призрачно, като не свети и уличното осветление...

# 514
  • Пловдив
Не знам кой заместник-кмет отговаря за коритото на реката. Принципно може да се пише на мейла на съответния човек. Така поне съм процедирала, когато шофьор на автобус не спря на спирката и дъщеря ми остана в автобуса. Беше на 12 тогава и се беше поизплашила. За малко и на следващата да не спре, но хората се развикали. Тогава получих и отговор от общината, и обаждане от собственика на транспортната фирма.
Мисля, че всеки мейл получава входящ номер и до месец трябва да върнат отговор.
За лампите - може да следваме примера на Франция, там намалят уличното осветление и гасят рекламите на магазините, за да пестят енергия.

# 515
Мисля, че за реката и коритото отговаря областният управител, защото не са общинска, а държавна собственост. Само предполагам, не съм проверявала.

# 516
  • Пловдив
Ръчноправени картички с благотволителна цел има в книжарница в Тракия
https://www.facebook.com/misia.nadejda

# 517
Ръчноправени картички с благотволителна цел има в книжарница в Тракия
https://www.facebook.com/misia.nadejda

Благодаря.
Започнах от тук,че ми беше най-близо. Намерих каквото ми трябваше + красив сапунен букет да допълня подаръка.

# 518
Здравейте, искам да попитам дали някоя от вас знае как се казва фризьорският салон на ул."Цар Георги Тертер", намира се точно пред спортният магазин,просто не си спомням как се казваше ч.И ако някоя знае кой е били споделила мнение?

# 519
  • Москва
Добър вечер!

Къде в града има народни танци за деца? Ако е възможно в центъра или около моста на ВХВП. Благодаря:)

# 520
В центъра са танцов  състав "Дилянка" - репетираха в бившия младежки дом "Спекгър" на ул "Авксентий Велешки".

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 05:33 от Greene

# 521
Момичета, привет! Няколко въпроса имам относно карта за транспорт, за ученик седмокласник...
1. С придружител ли трябва да отиде?
2. Снимка на място ли се прави или се носи?
3. Освен удостоверението, издадено от училището , какви други документи се изискват?

Благодаря предварително на всеки, който се отзове Heart

# 522
Момичета, привет! Няколко въпроса имам относно карта за транспорт, за ученик седмокласник...
1. С придружител ли трябва да отиде?
2. Снимка на място ли се прави или се носи?
3. Освен удостоверението, издадено от училището , какви други документи се изискват?

Благодаря предварително на всеки, който се отзове Heart
Отива сам в бюрото, което е на Отец Паисий, в началото, към пощата.
Снимат го на място.
Освен уверението му трябва и документ за самоличност, с снимка. Ученическата лична карта, заверена от училището е напълно достатъчна. Но ако вече има издадена първа лична карта, може и с нея.
Цена за един месец е 16 лева, за три месеца е 48 лв. Предпочитам за децата месечни карти, защото се губят, а няма отстъпка и не се преиздавт, ако нещо се случи. Могат и на един път да извадят за три месеца, но да бъдат по отделни карти. Предвид неяснотата и слуховете, които тръгнаха от учителите, че ще има и тази година ДО, бих взимала месец за месец.

# 523
Може и вие да издадете карта,но носете снимка.
Танци за деца ( и възрастни)  в училище Петър Берон,до ДКЦ2. Танцов клуб Мила. Има ги във фейсбук, или ми пишете за координати.

# 524
Здравейте.Къде в Тракия има часовникар?

Общи условия

Активация на акаунт