Къде в Пловдив??? - 97

• 32 930
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Да, знам за смарт телевизора, но не съм с такъв. Хубав е, на Philips, но не е смарт.
Куулбокс до скоро предлагаха приемник за IPTV, но като се свързах с тях ми казаха, че вече не предлагат и сама трябва да го закупя.

# 646
  • Бургас
Здравейте. Бихте ли ми препоръчали коя болница е с добро детско отделение. Трябва да вляза със сина ми, заради пневмония и не знам в коя болница да се насоча. В момента спи, тъй като не е спал цял нощ и имам малко време да събера багаж и да реша къде да отидем. Благодаря!

# 647
  • Пловдив
В Пълмед база/храна са добре. Таксата е 100лв за престоя. Родител не заплаща допълнително.

# 648
  • Пловдив
И аз за Пълмед съм чувала добри отзиви за детското отделение точно от прекарали пневмония.

# 649
  • Бургас
Благодаря. Тук сме, в Пълмед. За сега са ми добри впечатленията. Дано бързо тръгнем от тук, здрави. 💐

# 650
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча добър ревматолог?

# 651
Момичета, темата е в раздел На пазар. Освен за спешни въпроси, какъвто беше случая на Prayer, моля използвайте Белия списък за гр. Пловдив. Има линк в първия пост на настоящата тема. Активна е, от началото на 2022 са изписани страници и страници.

Prayer, желая бързо възстановяване на детето. На добро място сте. 🍀

# 652
  • Хасково
Здравейте, пак съм аз с кръщенката. Моля препоръчайте ми сладкарница или сладкар за торта. Държа да е вкусна и с качествени продукти. Неделя, Чочко и прочие в никакъв случай. Имате ли отзиви за Монри?

# 653
Поръчала съм от 5 o'clock и от Слънчевата пекарна. И двете са ми харесвали. Друг вариант е сладкарница Нестея. Дамата там много си изпипва тортите и цените са по-приемливи от горните две.

# 654
  • Пловдив
Слънчевата пекарна, Emily's bakery. Страхотни торти! Може да намерите страничките им във Фейсбук.

# 655
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да има свободни точки от Била?

# 656
Много се извинявам предварително, ако не съм за темата, но спешно ми трябва хладилен техник. Опитах с търсачката, но никога не ми дава резултати на конкретното търсене и се изнервих от ровене накрая 🤯

# 657
  • Пловдив
Много се извинявам предварително, ако не съм за темата, но спешно ми трябва хладилен техник. Опитах с търсачката, но никога не ми дава резултати на конкретното търсене и се изнервих от ровене накрая 🤯
Тук ми беше препоръчан Стоян - 087 6215435

Отзиви не мога да дам, защото моят хладилник си работеше, но издаваше необичаен шум. Не беше първа младост просто.

# 658
Аз бях много доволна. Ел проблем имаше хладилника. Пригоди нещо че китайче беше частта и вече 4та година всичко е 6. Бърз беше, веднага дойде и много разумна цена взе.

# 659
Много, много благодаря, момичета ❤️ Човекът наистина веднага реагира!
Сега още едно питане - Къде мога да намеря хубава голяма свещ? Ако е възможно в/около мол Плаза, че ми е в района най-удобно, а малката е рожденичка след 2 дни, всичко е поръчано, но пусто му... 🤦🏼‍♀️Сега се сетих, че все пак ще е хубаво и една свещ да си има.

Общи условия

Активация на акаунт