Къде в Пловдив??? - 97

• 32 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Сигурно и преди е питано, но ми трябва голям склад/магазин за пердета (не е задължително да ги шият на място).
Ще бъда само този уикенд в Пловдив и ми трябват такива, които работят поне в събота през деня и ако може адрес, няма значение в кой квартал е, да има достъп с кола.

Благодаря предварително.

# 706
В първия поста на темата са синтезирани магазините за пердета в града.

# 707
  • Пловдив
Здравейте, моля препоръчайте добър масажист/ка в Пловдив за лечебен масаж при мигрена.

# 708
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да занеса лекарство на капсули по  200 мг и празни капсули, за да ми разтеглят препарата по 15 мг?

# 709
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте!
Къде в Пловдив мога да занеса лекарство на капсули по  200 мг и празни капсули, за да ми разтеглят препарата по 15 мг?
Попитайте в СоФармаси на Капитан Райчо. Приготвяли са ми прахчета по рецепта за бебе. Може да попитате и по телефона. За услугата вземат 10 лв и отделно цената на лекарството. Не зная дали ще се съгласят, обаче, да е с Ваше лекарство и без рецепта.

# 710
Здравейте, момичета! Откъде да си купя качествен телефон, във физически магазин и без оператори?

# 711
Здравейте, момичета! Откъде да си купя качествен телефон, във физически магазин и без оператори?
Харесай си го във физически и си го поръчай онлайн където е най-евтино.
Качествен телефон... Има 36268 модела...
Последно гледах allgsm имат много добри цени, сравнявала съм и телефони, и лаптопи. И съм поръчвала от там.

# 712
Последно гледах allgsm имат много добри цени, сравнявала съм и телефони, и лаптопи. И съм поръчвала от там.
Аз съм харесала модели, но онлайн не съм тествала магазини за техника все още, затова питам.

# 713
Аз съм харесала модели, но онлайн не съм тествала магазини за техника все още, затова питам.
Ами то не знам какво има да му тестваш на един телефон. Когато е нов, нищо не можеш да разбереш. Ако ще бъгва ще е във времето. Чети ревюта за модела. Разходи се по техно/маркет/полис, там има модели за пипане.

# 714
  • Пловдив
И аз физически разглеждам модела и купувам онлайн. Ами може да тества камера и т.н. в темата за телефони тук дават обширни мнения.

Хапчета са ми правили в аптеката на Събота пазар, включително в ден събота.

# 715
Физически магазин за телефони - харесвам Вега на малката главна.

# 716
Здравейте!
Аптеката до църквата на Събота пазара.

# 717
Ами то не знам какво има да му тестваш на един телефон. Когато е нов, нищо не можеш да разбереш. Ако ще бъгва ще е във времето. Чети ревюта за модела. Разходи се по техно/маркет/полис, там има модели за пипане.
Благодаря ти, Духи! В сайта, който спомена цената на модела, който съм харесала наистина е страхотна. Важна ми е препоръката ти, че си купувала от там.

# 718
Да, на ММ телефон, сега на сина лаптоп от там заръчвам.

# 719
От Технополис имаме няколко телефона. Не е имало проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт