Мека мебел - тема 9

• 61 027
  • 442
  •   1
Отговори
# 435
Моят е "Сенатор" на Камбо, има намаление 10 процента този месец. От 3 месеца го ползваме ежедневно и сме доволни. Въпреки, че има калъфи с цип на седалките и възглавниците, го покрих,защото е много светъл. Иначе дамаската, която взехме среден клас, се пере от химикал и боя засега, не остават петня след изсъхване.Виденов мисля да купувам само ако е много изгодно.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 11:39 от malinkap

# 436
  • Велико Търново
Здравейте!
Прочетох цялата тема, разгледах 100тина дивана онлайн и 10-15 на живо, но все още съм в търсене на идеалния. Търся разтегателен диван с матраци, защото ще се спи на него ежедневно от двама възрастни, едри и високи, съответно трябва да е здрав, за да издържи 160-70кг. По-голяма спална площ е задължителна. Та... Има ли такова нещо?

# 437
Гледали ли сте Нани - Гала? За мен това от гледна точка комфорт е максимума за диван. Малко е олд фешън и доста масивен за моя вкус. Но начинът на разгъване и самия матрак по моите критерии е удобен повече отколкото матраците (тънки са не повече от 10-12 см) при италианския механизъм.

# 438
  • Велико Търново
Гледали ли сте Нани - Гала? За мен това от гледна точка комфорт е максимума за диван. Малко е олд фешън и доста масивен за моя вкус. Но начинът на разгъване и самия матрак по моите критерии е удобен повече отколкото матраците (тънки са не повече от 10-12 см) при италианския механизъм.
Гледах ги всички Нани. Ширината на площта за сън е 140см., което не ме устройва. Трябва да е поне 160см

# 439
  • Пловдив
Аз търся голям ъглов диван на крака, под който да минава робот и да е с разтегална функция.

# 440
  • Sofia
Гледах ги всички Нани. Ширината на площта за сън е 140см., което не ме устройва. Трябва да е поне 160см

Изпратете запитване към фирма Канапе. Знам, че правят вариации по поръчка. Имат от хубавия механизъм, може би могат да го направят с по-голям размер и по-дебел матрак.
https://canappe.bg/

# 441
След доста обикаляне и пробване, май ще се спрем на диван от Gala collezione.

Просто там е точно това, което искаме. Ще го конфигурират абсолютно според нуждите ни, с висок клас дамаска и всичко, което искаме. Единственото, което ме спира е цената. Цената... е меко казано солена.
За съжаление и в по - ниския клас дивани от сорта на Явор и сие гледам, че хилядите за нищо ги нямат. Та исках да попитам: имате ли мнение заслужава ли си да се дадат наистина доста пари за диван, ама 1:1 какъвто искаме? Някой има ли диван от там и как е като качество?

# 442
Аз имам. Но не е с дамаска, а с най-скъпата им кожа. Имам забележки, но като цяло съм доволна. Не мисля, че чак си струва цената, тоест ъглов диван за 15 000 лева не е 3 пъти по-добър от хубав диван за 5000, но за нас имаше едно огромно предимство - при три пълноценни седящи места на дългата страна, външният габарит беше 30 или 50 см по-малък от габарита на всичко подобно. Та просто нямахме избор.

Общи условия

Активация на акаунт