Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои леки и бързи варианти за хапване в горещите летни дни?
Какви са препоръките за пелени за новородени?
Как се проследява сърдечната дейност на бебето и платено ли е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои леки и бързи варианти за хапване в горещите летни дни?
-
Какви са препоръките за пелени за новородени?
За новородено бебе изборът на пелени зависи от размера на бебето при раждането. Обикновено размер 0 се използва за недоносени бебета, докато размер 1 е подходящ за повечето новородени. Някои майки обаче предпочитат да изчакат и да закупят пелените след раждането, когато могат по-добре да преценят размера на бебето си.
-
Как се проследява сърдечната дейност на бебето и платено ли е?
-
Какви са разликите между размерите на бебешките пелени?
-
Какво е мнението за пъпната връв по време на бременност?
. Аз в Бургас, ти мисля в Софията
. Но виртуално разстоянията нямат значение
.
Да ви е много много здраво! Сигурна съм, че ще измислите много хубаво име. 
и няма да дочакам октомврийския си термин 6.10. Снощи имах болезнени контракции, корема ми е доста твърд и днес реших да отида на преглед без да имам час. Оказах се с 2.5см разкритие и лекаря е сигурен, че до 2 седмици най-късно ще родя. Реално може и днес/утре да е, може и да почака малко. Ще видим.
Не бях готова психически да е толкова рано, но от друга страна се радвам, че може да ми се размине секциото.

И да се плача как кантара показва +20кг. Направо ми се дорева, честно казано не ги виждам толкова къде са тези кг, но като родя сигурно ще разбера.