Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 171
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Е, защо на съседа? Може и на нас да потрябва.Smile
"Дарява се на ближния" е по-правилно. Да.

# 181
Водата от киселите краставички я пия аз, дори без махмурлук. 😜
В миялната слагам сол, защото ние не мием всеки път с таблетките за всичко, а често само плакнем.  Затова си слагам и сол.
Вода пием от чешмата навсякъде директно, само на морето в България си купуваме в бутилки. Газирана вода почти не пием.

# 182
  • Deutschland/HE
Аз лятото обичам газирана вода, но в магазинчетата около нас във Варна няма никакъв избор.
От миналата година съм се пристрастила и където седнем аз си поръчвам нектар Капи кайсия, в Германия не намерих хубав кайсиев нектар и сега пак си наваксвам Simple Smile

# 183
  • Germany
Ние преди бяхме с кана Брита, сега сложихме уред омекотител за водата и сме доволни, уреда е точно след водомера и омекотява водата за всички уреди. На всеки три месеца изсипваме една торба с таблетки и други грижи няма. Пера с Ариел, течен или на капсули (каквото съм взела на промоция) и не съм слагала калгон и подобни добавки, но аз и омекотител не слагам в пералнята.
Дай моля линк към уреда за омекотяване на водата, който ползвате.

# 184
Раян се окъкаха. Бяха пуснали декември всеки ден полети Кьолн-София и сега ми изпратили мейл, че променят - ще летят само събота-неделя. Искат да ми скъсят секс туризма.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 19:12 от Анонимен

# 185
Явно след лятната ваканция няма интерес. Ще правиш туризъм Кьолн-Амстердам. Там е нонстоп

# 186
Явно след лятната ваканция няма интерес. Ще правиш туризъм Кьолн-Амстердам. Там е нонстоп

Аз декември планувах София, не разходки. За разходки България никога не ми е в топ 10. Може и да не сте забелязали, ама съм българче. Joy Семейство имам там.

# 187
Аз съм варненче. Също не ми е за разходки Варна, а за душата. И като пътувате по самолетите от България, да знаете, че някои от много черните хора  не са роми. 🤣 Първо изгорях като полякиня, после почернях прекалено, но продължавам с плажа. И три татуировки ще слагам, въобще ще има шок и ужас като ме посрещат в Кьолн. 🤭

Корморанче от днес и регата от вчера.

С мама сядаме на мастика, миди и черноморски скариди. Наздраве!

# 188
По линията Кьолн-София няма и 10% бели. НИКОГА. Ни Коледа, ни Великден. Joy Случвало се е в пълен самолет да сме общо 2-3 бели. Тоест, от бялата раса, като цяло.

# 189
Само да вметна, че с братята роми сме от една раса. Моля тънкообидните да ми игнорират забележката.

# 190
Аз проблем с тях нямам. Споделям си само. Не ми пречат. Иначе, чисто исторически, произлизат от Индия.

# 191
Раси нямало. Rolling Eyes Така прочетох в една детска книжка в книжарницата преди време.

# 192
Раси нямало. Rolling Eyes Така прочетох в една детска книжка в книжарницата преди време.

На детски книжки вярвай. Дядо Коледа чакаш ли още? Този палавник. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
  • В страната на мечтите
Софт, да покажеш татуировките, като ги сложиш! Ако са за гледане от шороката публика, де Wink (много обичам, но така и не се престраших)

Вода пиехме едно време Волвик, другите ми бяха гадни ма вкус. Сега сме на филтрирана с Брита и повече ми допада. Котлен камък чистя с Cilit Bang в банята или с Фрош Малинов оцет(той поне мирише приемливо), другите оцетени не ми вършат добра работа.

# 194
  • Германия
Ние само бутилирана вода пием, аз не харесвам вкуса на чешмяната вода. Купуваме предимно от Лидл, но Vio също много ми харесва като вкус.

Общи условия

Активация на акаунт