С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Тираджийските размисли на дядото, ако ги чуе някой камионджия....яко ще се смее. Мъжът ми е тираджия и покрай него познавам много такива, ми....хич не са толкова философски настроени, обикновени мъже, които са на камиона основно заради парите.
    А той иначе ( бащата на Митко)ми прилича малко на моменти на Венсан Касел, може би заради бялата коса.
 И наистина в снощната серия нон стоп бира пиеха.  Завиждам, защото и аз пия бира, ама като почна повече и ми личи в килограмите 😁.
    Иначе аз не разбрах какво е това което ще правят нещо си- ландия беше, даже името не запомних. Моля някой да обясни, че децата викат по това време и основно картинки гледам на моменти.

# 496
Винолади и не разбрах какво е това.
Това е дадено като изображение
Скрит текст:

# 497
Според мен е пенливо вино, тип шампанизирано - газирано и сладко.В интерес на истината много обичам подобни "бъркочи"

# 498
Приятелката на Вяра и  Борис не са ли заедно от няколко дни или съм останала с грешно впечатление?...че вече да е бременна от него...
А от старите епизоди не разбрах лекаря замесен ли е, че искаха да го очистят.

# 499
Приятелката на Вяра и  Борис не са ли заедно от няколко дни или съм останала с грешно впечатление?...че вече да е бременна от него...
А от старите епизоди не разбрах лекаря замесен ли е, че искаха да го очистят.

Мисля, че н д-р Рачков хич не му е чиста работата.

# 500
  • Другата България
Те лекаря го очистиха, довечера ще го намерят.

# 501
  • Mediterraneo
Значи, ако все пак Сано забременее, пишете тук, ще върна да гледам някоя и друга серия. Отказах се.

# 502
  • с трима мъже :)
На всяка серия песента в началото е с различен текст.
Само СТУДЕНА Е ВОДАТА се повтаря.
Кой ще я събере накрая цялата песен в едно, да видим барем какво се пее Simple Smile

# 503
Този кадър с полицайката и барманът беше доста тежък за мен. Иначе тя ми харесва като роля.

# 504
Много кахърен вид има тая полицайка и изглежда на 28, какъв шеф на районното можеше да е... Сценката беше излишна и какво точно трябваше да означава, че си и плати накрая.

# 505
Че и е харесало...

Доста бира пият за сериал - реклама на винарна...

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 21:04 от Millan

# 506
  • Другата България
Невена....защо така тая жена? Дом няма ли си?

# 507
Нали и казаха, че трябва да напусне общинското жилище, което ползва...
Но защо не говори с баща си. Изглежда ми свестен героя на Малин.
Или вместо да изпива по 100лв на вечер, да си беше наела квартира...

# 508
Е, то в стоте лв влиза и секса.

# 509
  • София
😂 Малко ме е срам, ама заспах - затворих очи за малко, че ми пареха / ама слушах дядото в камиона / и изведнъж -  Игри на волята 😳. Ще чакам да го качат на Нова Плей да го догледам. 😂

Нямото момиче да не е дъщерята на приятеля на Петър?

Общи условия

Активация на акаунт