С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Той беше нинджата, която преследваше д-р  Рачков преди да го намерят удавен. Тогава го дадоха за пръв път, но не му показаха лицето хубаво и беше с качулка. На мястото на дясната му ръка имаше кука. Или на лявата беше.... извинявам се , ако  бъркам.

# 586
  • Sofia
Лявата му ръка е пострадалата.

# 587
  • Другата България
Съседката обърка Невена с Даниела май?

# 588
  • Велико Търново
Да, това влизах да пиша и аз. Ама май и тя самата не е в ред  Rolling Eyes

# 589
  • През девет планини в десета...
На мен пък ми е интересен филма.

# 590
  • Велико Търново
И на мен. Да, вярно - няма я динамиката на екшъните, но мен не ме притеснява по-бавното случване на нещата. Понасъбраха се доста въпросителни около различните сюжетни линии, така че предстои да видим много отговори. Надявам се да получим всичките.

# 591
  • Другата България
И аз си гледам. Но не пиша редовно. Забавлявам се обаче с тези, които “не гледат“, но пък не пропускат да наминат редовно, за да ни информират, че не го правят и сериала не струва. Sunglasses

# 592
Даниела е пълна енигма за мен. За мен тя ми е най-интересна. Имам няколко варианта за нея.

Единия наистина да е дъщеря на Костя. Другия да е любовница, но това е малко вероятнно. Мисля си че майка й е крила от дъртия за избрачната му дъщеря?? и го представяйки за негов чичо и така той да и е платил образованието???

Другото ми е дали наистина е имала чувства към Борис.. Всякаш тях двамата ми харесват, но ще видим дали изобщо нещо ще стане с тях двамата.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:47 от itshristina

# 593
  • Велико Търново
И аз си гледам. Но не пиша редовно. Забавлявам се обаче с тези, които “не гледат“, но пък не пропускат да наминат редовно, за да ни информират, че не го правят и сериала не струва. Sunglasses
Хаха, да. А такива - с лопата да ги ринеш.
Пък ние си умираме да им прочетем писанките. Satisfied

Аз все още съм на мнение, че Даниела е била любовница на Коста.
Съвсем за кратко ми мина и още една мисъл - да му е била дъщеря, без тя да знае за баща си и без той да знае за нея, а впоследствие да са били и любовници. Но това твърде сапунено ми идва и едва ли ще излезе така. Затова както набързо ми мина, така и набързо го отхвърлих като вариант.

# 594
  • Другата България
Неее, аз си стоя зад това, че му е незаконна дъщеря.
Затова ѝ е платил обучението.

# 595
Аз пак съм пропуснала явно нещо. Защо Сано беше при сърбина и стреляше?

# 596
  • Велико Търново
Защото преди няколко епизода човекът на Зоран отиде при Петър, даде му някаква джаджа - окуляр за някакво оръжие, "изпита" го какво е това и го изнуди да заработи за сърбина. В противен случай щели да бъдат застрашени животите на малкия Емко, на брат му (отец Лазар), на Тополски и... списъкът можело да расте. В самия край на 17-ти епизод е въпросната сцена.
Та, днес това беше пробване на способностите на Петър, който е бил рейнджър и Зоран много добре го знае.

# 597
DamaPika, благодаря! Явно пак е било шумно при мен😁.
Уж бавно се развиват нещата, а в същност трябва да се следи внимателно, за да не се изпусне нещо важно. Харесва ми на мен( щом го гледам всъщност е логично да ми харесва).

# 598
  • Велико Търново
Уж бавно се развиват нещата, а в същност трябва да се следи внимателно, за да не се изпусне нещо важно.
А, ето това мислех да пиша снощи, а пропуснах. Бавно, бавно, но понеже на една голяма част им е като за фон, и се започва после - тоя какво казал, това защо така, онова защо иначе... Явно трябва по-малко да се мига Smile
Добре, че имам функция за връщане. Бутончетата за по една минута назад и напред на дистанционното сигурно са ми най-използваните. Grinning

# 599
Да кажа, че вече става много измислено и неестествено това мотаене на Мика със Сома.
Влизат си и си излизат от тая Бонония като туристи влюбени. Няма такъв филм в реалния живот служителят да се мотае в ресторанта на собственика под ръка с гадже, все едно не е на работа.
Сомът ми е малко нелеп с тая шапка. Изглежда ми като на сгоден циганин брат му.

Общи условия

Активация на акаунт