С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 982
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Тази приятелка на Вяра от колко време спи с Борис?? Чак и бременна... Аз не знам защо си мисля че тя ще го използва за нещо. И на всичкото това той и слага пръстен на ръката??

# 571
Нещо като "Хензел и Гретел" може би. Ако изчезне да намерят дирите ѝ, знам ли...

# 572
  • Другата България
Нещо като "Хензел и Гретел" може би. Ако изчезне да намерят дирите ѝ, знам ли...
Добро предположение.

# 573
  • София
Цветина Петрова / Петя/ има много хубави очи Heart Eyes. Въобще - готина мацка! За мен беше непозната Wink
И Йоанна-Изабела / Биляна/ е хубавка.
Мъжете... / Абе, да не обръщам резбата на стари години Joy

# 574
  • на село
Биляна, не е ли Боряна.
Или има и Биляна, че нали гледам за фон Blush

# 575
Нещо не разбирам защо търсят Боряна. Според мен за нея, както и за сервитьорката при Сома, бебето е било някаква евентуална тежест. Свързва се с тия олигофрени - търговците на бебета и й правят тайно и нелегално секцио. После бебето е продадено на заможна и бездетна двойка и драмата приключва. Или може би девойката изведнъж е решила, че си иска бебето!?
Според мен ако са искали, са щели да я гътнат още по време на операцията.

# 576
  • Другата България
Според мен защото е реален свидетел. Жив.

# 577
Цветина Петрова / Петя/ има много хубави очи Heart Eyes. Въобще - готина мацка! За мен беше непозната Wink
И за мен, а тя била жена на Христо Пъдев. Чакат второ дете.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/12471000

# 578
  • Велико Търново
Ами те Боряна нали монасите я намериха до реката. Тези, които са искали, вероятно са направили опит да се отърват от нея, но тя по някакъв начин е успяла да оживее. Сома пък вероятно движи тази търговия с деца. И да, едва ли умира от желание да има жива жертва на престъпленията си.

За Цветина бях чела още преди седмици, че е жената на Пъдев, да. Впрочем, него в различни интервюта съм го чувала да казва това име като говори за жена си, но като започна сериалът, не предполагах, че точно това е тя.

Йоанна-Изабелла Върбанова пък участваше в Скъпи наследници. Там ролята ѝ пак беше на едно по-особено момиче, имаше някакви неестествени способности, май.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 23:53 от DamaPika

# 579
За мен Луиза Григорова прави много слаба роля. Единственото , което  помня от нейната игра са думите "Кво става? Добре ли си?"
Никакъв живот , нищо запомнящо за сега.

# 580
На мен пък единствено тя ми се откроява, ако изобщо може да се каже нещо такова за този сериал. Но със сигурност останалите минават и заминават и с нищо не ги запомних в този сериал.

# 581
  • Sofia
Доведеният син на Сано/шофьорът, който отвлече момичето/в тази серия ли се появи за пръв път или участва от началото на сериала?

# 582
Близо 24ч. и една серия =1 коментар в темата. Смятайте какви "страсти" предизвиква сериала.

# 583
Доведеният син на Сано/шофьорът, който отвлече момичето/в тази серия ли се появи за пръв път или участва от началото на сериала?

Аз лично го виждам в изминалата серия за пръв път.

# 584
И аз, а питах за него преди време, защото видях името му в надписите.

Общи условия

Активация на акаунт