С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Предполагам, че Даниела е удавила Румяна и сега убива майка си като евентуален свидетел... Друга е темата, че възрастово не се връзват нещата ама...

# 646
Предполагам, че Даниела е удавила Румяна и сега убива майка си като евентуален свидетел... Друга е темата, че възрастово не се връзват нещата ама...
В миналия епизод Даниела слуша някаква касетка и отиде при майка и да я попита какво е казала на Коста. Явно някоя от двете е бутнала жена му в реката. Като я гледам как уби майка си сигурно тя е направила и това.

# 647
  • Другата България
И аз май съм на това мнение.
А бабата така ѝ се зарадва, и я прегърна....оффф, отвратителна сцена.
Гадна.

# 648
  • на село
Гадно беше това с майка и,тя така си я гледаше с любов.
Даниела отиде при нея пак след като слуша касетата, ама там не задъбочих какво се каза (на записа)

# 649
На мен двете последни серии ми бяха супер гадни....
Първо полицайката преби до смърт един младеж, пък бил той и престъпник. Сега дъщерята уби майка си....

# 650
Болен мозък е измислил тая сцена. Но след кукумицинските идеи на Христина Милошева по мъж(че не се сещам баш за фамилия) в Откраднат живот и Бонка от Пътят на честта това ми се видя в реда на нещата.

# 651
  • Велико Търново
Апостолова е Христина.

Още като видях с какви дрехи е Даниела и къде влиза, някак усещах, че ще направи нещо подобно. Иначе за какво ѝ беше да се дегизира. Не че кой знае колко се е прикрила, де, но вероятно е проучила и знае, че ако никой не я види, няма да има някакви други доказателства като видеозаписи примерно.

Що се отнася до сценарния екип, ето го:

Главен сценарист е Георги Тенев.

# 652
Мислех, че е добра адвокатката, че е положителен герой, но след това убийство....ясно е, че е абсолютно, чисто луда. Пълна психопата, защото няма оправдание на това да убиеш майка си.

# 653
За, да я убие, поне за мен означава че Дани е убила Румяна, а това че може и незаконна дъщеря на Коста , може заради наследството да го направи. 😲

# 654
От думите на Даниела към майка ѝ, по памет - "Заради мен го направи, нали? Простих ти." - останах с впечатлението, че не Даниела, а майка ѝ е убила Румяна. Но може и да бъркам. Изобщо не ми е ясно и от кого, и защо майка ѝ се страхуваше, и каква беше тази голяма тайна, която Коста иска да разкрие след смъртта си.

# 655
А датите, които Коко установи, че са кодирани в шаха? Може би тази, която беше неразпозната като нечий рожден ден, е на Даниела? 7-ми май или нещо такова.

# 656
А Луиза Григорова с тези секси къси дънки как шиеше раната и вадеше куршум... ужасТ...

# 657
На Леарт хич не му върви. Разни мафиоти все го убиват по средата на сериала.
Филмът се заплете и ми стана интересен. В началото нищо не се случваше.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 09:03 от Monza

# 658
Някой може ли да пресече всички сюжетни линии / така мисля, че трябва да се случва в един сериал/ , защото до сега всички само гадаем, предполагаме…..А трябваше отдавна да се случи или да се каже нещо във филма, което да ни “подскаже” идеята му.

# 659
То има интересни сюжетни линии, но някак си много време нищо не се случваше, а сега доста раздвижиха нещата. Аз още не мога да разбера сърбина защо иска винарната. Не мисля, че е намесен с Коста и семейната им драма, както и с търговията на Сома с бебета. Има няколко сюжетни линии, които се преплитат около наследниците на винарната и най-вече Вяра.

Общи условия

Активация на акаунт