С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 43 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Сърбинът не иска винарната, иска локацията плюс частна фериботна линия, които ще са му удобни за трафик на нещо, което до момента не ми се е изяснило - хора, дрога?

# 661
  • Другата България
Сърбинът не иска винарната, иска локацията плюс частна фериботна линия, които ще са му удобни за трафик на нещо, което до момента не ми се е изяснило - хора, дрога?
Дрога, оръжие според мен.

# 662
Тя фериботната линия минава през акциите на Петя и може би там е замесена винарната. Че тя иска да ги продаде, за да погаси дълговете на Борис?

# 663
  • Другата България
Фериботната линия не е ли тази, която ще се строи при “Бонония“? И за която очаква съдействието на Вяра?

# 664
Някой може ли да пресече всички сюжетни линии / така мисля, че трябва да се случва в един сериал/ , защото до сега всички само гадаем, предполагаме…..А трябваше отдавна да се случи или да се каже нещо във филма, което да ни “подскаже” идеята му.
Ето пробвам
Коста е баща на Варя и Борис. Той е собственик на винарна. Борис живее там и наследява всичко заедно с Вяра.
Вяра е майка на Коко и жена на тираджия , който е в неизвестност. Баща му е Христо те всички живеят в рибарско селище.
Вяра работи с Петя на Корабно пристанище.
Даниела е или любовница или незаконна дъщеря на Коста и е асдвокат по завещанието му.
Петър е бивш военен и брат на Лазар - отец от манастира. Щеше да се жени за Сия.
Дроба - брат на Микаела / готвач във винарната/ убива Сия заради тяхното минало. Той иска да взема винарната и пристанището от Вяра, Борис и Петя. Държи мъжа на Вяра като заложник за това.
Лазар и Нектарий намериха полу мъртво момиче. Помогнаха му с помоща на доктор някакъв. По късно стана ясно, че тя е била част от история с трафик на бебета и жени свъразна с местен мафиот- Сома.
Сома има връзка с Микаела от винарната.
Там главен по производството на вино е Тополски- баща на шефката на полицията. Тя заедно с Лазар, Нектарий и Петър се опитват да разнищят историята около изчезналите момичета. Петър иска и на нея и на Вяра и на всички да помогне… но не успява за сега. В общи линии тва е.

# 665
  • Другата България
Според мен сюжетните линии с Дроба и Сома са две различни, аз до скоро ги смятах за една.

# 666
Да, Сома и сърбина не се познават май до момента, но Сома му пресече линията на интереса. Макар че мафиотите обикновено си се знаят уж...
Пропуснахме зключената стая и кой ще изскочи оттам? Предполагам, че ще е жена, свързана по някакъв начин с Коста и ще бъде не с всичкия си.

# 667
  • Бургас
Може би Микаела ще се опълчи с/у брат си заради Сома/ако е любов, а не някакъв интерес/.

# 668
  • София
Или Коста, който само се е преструвал на мъртъв, за да сближи децата си?
Аз съм по-назад , на 13-та серия. Тоя сърбина не беше ли на умирачка, до кога ще се влачи.
Даниела нещо ме дразни с тази постоянна полу усмивка.
А Сома изглежда толкова смачкан, че прилича на всичко друго, само не и на мафиот.

# 669
  • Другата България
Аз съм по-назад , на 13-та серия. Тоя сърбина не беше ли на умирачка, до кога ще се влачи.
А Сома изглежда толкова смачкан, че прилича на всичко друго, само не и на мафиот.
Това е добро предположение, но ми идва твърде шизофренично.
Не го вярвам.
Аз искам да разбера каква е “тайната“, и кое е това нещо, което Даниела толкова пъти попита майка си дали е казала на друг, и заради което една дъщеря е в състояние да убие собствената си майка. Още ми е гадно за бабата, така ѝ се зарадва....

# 670
А, то, щото пък да удушиш майка си с любов, хич не е шизофренично... Rolling Eyes

# 671
Това е добро предположение, но ми идва твърде шизофренично.
Не го вярвам.
Аз искам да разбера каква е “тайната“, и кое е това нещо, което Даниела толкова пъти попита майка си дали е казала на друг, и заради което една дъщеря е в състояние да убие собствената си майка. Още ми е гадно за бабата, така ѝ се зарадва....

Попита майка си какво е казала на Коста, а преди това лекаря на майка и обясняваше как тя говори за жена във водата. Явно една от двете е удавила жената на Коста.

# 672
  • Другата България
Да, да, ама само това ли да е?

# 673
Аз осъзнавам, че твърде много хора очаквам да са живи, за да е така наистина Joy Коста, Сия, Митко
Митко мисля, че няма да се появи изобщо и или е мъртъв или ще го убият. Сия вероятно е жива, а Коста съм 50 на 50

# 674
Да, да, ама само това ли да е?

Че малко ли е Grinning Даниелка явно си е била куку и като дете ама дали майка й се е подлудила вследстиве на дъщеря си или е просто ген...

Общи условия

Активация на акаунт