Пъзели 45: "Ку-ку и приятели"

• 26 817
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Аз още снощи го започнах и небето е приятно:) Не се записах, защото нямам много време и станаха много пътуващите, а моите пъзели чакат. До четвъртък трябва да съм го наредила и изпратила, защото и ние най-накрая заминаваме на почивка:) Нямам търпение!

# 646
  • гр.София
Един страхотен Schmidt

От амебките и аз имам лоши спомени 😀 Това беше втория пъзел, който ме изнерви и го наредих на инат. Първия беше един коледен на Schmidt в различни нюанси на тъмно синьото Joy

# 647
  • София, България
След Дантеленото момиче пъзел самочувствието ми клони към минус безкрайност. Joy

Мими, този пъзел чака да го наредя, чудесен е!

# 648
Аз вчера взех от Спиди Троянската керамика. Първото ми впечатление беше, че е много тежък. Не знам колко хора са ги редили преди мен, но парчетата изглеждат като нови. Отначало ми тръгна добре, докато не реших да подхвана рамката, която ми скъса нервите! Парчетата влизат, където си поискат, сякаш във вътрешността не е така. Имам забележки към цветовете и въобще изображението на кутията, като го наредя ще покажаж какво имам предвид. Иначе чиниите са очудващо приятни за редене.

# 649
  • Свищов
И последният наличен у дома пъзел се предаде пред напора на съпруга. Италианската маса, която ни скъса нервите. Отново е редил почти само той, за мен остави пицата, която довърших снощи към 10.30.

Предстои почивка от пъзели. Имам малко пари в портфейла на Озон, защото върнах една фитнес гривна миналата седмица, и ММ ме придумва за пъзели, ама аз не ща. После мърмори какви съм избирала...

# 650
Някой друг записа ли се за Пъзелманията?
И аз това питам, хайде, не ме оставяйте сама Grinning Сега е моментът да вземете импулсивно решение Smile

Ние сме в Павел баня, страшен студ беше през нощта, направо си беше шок, на нас най-дебелите дрехи с Джо са ни по едни къси дънкови панталони. Joy
Лелеее, хем ме развеселихте, хем ви съчувствам, да пращаме дрехи? Smiley

Encanto
1000 части
Ravensburger

Долната част си беше направо трудна.

Тези гъбки ги бях забелязала наскоро, дано скоро са налични на повече места, много ми харесват - https://www.barnesandnoble.com/w/beautiful-mushrooms-1000-piece- … qhBV8v9JErHXSLHvQ

Илюстраторът е същия като на онзи с отварите в различни цветове и шарените овце, и двата на Равенсбургер.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 16:25 от Бухтичка

# 651
Обаче си е заслужавало!

Много едри тези части

# 652
  • София, България
Бухти, тук се пооправи времето, но голяма грешка беше, че се качихме до Шипка. Мъгла, вятър и 11 градуса, кумът имаше скреж по брадата Joy Ще ви пусна снимки малко по-късно. Добре че намерихме едни якета в колата , ама само две, с ние бяхме четирима Joy
Съмърче, долната част е много лесна.

# 653
  • Варна
Това Енканто го дебна в ибей ама държи цена още...

# 654
Тези дни реших да се предизвикам с нещо по-трудно. То пък се оказа че не е, но за сметка на това ми беше изключително интересно. Изпуснах хубавата светлина, но пък не мога да не го покажа Simple Smile
Cobble Hill, "Изкуството на Карл Ларсон" ("The House in the Sun")

Скрит текст:
Надписът отдолу съдържа кратки биографични данни за Карл Ларсон - роден 1853, завършил Шведската академия по изкуства, няколко години работил като илюстратор за списания, вестници и книги. Оженил се за интериорен дизайн, имали 8 деца. Стана ми интересно и се поразрових в нета да видя илюстрациите му. После ми стана интересно и за него. Според Уикито, рисувал предимно семейството си:

А също и домът си. Със съпругата си създали концепция за шведския дом, която се използвала дори от ИКЕА, а лайфстайла на семейството се следял от всички – при избор на дрехи, храна, водене на домакинството и в оформлението на дома.

А следващия пъзел ще е този
https://www.ozone.bg/product/bluebird-the-bookshop-kids/

Скрит текст:
Играта с избиране на пъзел по номер я играем с мъжа ми от Коледа. Единият казва цифра, която определя рафтът, а другият казва цифра/число, която определя кой пъзел от рафта ще се реди Simple Smile

# 655
  • София
Един Falcon, на който парченцата наистина влизат където си искат, даже бях объркала рамката! Но пък лесен, въпреки това - към 11 ч го отворих, преди 30-на минути го свърших. И той ще търси нов дом.

Мона Лиза, и аз съм брала такъв студ на Шипка преди години, август месец беше! С гаджето бяхме, спасихме се в някакво заведение - уж да пием чай с коняк, пък се оказа, че няма ток и пихме само коняк (ама се стоплихме) Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 20:32 от ToniShu

# 656
  • Варна
Аз реших да рискувам с непозната за мен марка, но приятна картинка - Otter house, The bookshop. Дано излезе читав. Някой пробвал ли ги е?

# 657
Много е хубав! Дано и марката да е такава!

# 658
Highspeed, много е хубав. Ще чакаме да споделиш отзиви

# 659
Айде, готово😁

Общи условия

Активация на акаунт