Лежащи мами - 49

• 74 093
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 480
Имала ли е някоя от вас отлепяне на плодния сак и как се развиха нещата ?

Аз също съм в болница за задържане след обилен кръвоизлив😩
Моля се всичко да е наред.
Общо взето много лежане

Здравейте! След ЕТ на 16 ден когато трябва да направя ЧХГ теста ми излезе положителен, но вечерта получих кафеникаво зацапване. Спряха ми кръворазреждащите и ми изписаха вит.Ц, а на 18 ден, когато повторих теста, резултата беше повече от удвоен. Вечерта изкървих и веднага отидох на спешен кабинет. Там се видя плодно сакче, но има отлепяне. Сега съм в болница и лежа. Случвало ли се е на някоя от вас нещо такова и какво стана накрая?

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 17:45 от d1det0

# 481
Здравейте, мами! В 20г.с съм и направен серклаж преди седмица, но днес имах кървене. Ходих до бошницата да ме прегледат и всичко е наред, кървенето било от серклажа. Случвало ли се е на някоя от вас? Колко време след серклаж може да има кървене?

# 482
Аз бях със отлепяне във 12г.с на плодния сак и в 14г.с на плацентата. Слагах утрогестан вагинално и пиех дуфастон. Лежах 3 месеца докато се стабилизирам. Много е трудно да се издържи психически, но си заслужава… Също така пиех Алеракт. Моята доза беше 2х2 утрогестан и 3х2 дуфастон. От лекарствата много ми падаше кръвното. Пожелавам ви всичко да мине и да задържите бебетата.

# 483
С отлепяне плюс хематом от 7 г.с.- лежане, децинон за спиране на кървенето, Зарзио и дуфастон, и още един прогестеронов взимах. След това лежах заради серклаж 7 месеца общо. Винаги има позитивни и успешни случаи, късмет!
И да, не е лесно, но пък всяка една жена в тази тема е борец и герой!

# 484
Момичета искам само да ви дам кураж❤
Бях с обилно кървене в 6г.с. След това в 12г.с. Ми казаха че имам скъсена шийка,
В 16г.с. Ми направиха серклажа ( имах и пролабирал мехур)
Пиех по една шепа хапчета всеки ден, лежах няколко пъти в болницата за задържане…
Но ето че сега държа едно здраво бебче❤
Бъдете силни, не мислете за лоши неща колкото и да е трудно, всичко ще мине и ще видите че си е заслужавало❤

( ако имате нужда от подкрепа ми пишете, знам от себе си колко много се нуждаех от момиче което вече е минало през това)

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:35 от Babydream01

# 485
Аз бях със отлепяне във 12г.с на плодния сак и в 14г.с на плацентата. Слагах утрогестан вагинално и пиех дуфастон. Лежах 3 месеца докато се стабилизирам. Много е трудно да се издържи психически, но си заслужава… Също така пиех Алеракт. Моята доза беше 2х2 утрогестан и 3х2 дуфастон. От лекарствата много ми падаше кръвното. Пожелавам ви всичко да мине и да задържите бебетата.

Здравей аз съм същия проблем да те питам имаше ли някакво течение през това време докато си лежала?

# 486
Има ли някоя мама, която е била със спукан мехур в 21 г.с.? В момента съм в това положение, нямам отлепена плацента, нямам контракции, все още има води, но съм много притеснена. Ако има такава би ли споделила при нея как са се развили нещата?

# 487
Може би ще ви се стори глупав въпроса ми ,но как разбрахте че е спукан …Аз си помислих същото ходи на доктор ,но му казаха че всичко е наред ..А ходя през 15 в тоалетната с напрежение и накрая супер малко количество урина не изпитвам болка докато уриниран но така се чувствам от първия ден след серклажа

# 488
Може би ще ви се стори глупав въпроса ми ,но как разбрахте че е спукан …Аз си помислих същото ходи на доктор ,но му казаха че всичко е наред ..А ходя през 15 в тоалетната с напрежение и накрая супер малко количество урина не изпитвам болка докато уриниран но така се чувствам от първия ден след серклажа

Снощи ме приеха, течеше от мен бистра вода, установиха, че имам и скъсена шийка и  ми казаха да се моля да мина 27 г.с.

# 489

Снощи ме приеха, течеше от мен бистра вода, установиха, че имам и скъсена шийка и  ми казаха да се моля да мина 27 г.с.

Моята е 1,5 и всеки път когато отида на преглед чувам само , докъдето стигнем и така вече три седмици съм в постоянен страх ..Надявам се твоята да не е толкова къса като моята и да те успокои малко моята ситуация …

# 490
Емии моята е 2см и мен ме гледат съжалително..
Ти в коя г.с. си

# 491
Емии моята е 2см и мен ме гледат съжалително..
Ти в коя г.с. си
23та Няма ли как да лежиш в болницата под лекарско наблюдение ?

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:57 от RBIB

# 492
Това е планът..

# 493

Ами това е най-добрият вариант не зависимо за колко време важен е резултата в крайна сметка …

# 494
Момичета, за увеличаване на водите, доколкото изобщо е възможно, знам че препоръчват големи количества сок от моркови.
Питайте си лекувашите лекари, но ако нямат против, можете да пробвате.
Стискам ви палци да минете критичните седмици всички! 🙏🍀

Общи условия

Активация на акаунт