Лежащи мами - 49

• 69 554
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
И аз износих първото дете с много Индометацин.
Лекарите в България хич,ама хич не го препоръчват.На мен ми го е изписвал 2016 година д-р Сигридов.През две седмици бях на него за по 3-6 дни.Сега съм се сдобила с една опаковка и ми седи за кураж е гардероба.
За съжаление има ограничение в ползването им и ме може да си пъхаш когато те заболи,до 4 броя за две седмици ми се върти в главата, но ефекта им беше поразителен, наистина мноооого облекчаваха стяганията.
R1 ,знам че сме го говорили ,но го пиша за информация,понеже стана дума.

# 1 111
2020 и сега 2024 съм ползвала Индометацин изписан от д-р Павлова, но наистина има ограничения и за дозата и за седмицата, в която се лага, защото може да увреди сърцето на бебето. Аз съм много доволна от Коринфара, като поддържаща терапия за спиране на контракциите и страничните ефекти са си само за мен.

# 1 112
  • София
Аз съм много доволна от Коринфара, като поддържаща терапия за спиране на контракциите и страничните ефекти са си само за мен.
Ох аз четох за него ,че си има и за бебето някакви рискове.Даже говорих с кардиоложката,ако може вместо Допегит, да ми изпише Коринфар, ама нещо не беше много съгласна, нямало същото действие.
По-скоро каза,че ако се наложи да мина на Коринфар,ще го мислим.Идеята за 2 в 1 не ми мина.Ама пък като видях това и малко се притесних,макар че то на всички листовки пишат подобни неща

Galia_555,свива ти се корема,все едно става на топка и става твърд,след известно време (10 секунди да речем) се отпуска.Бракстън хикс са това.Аз започнах от 17-18 да усещам.Най-много като легна по гръб ги усещам.

# 1 113
Момичетата ,които сте на Утрогестан вагинално как ви взимат микробиология?
Смисъл знам ,че не е добре да се спира рязко хапчето а с него пък сигурно не може да се вземе микробиология.

# 1 114
  • София
Смисъл знам ,че не е добре да се спира рязко хапчето а с него пък сигурно не може да се вземе микробиология.
Пия го предния ден

# 1 115
*Bubble*, аз след като прочетох листовката отворих PubMed и ncbi, както и в NHS пише, че може да се приема по време на бременност.

# 1 116
Пия го предния ден
Само 1 ден преди микробиологията ли ?

# 1 117
Утрогестана както и циклогест могат да се слагат ректално, усвоява се. Аз от 8 гс само ректално поставям.

# 1 118
  • София
*Bubble*, аз след като прочетох листовката отворих PubMed и ncbi, както и в NHS пише, че може да се приема по време на бременност.
А в коя седмица започна да го пиеш?
Болки ли имаше или стягания само?

Мики, един, да
Докторът каза,че не вижда остатъци като я взима.

# 1 119

Мики, един, да

Бях чела ,че имал ужасни странични ефекти като се пие.  При вас така ли беше ?

# 1 120
  • София

Мики, един, да

Бях чела ,че имал ужасни странични ефекти като се пие.  При вас така ли беше ?
С първата ми бременност ми го бяха назначили 3 по 2 да го пия,защото имах кървене.Бях като пияна,направо не можех да държа права линия,много зле ми се отрази.
Сега при еднократен прием на две таблетки малко ме омайва,ама лягам да спя и нямам проблем

# 1 121
Аз бях на Утрогестан вагинално до началото на 36 г.с. Не е имало проблем с МБ. Взимаха ми я както обикновено без да спирам поставянето на глобулите. Но молих АГ да пуска и директна микроскопи я за всеки случай.

# 1 122
Аз бях на Утрогестан вагинално до началото на 36 г.с. Не е имало проблем с МБ. Взимаха ми я както обикновено без да спирам поставянето на глобулите. Но молих АГ да пуска и директна микроскопи я за всеки случай.
Извинявам се ако въпроса ми е глупав ,но какво е директна микробиология?

# 1 123
  • София
Те май при всички положения правят и микроскопия.

# 1 124
За директната микроскопия натриват секрет по стъкло.
Ами не, не правят директна микроскопия при всички случаи.

Общи условия

Активация на акаунт