Отговори
# 330
Олеее, Ра, туй наистина гадно. Ще ти пиша на лични, че тук е неудобно.

Ариана, ама те тия гадинки няма как да отварят и затварят врати. Но пък са много гаднички, и постояни гости. Трудно може човек да се отърве от тях.

# 331
  • в очите на дъщеря ми
Лелее, ra стана ми страшно само, като четох. Аз съм много податлива на внушения и  чисто ше се побъркам от страх в такава ситуация!
Аз взех "бележката" и днес ще ходя до Социалните, прекрасната рече "Мамо, дали има смисъл да ги вземаме, че после да ги връщаме..."Sweat Smile ся кажете, не е ли за бой?

# 332
Здравейте днес, има ли вече списъка с децата по училища, за който беше анкетата? Мерси

# 333
  • София
Ра, много страшно звучи...и в нашата къща се чуват пукания, мъжът ми казва, че е от гипсокартона, аз не се бях замисляла, но след твоя разказ се замислих и аз. Не бих останала и аз сама.

# 334
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте днес, има ли вече списъка с децата по училища, за който беше анкетата? Мерси
За сега това е списъка
Нашият списък

Ако желаете да бъдете включени, пишете ЛС на ninanb!
Скрит текст:
* СОФИЯ *

2 АЕГ
cydonia – АЕ/ИЕ/МАТ/ГИ
nadiko88 – АЕ/ИЕ/МАТ/ГИ
PeTiA ツ – АЕ/ИЕ/БЕЛ/ИТ
orka – АЕ/НЕ/ХООЗ/БЗО
Натуся – АЕ/ИЕ/БЕЛ/ИЦ
together1 – АЕ/ИЕ/БЕЛ/ИЦ

1 СУ "Пенчо Славейков"
Мамзел Нитуш – БЗОО/АЕ/ИЕ

7 СУ "Св. Седмочисленици"
iana28 – АЕ/ИЕ
Dianchence – АЕ/ИЕ
Silvia2211 – АЕ/НЕ

9 ФЕГ „Алфонс дьо Ламартин”
0276 – ФЕ/ИЕ
eternity – ФЕ/ИЕ

18 СУ „Уилям Гладстон“
мандаринка - КорЕ

22 СЕУ "Г.С.Раковски"
Bambi766 – АЕ/ИЕ

32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски"
sunshine3 - АЕ/НЕ/СХН
Boniani - АЕ/ФЕ

35 СЕУ "Добри Войников"
ves+ - БЗОО/НЕ/РЕ

56 СУ „Проф. Константин Иречек"
Iva-1977 – Икономическо развитие/АЕ/ИЕ

73 СУ "Владислав Граматик"
denizara - НЕ/АЕ

128 СУ "Алберт Айнщайн"
unforgiven - Икономическо информационно осигуряване

133 СУ "А.С. Пушкин"
bobidika – РЕ/АЕ

134 СУ "Димчо Дебелянов"
aria_82 - Природни науки/ХООЗ/БЗО
PureLove - Природни науки/ХООЗ/БЗО

164 ГПИЕ – „Мигел де Сервантес“
Jdodo - ИЕ/ФЕ
pepeblue – ИЕ/ИтЕ
LollyPoppy – ИЕ/ИтЕ
kskksk – ИЕ/ИтЕ
Montal – ИЕ/ИтЕ

НГДЕК
zahir-близнак1 – Хуманитарна паралелка/ИтЕ
zahir-близнак2 – Хуманитарна паралелка/ИтЕ

НПМГ
Светлица – География
nells – География
ra2 – Химия/Биология
Klaudia81 – Химия/Биология
Mrs Jan – Физика
tsveta_pile – Физика

ПГИИ “Проф. Николай Райнов”
irchick - Компютърна графика

ПЧМГ
Rouzi – МАТ/Информатика/НЕ

СМГ
ims – МАТ/Информатика/НЕ
bora – МАТ/Физика/НЕ
zori_g_n – МАТ/Физика/АЕ
simbi – МАТ/Информатика/АЕ
nelly_nencheva-близнак1 – МАТ/Информатика/АЕ
nelly_nencheva-близнак2 – МАТ/Информатика/АЕ

СофтУни Светлина
galita – Киберсигурност

ТУЕС
ninanb - Системно програмиране/АЕ

* АСЕНОВГРАД *

СУ „Св. Св. Кирил и Методий“
Тони – СХН/АЕ/НЕ

* БУРГАС *

ПГКПИ
tania007 – Приложно програмиране

* ВАРНА *

3 ПМГ „Акад. Методий Попов“
wiwi – Икономическо развитие

ГПЧЕ "Йоан Екзарх"
shisholia - НЕ/АЕ

СУХНИ „Константин Преславски“
fiona03 - Музика

* ЛОВЕЧ *

ПЕГ „Екзарх Йосиф I“
krasi78 – АЕ/НЕ

* ПЛОВДИВ *

ЕГ "Пловдив"
renydent – АЕ/НЕ

МГ "Акад. Кирил Попов"
Ханна – Компютърна графика

ФЕГ "Антоан дьо Сент-Екзюпери"
gargamela – ФЕ/АЕ
me_for_president – АЕ/ФЕ

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:46 от ninanb

# 335
  • София
И аз взех тази сутрин бележката от 7мо СУ. Нали само с нея и декларация се подава за помощите?

# 336
И ние сме в 7мо, но при записването ми казаха, че ще я дадат на родителската среща?
И аз взех тази сутрин бележката от 7мо СУ. Нали само с нея и декларация се подава за помощите?

# 337
  • София
И ние сме в 7мо, но при записването ми казаха, че ще я дадат на родителската среща?
Дават ги вече в канцеларията. След 1ви септември ми казаха, че на сайта на училището ще обявят за родителска среща и тн.

# 338
Честити да са днешните именици. Да са здрави, весели, щастливи.

И аз днес я взех, подадох, и тъй като трябваше да почакам, се оказа, че жената пред мен, подаваше за внука си, успях да разбера, че ще са в една и съща паралелка с мързеланка - поспаланка. Поразпитах я, и ми каза, че той е учил до 7 клас там, щяло да има и други момичета от класа му. Баба му живее на квартала, семейството му се води на този адрес, но живеят на друг.
Като отидохме за бележката, се засякох с момче завършило там, то пък ми каза, че от горния клас щели децата да идват при нашите, за да си предлагат учебниците. Но тази година не се знае дали ще са същите като миналата. Ще си почакаме до РС. Иначе в канцеларията, настана опашка и чакане. Качихме се,една жена тамън излезна, влизаме, и тая с един тон, с едно чудо, като на разпит. Накрая казах името на мойта, а тая служителка като почна, все едно има дузина деца с това име. Като взе да нарежда - име, презиме, фамилия, ЕГН, ДМГ на раждане, град на раждане, все едно не зная кое е детето ми. Каза да изчакаме, седнахме, докато чакахме се намърдаха някакви учители ли бяха, какво ли, да издирват изх. номер на нещо си от преди 2 - 3 год., през това време влезна една уч - ка, а отпред се наредиха един младеж и една по - възрастна жена, те пък да си подавали документи за три уч. места в начален етап. На отиване пък, реших да платя тв и нет, оказа се, че са качили таксата, ужас. Какво ли ще ни се сервира докато купим учебниците.

# 339
Ох, аз ще почакам до РС за бележката и после ще подавам онлайн. Хич не ми се занимава с институции и откакто пуснаха повече онлайн услуги, не съм стъпвала.
Ние бяхме на почивка в Турция за малко и сега ви изчетох. Наистина доста се е успокоила темата Simple Smile.
Моето момче ме хвърли в тих ужас, защото внезапно реши да смени спорта. Та вчера бяхме на проби в нов клуб и ми беше доста нервно, но май ще стане работата. Днес започва да ходи на тренировки заедно с отбора 5 пъти в седмицата. Дано издържи, че има много да наваксва (те са с 3 години напред) и ще му е много трудно. Поне ще го пораздвижат, че от април месец не е тренирал нищо и така се е отпуснал...

# 340
Тая бележка, не може ли с нея да мина и пред ГТ?

# 341
Привет, дружина 🥰🥰🥰
Ние сме морски... Малчо тръгна с температура и гърло от София, а момата с цикъл🤯 Другарчетата също не скучаят, наборчето на каката дойде с болно ухо, а малкия (колкото нашия малчо) повръща цял ден🤯
Днес имахме чудесен яхтен ден🥳🥳🥳 (Без повръщащия и майка му, де), че наблизо има други наши приятели, които обаче се отказаха да са с нас в бунгалата и 10 човека си прекарахме чудесно🍸🍻🍸🍻
Не мога да се настроя за идващата учебна година🤪
Сега ме ръчкат да приготвя салатата 🥵
До скоро🥰🥰🥰

# 342
Освен бележката от училище ,че е записан в 8 клас някакви други документи искаха ли?
И аз днес я взех, подадох, и тъй като трябваше да почакам, се оказа, че жената пред мен, подаваше за внука си, успях да разбера, че ще са в една и съща паралелка с мързеланка - поспаланка. Поразпитах я, и ми каза, че той е учил до 7 клас там, щяло да има и други момичета от класа му. Баба му живее на квартала, семейството му се води на този адрес, но живеят на друг.
Като отидохме за бележката, се засякох с момче завършило там, то пък ми каза, че от горния клас щели децата да идват при нашите, за да си предлагат учебниците. Но тази година не се знае дали ще са същите като миналата. Ще си почакаме до РС. Иначе в канцеларията, настана опашка и чакане. Качихме се,една жена тамън излезна, влизаме, и тая с един тон, с едно чудо, като на разпит. Накрая казах името на мойта, а тая служителка като почна, все едно има дузина деца с това име. Като взе да нарежда - име, презиме, фамилия, ЕГН, ДМГ на раждане, град на раждане, все едно не зная кое е детето ми. Каза да изчакаме, седнахме, докато чакахме се намърдаха някакви учители ли бяха, какво ли, да издирват изх. номер на нещо си от преди 2 - 3 год., през това време влезна една уч - ка, а отпред се наредиха един младеж и една по - възрастна жена, те пък да си подавали документи за три уч. места в начален етап. На отиване пък, реших да платя тв и нет, оказа се, че са качили таксата, ужас. Какво ли ще ни се сервира докато купим учебниците.
Освен бележката от училище други документи искаха ли?

# 343
Освен бележката от училище ,че е записан в 8 клас някакви други документи искаха ли?
Освен бележката от училище други документи искаха ли?
Не искат, но е добре да си носиш и ЛК, за справка. На мен не ми я искаха, защото с повечето се познаваме. Все пак сме не чак толкова голям град.

На мен ми по път СП. И да слизам, и да се качвам, все покрай тях минавам. Та ми е удобно. Нали си живеем на баира, близо до една горичка ( едно малко балканче ). Последните 3 - 4 години, ми идва доста трудно туй катерене. Момата докато драпа като пъргаво малко багерче, аз след нея се суркам, като парен локомотив на изпарения, едвам си взимам въздуха, и краката почват да отказват да се катерят. На почивки се прибирам. Затова напоследък избягвам да ходя надолу.

# 344
  • София
Ра, интересна къща, с характер.
Това ми напомня, че отдавна искам да си сменя ника.

Бях в гимназията, когато се преместихме в друг апартамент. Оказа се, че в новия от панелите се чуваше много повече отколкото в стария. Врати, звънци, разговори - всичко се чуваше от съседите от изток и нищо не се чуваше от съседите от западния апартамент. Дори от нашия апартамент не се чуваха западните стаи, панелите пропускаха в една посока. Та в един момент свикнах, че е нормално нещо да капе, врати да се трескат, някой да реве посред нощ, телевизорът да работи на програма, която не понасям и още много подобни навици на съседката от изток. В същото време баба ми можеше да си направи дискотека в хола и да си покани хипопотами, нищо не чувах, защото холът е от запад.
Освен това нашият климатик дразни комшийката отдолу, а когато протече покривът, протече директно на 6 етаж, а 7 и 8 си бяха ок. Нещо повече - когато комшиите решиха, че не искат да правят ремонт на покрива, избиха тръбите с топлата вода на четвъртия етаж и съсипаха мебелите на долните етажи.
Затова реших да не се давам на такива къщи. Ако тихичко си вариш отварите и си паркираш метлата правилно, са на твоя страна.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 22:43 от Валя*

Общи условия

Активация на акаунт