Отговори
# 345
Привет!
Ние подадохме заявлението онлайн с ел. подписа на съпругът ми. Обаче, понеже аз се водя на друг адрес, поискаха декларация, че съм съгласна да се преведат на неговата сметка.

Исках да попитам за данъчното облекчение как и кога се подават документи?

# 346
  • Майничка
С годишната данъчна декларация, през април. Ако се пуска през работодотеля, обикновено ноември или декември.

# 347
Ако тихичко си вариш отварите и си паркираш метлата правилно, са на твоя страна.
JoyJoyJoy

# 348
С годишната данъчна декларация, през април. Ако се пуска през работодотеля, обикновено ноември или декември.

За тази година приеха и приспадане на авансови вноски през годината.

# 349

За тази година приеха и приспадане на авансови вноски през годината.
Само ако си го заявил при работодателя за първото шестмесечие. Сега вече не може

# 350
И не е задължително подаването на ГДД да е през април, срока е дотогава. Може и през януари, но ще трябва бележка от работодателя щото доходите от трудово правоотношение се зареждат в системата на НАП през месец март.

# 351
  • София
Здравейте, за еднократните помощи от 300лв да знаете за район Средец се подават на ул.Димитър Хаджикоцев 80. Че 2 дни обикалях като лудите и са със сменен адрес. Ако имате развод, носете решението.

# 352
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ехо да ни е честита вече официално ОСМОКЛАСНАТА тема!

# 353
Ехааа, да ни е честита Simple Smile не мога да повярвам, кога бяха вълненията около матурите, класиранията, а новата учебна година вече чука на вратата......

# 354
  • София
Честита да ни е!
Лелееее още 15 дни спокойствие и "семейно щастие" Joy После мрън-мрън, по всички фронтове.

# 355
  • Варна
Не знам за вас, за мен все още си е август Joy Утре тръгваме с кола за 10 дни до Италия, дано оцелея от мрънкащи деца. Големият тийн мрънка, че сме му провалили спортния лагер, осмокласника - да съм ходила да му търся учебници, за номер 3 тази година трябва да търся вариант със занималня, а още нищо не съм измислила. На работа последните седмици е почти непоносимо. Смятам да отлагам 15.09. до последно

# 356
  • София
Аз учебници набавих. Но имам проблем да изкарам моето да отидем да му намерим дрехи. Мисли си, че дрехите растат в гардероба ли...
(в моя гардероб растат най-много)

# 357
  • Mars Hotel
Честита ни осмокласна тема! Дано да е пълна с хубави преживявания!

Ние сме на море и отказвам да мисля за училище. Докато не се приберем в София, училище и работа не съществуват, не ме интересува пък. Grinning

# 358
  • Сф
Аз учебници набавих. Но имам проблем да изкарам моето да отидем да му намерим дрехи. Мисли си, че дрехите растат в гардероба ли...
(в моя гардероб растат най-много)
Ти пък! Моето викна вчера " нямам нови  дрехи за училище"!! ( Хич не е като да няма)

# 359
Честита да ни е новата тема!

Аз стягам багаж за морето Blush И се опитвам да се подготвям и за 15.09, защото се прибираме на 13.09.
Да попитам един тъп въпрос. На сайта на училището пише да носим Здравен картон. Това е Здравна карта за дете с нанесени ваксини, такъв, който искат и в ДГ нали? Нещо не можем да се разберем с нашата ЛЛ.

Общи условия

Активация на акаунт