Отговори
# 360
  • Сф
Да, ето това е. Нашият е попълнен вече от лл, само нашите данни да попълня. Вътре има данни за детето попълнено от лл, ръст, тегло , норма, потвърждение за ваксините по имунизационния календар,те си знаят.И печат на лл. Ние си купуваме картона ох самата поликлиника,имаме книжарничка вътре.

# 361
  • София
Наборчето утре свършва курса по език и ще има цели четири дни да почине преди училище. Сега му принтирах новата програма и усещам, че изпадам леко в паника. Ново училище, ученици, учители. Всичко отначало.

# 362
Наборът има дрехи, поне за началото. Почти всичко е прехвърляно от гардероба на големия. Той обаче претенции няма. С такова пренебрежение гледа дрехите, парцали някакви. Да му стават и да са удобни, други изисквания няма. Затова за него не се притеснявам и да се окаже, че има нужда от нещо, ще скокнем до магазина или през нета, и за нула време ще купим каквото му трябва. Обаче големият е друга работа. Той е толкова претенциозен. Ма то това цветове, освен бяло, сиво и черно друго не признава. С дънките е едно мерене. От юношеската номерация вече не му стават, мъжките са му широки в кръста. Трябва ширина 28 или макс 29, само че повечето модели тръгват от 31 нагоре, а 31 му са страшно широки. Ако намерим такива, които да са му добре, разбира се няма да са в нужния цвят... Или нещо друго няма да им е наред. Определили сме съботата за пазар и отсега ми настръхва косата.

# 363

PureLove много, много благодаря! 😘🤗
Точно това взех, то е само с 2 листа. Така ми каза жената (личната), ама аз си упорствам, че е друго. 😆

# 364
  • в очите на дъщеря ми
Sweat SmileБожкеее, доживях.....божкеее, кво ме чака....Sweat Smile Sweat Smile
Девойки, ако видите роклАта на прекрасната за 15.09, ще ме  заплюете и отречете, ама не мога да се разправям....
щото ние дрехи нямаме ...ма хич, а това, че вратата на гардероба не може да се затвори, е леееко незабележим  факт!
На работа е лудница, в къщи също......ще избягам....

# 365
  • София
Мамзел, дай да видим роклята. Ние с момчетата няма какво да се похвалим с облекло. Моят иска само черепи.

# 366
  • Варна
Нашите тийнейджъри никога нямат достатъчно маратонки. Мисля, че съм вложила една малка кола втора употреба в маратонки. Осмокласникът пък сега се прихласва по ризи и се носи с риза. Явно е някаква мода, щото и съучениците му и те така ги гледам. Когато реши да излезе, разбира се, през повечето дни е барикадиран в хола - пред лаптопа или на плейстейшъна

# 367
  • София
Мда, младежите (или поне моите) все имат много дрехи, особено към момента, в който трябва да се ходи в магазин за дрехи. Някак после тези дрехи се превръщат в "Имам ли анцу(н)г?" или "Имам ли други дънки?" Поне нямат претенциите, че дрехите им са от плод-зеленчука. Достатъчно е да са черни и широки.
Попитах моето за 15.09. Веднага ме изкритикува, че за изпращането съм му била купила дори две ризи, та сега имал не за един, а за цели десет 15.09 дрехи.

# 368
  • Mars Hotel
Мамзел, покажи роклята, не бъди срамежлива! Joy

# 369
Ние сме морски. Отказвам да мисля за училище до 12.09, когато се прибираме.
Вълнения няма кой знае какви за първия учебен ден. Прочете си книгите за лятото и сега "вайбва". Помъкнал е и сборници по математика и физика на морето, но не мисля, че ще стигне до тях.

# 370
  • в очите на дъщеря ми
Такааа да видим.....ма ще обещаете... мдаммм покъртителна е.......

# 371
Картон или там каквото му е името, изкарахме от ЛЛ. Без опашка, много съм горда от досетливостта си да идем сега. Това с ризите ме заинтригува. Аз съм почитател, а моите се мусят, било древно и отживяло да се носи риза. Току и аз стана модерна. Преди време бях купила анцунг на госпожицата и със страх го нося вкъщи. Одбри го и каза, че под нейно обучение вкусът ми се развивал в правилна посока и ако не била тя да ме обучава, лоша ми била работата.
А роклята е впечатляваща!

# 372
Скрит текст:
Такааа да видим.....ма ще обещаете... мдаммм покъртителна е.......

Брех, не знаех, че и с такива рокли пускат в училище. Явно живея в друг век. Wink

# 373
  • София
Мамзелче, роклята е супер!
Да внимава девойката, че ще събере очите на всички младежи, каквато си е прекрасна! Kissing Heart
Ох, не ви е лесно с момичетата, то са рокли, то прически, грим, лак - мама мия.
 Но пък на всяко момче ще му бъде приятно да види такава красота. Малко за разведряване на настроението, няма само за ученето да мислят, я!

# 374
Ако детето отива в ново училище, освен здравна карта, трябва и досие с имунизациите досега. Снимате картона от детската градина и пишете Вярно с оригинала с ваш подпис.

Общи условия

Активация на акаунт