Отговори
# 510
  • Mars Hotel
A защо потребител с 2 мнения има нужда от него?

# 511
Светлица, ти къде ги видя две. Аз за първи път виждам.

# 512
  • София
Зайче, моята щерка заяви, че предпочита да се запознае с децата на първия учебен ден - не познава никого (освен един съотборник) и не участва в групи. То и ние се прибираме в София на 12.09. Разбрах, че разделят випуска на две смени и е жалко, че няма да могат да се запознаят всички, но тъкмо за догодина ще има нови познанства.
Относно раницата (сигурно ще ви шокирам😂), девойката продължава да си я носи с кеф от 1-ви клас. Най-вероятно ще изкара до 12-ти.😉. Rip Curl, супер здрава, с непроменени цветове. (добре, че не ми се затръшка навремето за еднорози, барбита и Дора- изследователката🙂)

# 513
  • София
Rip Curl, супер здрава, с непроменени цветове. (добре, че не ми се затръшка навремето за еднорози, барбита и Дора- изследователката🙂)
Ау, що ли не ми се падна една такава щерка. Не две, една само Simple Smile
Голямата се тръшкаше за 'льозови' работи в несвяст. Сега е в черната крайност.
Малката упорито върви по нейните стъпки, само малко орязване на бройката рокли има. Търси ги, но не на всяка цена като кака си.

Оптахме се да минем през личната, не се получи - лудница.
Едно има здравна карта от тази година, другите две нямат. Бяха си ок, не се е налагало кой знае какво ходене при лекарката. А третото се сдоби с белЯжката, понеже го привикаха са ваксини.
Другата седмица ще правим нов опит.

# 514
И моят продължава да си носи раницата от първи клас - АВС на Ташев - а преди това баткото му я носи две години. Има още една на Ташев, която преди години му бяхме купили за лагери и сега го питах с коя иска да ходи на училище. Избра си досегашната, авс-то. Достатъчна му е като обем, все още добре му стои на гърба, защото не е много едър, а и на нея хич не ѝ личи, че вече е минала 9 години училищна служба. Всъщност реално са по-малко, нали в половината пети и почти целия шести клас не ходиха на училище. За новата учебна година това, което най-много искам, е да учат присъствено. Ходи ли на училище, знанията ще дойдат. Вкъщи проспива всичко.
И сега виртуално да почерпя
🎂 Днес младежът става на 14 години.

# 515
  • София
Здравейте,

Стон, Честит рожденик! Да е здрав и много късмет в новия клас! Весел празник!

И моят син си е със старата раница, вече пета година ще е с нея. Предните просто се скъсаха, иначе нямаше и тях да сменя.

Скиорче, и моят не иска да влиза в групи, както сега е модерно да се "виждат" в инстаграм. Предпочита да се видят на живо с децата другата седмица.

Като чета, почти на всички родителската им среща ще е на 12.09 от 18 ч. както и нашата, ще споделяме после впечатления.

Всички ли купихте учебниците или чакате родителската среща?

# 516
  • София
Жив и здрав да ти е младежът, Стон! Много успехи и в училище и в спорта да има и да е удовлетворен от всичко, което прави!
Denizara, нашата родителска среща ще е на 15.09.

# 517
  • в очите на дъщеря ми
[
Скрит текст:
quote author=ston link=topic=1473075.msg45270999#msg45270999 date=1662631956]
И моят продължава да си носи раницата от първи клас - АВС на Ташев - а преди това баткото му я носи две години. Има още една на Ташев, която преди години му бяхме купили за лагери и сега го питах с коя иска да ходи на училище. Избра си досегашната, авс-то. Достатъчна му е като обем, все още добре му стои на гърба, защото не е много едър, а и на нея хич не ѝ личи, че вече е минала 9 години училищна служба. Всъщност реално са по-малко, нали в половината пети и почти целия шести клас не ходиха на училище. За новата учебна година това, което най-много искам, е да учат присъствено. Ходи ли на училище, знанията ще дойдат. Вкъщи проспива всичко.
И сега виртуално да почерпя
🎂 Днес младежът става на 14 години.
[/quote]
Честит да е младежа! Много здраве и успехи!
A защо потребител с 2 мнения има нужда от него?
Хммм наистина, защо ли? При това почти заповядва? Thinking

# 518
  • София
Ston, здраве и успехи на порасналия младеж!

Нашата РС трябва да се проведе днес.
Но... ще видим. Обявиха класен ръководител - в програмата е записано друго име, обявиха стая за предварителните часове - на място се е оказала друга. Та дано няма и друга промяна и часа и мястото да са същите.

# 519
Честито начало на учебната година за НПМГ!
Дами, имам въпрос, какво прави физиката по-атрактивна от информатиката като допълнителен профил в МГ?
За мен това е хем по-трудна, хем пък не чак така перспективна.... Или бъркам?

Отказалите записване в АК сме получили анкета за причините за отказа ни. С голямо удоволствие я попълних.

# 520
Жив и здрав да е младежа, Стон!
Още нищо не съм пазарувала, след като мине РС на 12ти, тогава ще с хвърля. Но този уикенд трябва дрехи, той носи все анцузи , но му обясних, че е крайно време да започне да носи дънки, панталони, не само на официални събития ! Та надявам се да свършим тази работа. Както някой каза, другата седмица повече впечатления. Дано всички са доволни!

# 521
  • София
Не зная, дали физиката е по-атрактивна от информатиката в СМГ, но синът ми много я обича и не му е трудна. Както някои деца са математици, а други са хуманитарно насочени, деца и хора всякакви.

# 522
Жив и здрав да е тийнът на ston. Много успехи в училище и в спорта.

Моето много я заобича физиката в 7 клас. И затова искаше такъв профил. Надявам се да не я разлюби. Ходи 3 години на Терелик, мина му ентусиазма за информатика и не искаше да чуе за такъв профил.

Последни дни ваканция, брррррр.

# 523
  • София
Да ти е честит рожденика, stone!

bg678, голяма шегаджийка си. Търсиш си четиво с много главни герои ли?

Аз за физиката няма да кажа, защото ще прозвучи нескромно.

# 524
  • София
Честит да е рожденникът, стон! Много здрав, все така сговорчив, умен, разумен и съвестен и да покорява нови все по-високи спортни върхове!  Kissing Heart

На наборката физиката ѝ е second best отзад напред, май най-много мрази химията. добре, че тази година няма да има такива "прекрасни" предмети. Батко ѝ, след като в 7 клас се отказа от физика, после я избра за профил за 11 и 12 клас. Харесва му, лесно му се получава, но не я вижда като професия. И аз съм имала подобни терзания на неговите години, и аз я низвегнах тогава, а е чудесна наука за хора с афинитет. Нямам идея защо не е популярна.

Общи условия

Активация на акаунт