Отговори
# 495
Тони, няма входно ниво на предмет, който не е учен.

# 496
  • София
Mrs Jan, много благодаря за информацията!

# 497
  • София
За 7мо вижте на сайта в Прием.

# 498
  • София
При нас се спусна доста инфо от събота насам.
Обяснено е как ще става влизането през различните входове.
Има списък с класните ръководители. Нищо не ми говори все още, но все пак е важна идеята Simple Smile
И разбира се - учебниците. Поръчани са вчера. Девойката ми каза укорително - да, разбрах за учебниците, за трети път ми казваш... Някак се надявах поне някакъв мижав интерес да демонстрира. Но не би.
Само за езика чакаме - учителите ще кажели в началото на годината
Дано се изкоментира и на рс щото моето си е леко заплеснато и може да изтърве нещо.

# 499
  • София
При нас на 15-ти ще раздадат тениски на училището и първата седмица ще се ходи с тях. И т.к. е момче какво има да му мислим - едни дънки надолу и маратонки. То на 16-ти май ще валне, та ще видим. Моят си избра чадър тип пушка и очаквам изобщо да го загуби още при първия по-сериозен дъжд есента, та ми е по-важно да му измисля непромокаемо яке с качулка.
Наслука на децата, които вече са стартирали учебната година!
Моето си призна, че се притеснява от новото начало. Сестра му обстойно му обясни какво да очаква, уж за да го успокои, но то не е толкова лесно. РС на 14-ти, а в ел. дневник ми излезе съобщение, че ще е активен на 20-ти септ.

# 500
  • Сф
А, кои деца стартират толкова рано ? 🙄

# 501
  • София
НПМГ, но не по цял ден, имат по няколко часа математика.
Моята е доволна, запознала се с останалите 5 момичета в класа Wink , намерила общи теми, дано да продължи така добре общуването.
Учебниците си ги поръча сама от озон. Иска да си подчертава, значи няма да можем да ги продадем догодина, но здраве да е.
Сега въртележка - лекари, зъболекари, и за л.к.трябва да отидем, но няма кога. Дали се чака много?

# 502
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За вчерашния ден беше планиран тур по магазините.... Резултата след 7 часа Метро и София ринг и изхарчена неприлична сума е закупени за двамата тетрадки, раници, маратонки, анцузи/клинове, худита, тениски... доволна съм. Дори и аз се сдобих с панталон и обувки, а каката и с ботуши за зимата 🙄 На набора успяхме да купим и дънки 😁
ТУЕС се раздвижиха от към информация - имаме мейл с това коя паралелка са, класен ръководител и кога ги искат на 15-ти. РС ще е след 26.09 и тогава щели да дадат информация за учебниците, а на 15-ти ще раздават служебните бележки.

# 503
Ееехеееййй, какви сте организирани. Чак завидях. Последно когато отворих, инфо никакво за нищо. Мистерия до последно. Лани са били една идея по, ноооо, както се казва - нека да е весело. Все пак без инфо няма да останем.

Вита, тенкю за отговора.

Нинка, ма таз РС чак към края на месеца, не е ли маааалко късничка все пак.

# 504
  • София
И моето е доволно от първия учебен ден. Лесни задачи, господинът обяснявал добре. Видяли са си класната. Запознал се е с пет момчета, другите оставил за днес. Бил видял и приятелчето си до 4 клас, но нямал време да се запознае с него?!?
Мерили са улиците цял ден. Прибра се към 18:30. Тази сутрин тръгна половин час по-рано, значи може и да имат домашно. Вчера са се загубили на път към училището, при това два пъти, значи вече всички пътища са проверени.

# 505
  • в очите на дъщеря ми
А, добрЮтро! Smile
Днес съм на РС, да видим с какво/как ще ме „изненадат“. На сайта на училището  „ни вопъл ни стон“ това учебници, учебни планове, класни ръководители или паралелки боже, упази ! Rage Леко съм разочарована!
Миналата седмица подадох за „помощта“ и се почувствах „идиот“….ма защо никой не ми каза, че се подава по настоящ адрес……ние налЕ сме „богати“ и не получавам детски нямах и най-бледа представа, за този „дребен“, но съществен факт! Предвид, че често ми се налага да го обяснявам, защо така реших, че не се отнася до моята „важна“ особа, хич не мога да се сетя…..Sweat Smile
Аз в събота и неделя преживях събитието „разходка по магазините“….мдаммм и резултатът е…. „-“ една стресираща сума, слушане  рецитал на тема „животът е несправедлив“ и "ти не ме разбираш“ и посещение на аптека с цел закупуване на „малки розови хапченца“………щото нали трябва да оцелея…..Thinking

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:58 от Мамзел Нитуш

# 506
  • Пловдив
При нас пети, шести и седми клас тръгваха от 01.09. на училище и горе-долу бяхме подготвени. Тази година вече са от 15.09. но за първи път на щерката лятото не ѝ стигна... Иска още свобода и време за размотаване.
Иначе отдавна всичко е готово - учебници, тетрадки, униформа, карта за транспорт, заявлението за социалните. Ясни са паралелките, класните, някои учители и родителските срещи. Както се очакваше класът е женски, имат само 3 момчета, но ще го преживеем. Директорката предлага отново без цветя на 15.09. а да подпомогнем пострадалите от наводненията в Карловско.
Облеклото за първия учебен ден ще е униформа, така че въобще не го мисля. Каквото ще е на 15, такова ще е и на 16 🙂

# 507
  • София
Аз доста работа отхвърлих за един ден.Плати учебниците и униформите,взех бележката за социалните,заредих картите,купих ЗПК и лична карта на ученика само трябва да ги попълня.Отивам да плащам униформите и казвам,че няма да поръчваме официалната.А жената ми казва ,че вече ги е поръчала.Издивях.Защото когато избирахме размери за униформата нямах пари в брой и тя ми каза,че униформите се поръчват след като се платят.А защо тогава поръча бе жена,ами ако нещо стане с мен или се преместим в друго училище кой ще възстанови парите?

Върнахме се днес от морето и ме връхлетя ужасът в София. Бях забравила колко коли и задръствания има. 2АГ не са обявили кога ще има РС.
Докато чаках за бележката жената говори по телефона и каза на някой,че родителската среща най-вероятно ще е на 12.09.

# 508
Ние днес сме на разходка в Несебър! Наслаждаваме се на последните дни от ваканцията. При нас информацията се очаква да излезе на 14-ти!
Скиорче, заедно са нашите деца, остава да видим дали ще се паднат в един клас. 😘 Имат уговорка да се срещат на 14.09 и да чакат списъците за разпределение по класове.

# 509
Някой може ли да пусне списъка на учениците по училища?

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 12:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт