Отговори
# 480
Здравейте, така и не се разписах в тази тема отначало, опитах се да я следя, но чак днес седнах да изчета и разбира се съм пропуснала важни неща.
В понеделник си пуснах отпуска и важната ми задача беше да подам документите за еднократната помощ. Изтеглих си от тук заявлението и си го попълних, което беше супер, но съм пропуснала информацията, че можело електронно с ПИК. Свършено вече. Ходих до социалните, не можело при тях (понеже съм с различен постоянен и настоящ адрес, трябвало задължително по настоящ). Та два пъти се разхождах. Второто място пълна мизерия няма никой, накараха ми се, че им звъннах по телефона, трябвало да чукам по стъклото. Взеха я декларацията, дано всичко е наред.

При нас излязоха паралелките и класните ръководители. От 4 възможни наборката се падна точно в тази, в която не искаше, искаше някоя от другите 3, но това й бил късметът. Намериха се в инстаграм някои от децата. Май само две момчета близнаци има засега.
Родителската среща е другата седмица, няма да купувам нищо дотогава.

# 481
  • Бургас
От нашето училище няма никакви новини.
Сайта не е обновен. Всяка информация е от миналата година.
Дразнясе много.
Утре е родителската среща и се надявам на повече яснота.

# 482
Рени, изтъвах аз да я видя булката, но да са щастливи и да се обичат дълги години!
И аз мислех да изчакам родителската и после да купувам учебници, ама нашата е чак на 12.09. и малко се притеснявам дали ще смогна навреме. Иначе паралелки и класни ръководители щели да обявят преди РС във фоаето...
Избягвам да подарявам живи цветя, защото аз не обичам да ми подаряват такива. Преди подарявахме саксии с идеята, че могат да останат евентуално за класната стая по преценка на учителя, но сега и това избягвам. Напоследък съм по нестандартните букети - сапунени, бонбонени и прочие.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 17:22 от Dianchence

# 483
Привет - мривет. Така като чета, май повечето сме с насрочена РС за 12.09., ще има емоции. Днес пък, бившата зам. класна, се била обадила на едната девойка, казала и да каже на останалите, да си занесат ключа от шкафчето, че никой не бил го върнал. Емиии, глупости, поспаланка го върна заедно с учебниците. Аз пък нали ги изтрих групи и учители, та с бивши работа и връзка нямам. Сега ми е по - интересно, коя смяна ще бъди, нали ще ни е за първи път туй упражнение.
Я да се похвалите тези, дето днес им е бил първият учебен ден. Как мина, какви са били впечатленията, емоциите.

# 484
Върнахме се днес от морето и ме връхлетя ужасът в София. Бях забравила колко коли и задръствания има. 2АГ не са обявили кога ще има РС.

# 485
  • София
7мо СУ родителска среща на 12.09. От 18.30ч. Нищо не мисля да купуваме предварително. Като ни кажат всичко, тогава.

# 486
  • София
В тази връзка, някой видя ли щанд на БГ учебник на Алеята на книгата, да знам дали да се разкарвам до там?
Не, само Просвета и Педагог 6.

# 487
Вълнения, емоции, нови запознанства. Веднага се е намерило каре за карти, поиграли след училище, разхождали се, яли дюнер, прибра се преди малко. Социализацията върви добре. Класът е предимно женски. Текат разговори по телефона, сравнения на впечатления. Вече има приятелки от Е клас, с тях продължава да говори.
За утре даже и домашно има. Почна се.

# 488
  • Mars Hotel
Моята е доволна от днешния ден - запознала се е с няколко деца, прибрала се с част от тях с автобуса, разменили вайбър с две момичета. На почти всички забравила имената, освен това не е сигурна кой е от нейния клас и кой - от Е клас, защото са двата заедно. Laughing Днес са ги държали само около 2 часа в училище. Нямат домашно, съответно и тя няма търпение за утре.

# 489
  • София
И моят е доволен от първия си ден днес. Много вълнение беше, май и малко притеснен. Запознал се е с някои деца. Дано и занапред да е толкова доволен и ентусиазиран.

# 490
  • Пловдив
Днес пратих девойката да си купи фишу. Само това е униформата им. Ами било грозно и си купила вратовръзка. Взела си и бяла риза -ей така да имала. Изобщо -отпуснах му края-да се оправя. Единствено ме вълнува как да подредя тренировки и частни уроци. Ама все някак ще се подредим.

# 491
Светлица, г-нът на вашата група го давал много ларж- и по-рано ги бил пуснал, и по-лесни задачи давал, и по-дълго междучасие имали, и домашно не дал. Това са експресни клюкини от Е клас.

# 492
Iana28, и ние сме в 7мо, но не виждам нищо в сайта на училището. По телефона ми казаха там да следя. Сигурна ли е информацията?
7мо СУ родителска среща на 12.09. От 18.30ч. Нищо не мисля да купуваме предварително. Като ни кажат всичко, тогава.

# 493
  • Mars Hotel
Светлица, г-нът на вашата група го давал много ларж- и по-рано ги бил пуснал, и по-лесни задачи давал, и по-дълго междучасие имали, и домашно не дал. Това са експресни клюкини от Е клас.
Така звучи май. Не е много честно спрямо вашия клас, но аз няма да се оплаквам.

# 494
Ех че хубави неща споделихте от днешния ден. Дано е все така и до края.

Аз да си питам. Някой с идея, ако даден предмет се учи за първа година от цял клас, входно ниво ще имат ли?, и кога ако има такова.

Общи условия

Активация на акаунт