МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 150
  • 613
  •   1
Отговори
# 540
  • София
temp-acc, в коя версия на cultbeauty гледаш, понеже при мен си стоят 25% от вчера, даже нещата, които искам, са на 20%..

# 541
А Импала и аз имам почти всички железни са. Над 10 години са и децата ги използват понякога.

# 542
temp-acc, в коя версия на cultbeauty гледаш, понеже при мен си стоят 25% от вчера, даже нещата, които искам, са на 20%..

Гледам международната версия, не УК, защото там има данъци, мита и тн. Сега виждам, че всъщност съм получила имейл за early access, който е за Level Two. Може би си проверете пощата.

# 543
В Култ бюти има 30% на почти всичко. Все пак си поръчах двойната четка на Hourglass за руж, бронзър, хайлайт. Отдавна са ми мерак. Първоначално се бях засилила с комплекта от четки в лимитираната колекция с кейс (няма такава красота), но мисля, че вече имам предостатъчно четки за следващите 10г (а и 120€). То има ли такова нещо като твърде много четки, де… Поръчах и молив за устни пак на Hourglass в цвят Uncover 4. Много се чудех дали да не забърша и някой молив на Make up forever, ама реших туй да е. Още си чакам поръчката пак от Култ бюти на Тинта за лице на Summer fridays и още една четка на Saie. Тях съм ги взела на 25% off и малко ме е яд за тези 3-4-5 евро, ама здраве да е. Искам и тинта на Hourglass, мрънннннн, но явно ще е на другия черен петък на Култ. Мисля, че никъде няма толкова ниски цени (поне на Hourglass).
Аз много си я харесвам двойната четка.

# 544
Здравейте, дами! Дали някоя от вас знае намаленията в Сефора обхващат ли продуктите на Hourglass? Разгледах и в cultbeauty, но ако цените са близки, бих предпочела от тук да закупя продуктите. Интересуват ме най-вече ружът и стандартните им lighting пудри.

# 545
В нашата Сефора няма Hourglass. Изключвам една мини пудричка примерно.

# 546
Само мини пудрички има и някоя тройка евентуално. Hourglass при нас много обрабо се предлагат и ако търсите нещо конкретно трябва да питате или да обикаляте магазините. По-добре си поръчайте от чужбина каквото сте си харесала.

# 547
  • Бургас
Може ли да споделите няколко думи за сингъл бронзъра и ружа на Hourglass, от Ambient серията? Също и за четката за коректор. Отстъпката е добра, имам натрупани точки в лоялната програма  и от доста време заглеждам продуктите им, но така не съм пристъпила към покупка. Предвид добрите цени съм склонна да добавя и още нещо, ако препоръчате.

# 548
Не съм ги ползвала лично, но ще си позволя да кажа, че пудрите са им топ продуктите. Аз има тази палитра от момента, който излезе и е всичко, което ми трябва и за път е топ:
https://www.cultbeauty.com/p/hourglass-ambient-lighting-palette- … se-edit/15271719/
Проблемът на единичните пудри е че са много скъпи в сравнение с палитрите. Защо не погледнете тазгодишните лимитки от шест пудри? Май намалението не ги хваща, но ако кодът FIRST15 ги хване, идва на близка цена като вашия избор.
Сега пробвах, кода ги хваща и идват на 90€.

# 549
  • София
Намалението в MAC дали и утре ще продължи?

# 550
  • София
Да, до днес е.

Някой беше писал за Prep and Prime, че я ползва четвърта година? Или аз нещо не съм разбрала. Търся си хубава база, която ще задържи опушен грим за вечерни излизания.

# 551
Catcher - да, Копче каза, че я ползва от години, аз потвърждавам, че е най-икономичната база на света. Но въпреки това бих ти препоръчала paint pot като база за вечерен грим, цветовете на сенките са по-наситени върху него и държи по-добре глитъри в сравнение със силиконовата prep & prime. Имала съм и двете и за дневен/дискретен ползвах силикона, за позасукан и вечерен - пейнт пота.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 16:52 от Agent Provocateur

# 552
  • София
Catcher - да, май Копче каза, че я позлва от години, аз потвърждавам, че е най-икономичната база на света. Но въпреки това бих ти препоръчала paint pot като база за вечерен грим, цветовете на сенките са по-насите върху него и държи по-добре глитъри в сравнение със силиконовата prep & prime. Имала съм и двете и за дневен/дискретен ползвах силикона, за позасукан и вечерен - пайнт пота.
Точно така! Пейнт пота е за по интензивни цветове.

# 553
  • София
Благодаря! Пейнт потовете ми тежат, имала съм и не ми допада, искам нещо по- леко. Освен да ида днес и да я пробвам, щом не изсъхва, а е толкова икономична

# 554
  • варна
А има ли база,която да заглажда клепача?Аз сенки не ползвам,но слагам лек бял мат на целия горен клепач.С течение на времето това любимо изсветлявяне започна да стои сбръчкано.

Общи условия

Активация на акаунт