FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 982
  • 791
  •   2
Отговори
# 270
Еййй най накрая дойде пратката от 25ти
Поръчах си тези,обаче сега се съмнявам дали всичко е ок
Пишеше естествена кожа и ги поръчах , пък ходилото е супер твърдо и неудобно

# 271
Не знам какво да правя вече.
От 25ти имам платена поръчка, която така си стои. Изобщо ще ми доставят ли нещо, защо е това чакане? Никога не е било така при мен. Има ли и други които още чакат?

Моята е от 24ти, също платена. Когато поръчвах, изписваше доставка 28.11 - 03.12. Миналата седмица им писах да питам какво се случва, но не ме отразиха въобще.
Днес получих съобщение, че поръчката ми ще бъде доставена между 07 и 12 декември. После получих и мейл с тракинг номер на Еконт, който засега все още дава, че пратката не е взета от подателя.
Тъй като пътувам в сряда сутринта и двата доволно скъпи чифта обувки в поръчката ми трябваха за пътуването, явно утре ще обикалям моловете да търся нещо.
Не бях поръчвала от сайта от години и определено няма да повторя скоро Rage
Оххх. И мен не ме отразиха. Писах им имейл. Още си ми стои поръчката от 25ти. Няма никакво движение. В същото време преди 2 дни направих друга поръчка и нещата днес дойдоха, обаче не ми харесаха и ще връщам. А в поръчката от 25ти има 2 артикула, които искам и знам, че ще ми харесат. Бяха и на супер цена. Едни еспадрили на Tommy и шапка на Guess. Та още си чакам... 
До Коледа дали ще дойдат! Ха

# 272
Миналата година по същото време ми закъсняваха едни много изгодни маратонки на Locoste. Писах им и ми казаха че е станала грешка и анулират. Ако не им бях писала не знам кога щяха да ме уведомят и пари нямах върнати. След като се разбрахме ми върнаха парите за ден. Маратонките продължаваха да да си там, но с 20-тина лв отгоре. Бях използвала и код и явно цената щеше да ги вкара вътре Grinning

# 273
Дами, да ви питам като по- запознати: имам поръчка от два артикула, която все още мога да откажа, но въпросът ми е дали има начин да откажа само единият и да го заменя с друг, а вторият ( от съществуващата поръчка) да си остане? Или трябва цялата поръчка да откажа и да поръчвам наново?

# 274
  • София
Ако не си платила, при прегледа можеш да откажеш единия артикул. От профила мисля няма начин да отказваш частично или заменяш артикули.

# 275
Аз съм впечатлена от ФД, преди 2-3 дена върнах пратката, днес вече получих известие,  че парите са ми по сметката. Най-бързото ми връщане на пари от онлайн магазин.

# 276
  • Пловдив
Аз съм впечатлена от ФД, преди 2-3 дена върнах пратката, днес вече получих известие,  че парите са ми по сметката. Най-бързото ми връщане на пари от онлайн магазин.

По същия начин и с мое връщане миналата седмица. Буквално приемането на пратката, връщането към тях и възстановяването на сумата по сметката ми се случи за 5 дни.

# 277
FD са винаги най-бързите с отразяването на връщането и възтановяването на парите. Браво от мен 👏🏼 от години са ми предпочитания сайт за поръчване, досега не са имали грешка.
Уникални са и като бързина и като коректност.
И като цени също са н1 🙂

# 278
Само да разкарат тия "куриери" Sameday, че народа е полудял с малоумните им обяснения и неидване в уречен ден.

# 279
Винаги пиша подробно в кои часове могат да ме посетя и между 12:00 и 13:00 да не идват и винаги идват точно в обедната ми почивка и звънят с въпрос "на адрес ли сте?"...... Не знам защо го правят! Разчитат, че като ми се обадят и ще се съглася да ида до офиса им след като не съм на на адреса?!?!?!
Иначе последните 2 поръчки дойдоха светкавично. Платих онлайн. И двете ми поръчки бяха с по два артикула. Дойдоха разделени.

# 280
Винаги пиша подробно в кои часове могат да ме посетя и между 12:00 и 13:00 да не идват и винаги идват точно в обедната ми почивка и звънят с въпрос "на адрес ли сте?"...... Не знам защо го правят! Разчитат, че като ми се обадят и ще се съглася да ида до офиса им след като не съм на на адреса?!?!?!
Иначе последните 2 поръчки дойдоха светкавично. Платих онлайн. И двете ми поръчки бяха с по два артикула. Дойдоха разделени.

При мен понякога и неща от 1 поръчка идват отделно, нз защо. Не че е проблем де

# 281
Надявам се, че от една поръчка с два артикула, разделени на два пакета, няма да имам проблем да върна единия? Понеделник ще се наложи да върна.

# 282
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Мога ли от една пратка с няколко артикула да върна единия, а другия след известно време? Казусът е следния: поръчах за щерката яке в два размера и маратонки за мен. Едното яке ще върнем, но от маратонките искам да си поръчам друг номер и да преценя и чак тогава да върна.

# 283
Можете, стига да спазите срока!
Освен това е страхотно, че пратките идва по отделно 😁

# 284
Аз пък миналата събота отново върнах пратка в easybox и все още нямам никакви новини от Фешъндейс. Не мога да разбера, защо е толкова по-бавно

Общи условия

Активация на акаунт