FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 996
  • 791
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • Варна
Аз получих нотификация, някъде да е било около 11 часа,че след 1 час затварят и сайт и приложението, за да са готови в 19 часа с намаленията.

# 242
Днес ми дойде смс за пратка която чакам от 25ти и то само с единия артикул
След много чакане преди 10мин звъннах на куриера и ми вика
Ами аз имам мн пратки спешна ли ви е или да я доставя др ден...
Леле ще се побъркам такова кофти обслужване от фешън дейс не съм очаквала

# 243
Какво общо имат фд и куриера, на който сте звъняли. Ако е от сеймдей ОК, но ако е друг ФД нямат вина за безхаберието на куриера.
Днес ми дойде смс за пратка която чакам от 25ти и то само с единия артикул
След много чакане преди 10мин звъннах на куриера и ми вика
Ами аз имам мн пратки спешна ли ви е или да я доставя др ден...
Леле ще се побъркам такова кофти обслужване от фешън дейс не съм очаквала

# 244
Аз поръчах 3 чифта маратонки наведнъж, с една поръчка, днес получих само 2 чифта, и то в различни пакети.

# 245
От около година ФД опакова всеки продукт отделно, тъй като им идват от различни складове. Аз съм супер доволна от тях. Точни са и при връщания, рекламации.
Аз поръчах 3 чифта маратонки наведнъж, с една поръчка, днес получих само 2 чифта, и то в различни пакети.

# 246
А да, аз съм доволна от обслужването при първата поръчка, боти бях поръчала.

# 247
На мен днес поръчката ми дойде в 6 пакета, и сега се чудя как ще го връщам. Само единия остава при мен. В оригиналните не мога да ги сложа, те са скъсани. Мога ли в един плик?

# 248
Ако имате предвид плика на куриера, да може! За мен е чудесно това, че всичко идва отделно. Още в офиса на куриера мога да преценя кое да задържа и кое да върна!

# 249
Хайде, записах се!
Следя от един месец боти, ботуши, детски. Във ФД са най - добри цените, поне на това , което мен ме интересува.

Също така на баткото взех едни сникърси Найк, близо 40 лв по евтини от другите сайтове.

# 250
Не знам какво да правя вече.
От 25ти имам платена поръчка, която така си стои. Изобщо ще ми доставят ли нещо, защо е това чакане? Никога не е било така при мен. Има ли и други които още чакат?

# 251
Затрупани са с поръчки. Ще дойдат поръчките. Нормално е на Черен петък да има някакво забавяне. И аз днес получих неща, които съм поръчала на 24 и на 27.
Имам още една от 24, която не е изпратена още.

# 252
  • София
Не знам какво да правя вече.
От 25ти имам платена поръчка, която така си стои. Изобщо ще ми доставят ли нещо, защо е това чакане? Никога не е било така при мен. Има ли и други които още чакат?

Моята е от 24ти, също платена. Когато поръчвах, изписваше доставка 28.11 - 03.12. Миналата седмица им писах да питам какво се случва, но не ме отразиха въобще.
Днес получих съобщение, че поръчката ми ще бъде доставена между 07 и 12 декември. После получих и мейл с тракинг номер на Еконт, който засега все още дава, че пратката не е взета от подателя.
Тъй като пътувам в сряда сутринта и двата доволно скъпи чифта обувки в поръчката ми трябваха за пътуването, явно утре ще обикалям моловете да търся нещо.
Не бях поръчвала от сайта от години и определено няма да повторя скоро Rage

# 253
Момичета, да не би умишлено да бавят платените с карта поръчки /така и така са платени/ Аз поръчвам винаги с наложен платеж и идва за макс. 3 дни.

# 254
  • Пловдив
Пуснах аз едни сандали Скечърс и една тениска....да видим.

Общи условия

Активация на акаунт