FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 991
  • 791
  •   1
Отговори
# 225
Не е пробван още, но като гледам L си изглежда като L. Довечера ще мога да кажа.
Очаквам да стои така
Скрит текст:

# 226
  • София
При мен първо върнаха парите по сметка, а няколко часа по-късно ми изпратиха имейл да ги очаквам. Simple Smile В петък си получиха върната пратка, а в понеделник ми възстановиха сумата.

# 227
На мен ми дава заето и писах мейл за невзетата пратка. Отговориха ми, че връщането ми  е прието и финализирано. Joy
Честно, погледнах на рафта, да се уверя, че пакетът е още до мен. Joy

# 228
Сега, ако и пари по сметката получиш докато пакетът е още до теб, ще те призная за магьосница! Joy

# 229
Чак толкова няма да  се минат.

Ъпдейт:
Сега ми канселираха това връщане и създадоха ново, пратката ще се вземе от домашния ми адрес. Joy Добре, че е вече с Еконт, та след работа направо ще им я занеса в офиса.

# 230
Ето спортния екип, височината на модела 😃 е 188 см, размерът е L, материята е гладка, плътна, мисля че е някакъв вид жарсе. Много добре ушит и въобще за 52 лв е топ!
Скрит текст:

# 231
  • Plovdiv, Bulgaria
Моя модел е 182, дали да не пробвам с М пък.. Пък може и Л за по сигурно 😁
Ще проверя как са им размерите в сантиметри и ще взема един, пък да видим. Цената е наистина изкушаваща.. Благодаря за споделянето Simple Smile

# 232
  • Пловдив
Ако някой има впечатления от марката Trespass ( ботите ме интересуват), ще съм благодарна да сподели впечатления. Как са като качество и отговарят ли на номера си?
Трябват ми непромокаеми боти за сняг и планина.

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 09:39 от Seaa

# 233
  • Пловдив
Ако някой има впечатления от марката Trespass ( ботите ме интересуват), ще съм благодарна да сподели впечатления. Как са като качество и отговарят ли на номера си?
Трябват ми непромокаеми боти за сняг и планина.
На мм взех миналата година, отговорят и са удобни...една идея по-тежки мисля, но си ги харесва.

# 234
  • Plovdiv, Bulgaria
Понеже вчера коментирахме - ден след мейла, парите са ми в сметката.

# 235
И аз съм от "късметлийките" с направена поръчка на 25ти Ноември и все още не е мръднала. Платих я с карта.
Такова чудо за първи път ми се случва. В същото време имам поръчка от 29ти и ми е в офиса на Еконт.
Не разбирам какво е това нещо...

# 236
Получих си поръчката от 25.11
Много съм доволна. Цената беше 151 лв. Удобни са ми. Леко са умалени, може би половин номер. С тесен крак съм.

# 237
Аз нямам оплаквания във връзка с връщане на артикули и възстановяване на парите, много са точни. Изработила съм си система- в петък пускам заявка за връщане, събота идват от Спиди и вторник парите са ми по сметката Simple Smile
Обаче.... следя от няколко дни един мъжки пуловер на Лий Купър, до снощи беше 46лв., днес е 77лв, явно довечера след 19ч по повод рождения им ден ще го намалят отново, но ще видим с колко.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 16:09 от enigm@

# 238
успявате ли да влезете в сайта? От час-два седи с една реклама довечера след 19ч да се подотвим и не може да се влезе в нищо друо. На мен на средата на пазаруване ми се случи. И през телефон, и през комп пробвах

# 239
  • Пловдив
И аз не мога...гласят намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт