FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 673
  • 791
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Просто при поръчка избирате куриер но с доставка до пункт. При следваща поръчка ще направя скрийншот.

# 211
  • Варна

Подавам заявка за връщане преди седмица, ..................пак никой не се обажда да я вземе.
От къде се появи тази куриерска фирма, се чудя.Или аз просто не я знам.
След като цяла седммица ги чакам да си вземат пратката им звъннах днес. Явно няма заявен куриер за пратката в системата им , нищо че има заявка . Девойката ми генерира нова товарителница и утре ще си я занеса в Спиди сама , щото не е ясно дали и въобще ще дойде някой да я вземе .
Та звънни им по телефона да ти генерират товарителница  и не ги чакай да дойдат.

# 212
Мина и посоченият краен срок 30.11, и още не са взели пратката, вече мина 1 седмица. Утре ще звъня и аз.

Иначе си поръчвам доставка до офис на Еконт, бързо идват и си ги взимам когато искам на връщане от работа.

Сега си взех една чанта. Не ми хареса и без това и ще я връщам, но нито имаше хартии в нея, нито някакъв етикет. По нищо не си личеше, че е нова.

# 213
Ппръчах си сникърси на Карл Лагерфелд, имам чувството, че някой си беше оставил яда върху тях. Бяха надраскани по целия надпис отзад като че ли от остри нокти. И имаха на едно място отпред одрано на кожата. Капака на кутията беше скъсан.
Чудя се на такива хора ? Защо ... ?
Нямаше повече от номера, поръчах ги с 20 лв по-скъпи от друг сайт. Дойдоха и си бяха съвсем новички.
Днес куриера като не ме посети, нито вчера звъннах и казах на момичето по телефона да ми даде номера на товарителницата, с изненада проверих след края на разговора, че беше генерирана преди 1 мин. И без това не ми изписваше нищо в заявката. Явно имат проблем и ако не бях се обадила щях да си чакам, защото реално номер на товарителница нямаше.
Така че проверете в заявката ако няма номер звънете, а не чакайте...

# 214
то на клиенти, дето са нарушили целостта на опаковка или стока няма какво да се чуди - кретени всякакви, но аз се чудя на наглостта на фешъндейс това да ви го пратят. Те трябва да са проверили върната стока и значи съзнателно и умишлено ви пращат нещо, което не е ок.

# 215
И аз поръчах на 25.11  2 неща, и днес получих имейл от Еконт, че имам пратка в офис, но сумата, която трябва да заплатя е само за едното нещо.. тоест другото липсва 😁 За пръв път ми се случва, възможно ли е да е станало като с Емаг да ми разкъсат пратките или изобщо да не го чакам другото нещо? На някой случвало ли му се е .. естествено още веднага им написах имейл.

# 216
Здравейте и от мен,
имам направена поръчка на 24.11., която все още стои със статус - поръчката е направена. Тъй като не съм я платила, исках да я платя при получаване се чудя, тези от Вас, които са със забавени поръчки - платени са? И другото - ако тези нови куриери са просто куриери, и нямат посттерминал в себе си, как ще платя? Или от FD ще тупат топката, докато не реша да откажа поръчката?

# 217
аз вече нищо не плащам предварително - от огромните забавяния покрай първата ковид Коледа не искам да ми стоят парите в тях по няколко седмици. По едно време ми се стори, че по-бързо пращат платени стоки, ама не е така. Безразборно е, няма логика

# 218
И аз поръчах на 25.11  2 неща, и днес получих имейл от Еконт, че имам пратка в офис, но сумата, която трябва да заплатя е само за едното нещо.. тоест другото липсва 😁 За пръв път ми се случва, възможно ли е да е станало като с Емаг да ми разкъсат пратките или изобщо да не го чакам другото нещо? На някой случвало ли му се е .. естествено още веднага им написах имейл.
Разделят пратките, да Simple Smile
И аз ей сега ходих да си взема нещата - 5 артикула се водят 5 пратки. Но пък така е по-лесно, ако ще връщаш нещо.
Аз бях готова да пускам заявка за връщане (правила съм го веднъж, но не чаках куриер - офисът на Еконт е до нас и директно си занесох там нещата), защото  съм поръчала 5 чифта боксерки на мъжа ми, а като отворих кутията бяха 3. Викам, чакай да пускам заявката и да отивам да ги връщам, докато няма хора в офиса. Отварям приложението - те сложили на картинката на артикула 5 чифта, ама отдолу пише 3 Rolling Eyes Грешката си е моя, че не съм погледнала, но наистина се подведох по снимките.

# 219
И аз поръчах на 25.11  2 неща, и днес получих имейл от Еконт, че имам пратка в офис, но сумата, която трябва да заплатя е само за едното нещо.. тоест другото липсва 😁 За пръв път ми се случва, възможно ли е да е станало като с Емаг да ми разкъсат пратките или изобщо да не го чакам другото нещо? На някой случвало ли му се е .. естествено още веднага им написах имейл.
Разделят пратките, да Simple Smile
И аз ей сега ходих да си взема нещата - 5 артикула се водят 5 пратки. Но пък така е по-лесно, ако ще връщаш нещо.
Аз бях готова да пускам заявка за връщане (правила съм го веднъж, но не чаках куриер - офисът на Еконт е до нас и директно си занесох там нещата), защото  съм поръчала 5 чифта боксерки на мъжа ми, а като отворих кутията бяха 3. Викам, чакай да пускам заявката и да отивам да ги връщам, докато няма хора в офиса. Отварям приложението - те сложили на картинката на артикула 5 чифта, ама отдолу пише 3 Rolling Eyes Грешката си е моя, че не съм погледнала, но наистина се подведох по снимките.
Хах, какво съвпадение и аз едни боксерки поръчах та точно те са в офиса, а другото го няма, което не е за мен.. мене за това ми е премисъл. 😁
О, ъпдейт.. току що получих смс със сумата И на 2-та пратка.. добре, прибързано им писах имейл.

# 220
Моята поръчка от 26 ноември е в офиса днес, разделена на две пратки, платена предварително.

# 221
Имам 3 поръчки направени на 23.11. Първата и последната получих, дори от едната върнах част от нещата поради дефекти. Средната поръчка обаче ... тя е с 8 артикула и са пристигнали само 2 в 2 поредни дни. Не ми се мисли колко дни още ще пристига куриера.

# 222
  • Plovdiv, Bulgaria
На 24.11 направих поръчки, на 28ми си ги взех, на 29 върнах каквото върнах и днес на 1.12 имам мейл, че ще ми връщат парите. Та не знам защо така при някой се бавят..

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 13:45 от christiana_

# 223
То от мейл до постъпила в сметката сума има голяма разлика... Мейл и аз имам от преди 5 дни, пари нямам. Чакам си.
Получих този спортен екип Puma и за парите си е идеален! Аз го взех за 51,99
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%B … -puma-p4654903-2/

# 224
  • Plovdiv, Bulgaria
То от мейл до постъпила в сметката сума има голяма разлика... Мейл и аз имам от преди 5 дни, пари нямам. Чакам си.
Получих този спортен екип Puma и за парите си е идеален! Аз го взех за 51,99
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%B … -puma-p4654903-2/

Хм, по принцип ден два след това ми ги връщат, ще проследя да видя.

Екипа отговаря ли си на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт